- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
kriszpontaz #10585 üzenetére
Nem hinném hogy 3M volt, de adtak hozzá.
Kb 1.5mm széles és kb. 7cm hosszú csíkok voltak egymáson jó centi vastagságban. Az összes ragasztási igény egy rontással együtt 5-6 csíkot fogyasztott el. Megmaradt a 3/4-e a teljes készletnek.
Amit vettem az az érintő + lcd + keret volt, tehát sem az érintőt sem a keretet nem kellett az lcd-re ragasztani. Az gyári minőségben más össze volt rakva.
Tényleg csak a régi kiszerelése, az alkatrészek az újra való átpakolása és az egész visszarakása volt a feladat.
Mondhatom azt, hogy szaktudást nem igénylő feladat volt. -
Swiss_audio
tag
válasz
kriszpontaz #10482 üzenetére
Próbáltam és valami olyasmit írt ki, hogy le van tiltva a szenzor. Azóta visszatettem CM12.1-t(jóval gördülékenyebb még mindig), de továbbra sem működnek a szenzorok.
A linkem alapján próbáltam megcsinálni a dolgot, de itt akadok el:
dd if =/sdcard/persistnew.img of =/dev/block/mmcblk0p26
az első része nálam a telefonban így kell, hogy kinézzen: if=/storage/sdcard1/persistnew.img , azonban az "of" utáni részt ha így írom be akkor szimplán bepakolja a fájlt a telefon gyökérkönyvtárába így pedig semmi sem történik. Szóval azt lenne jó tudni, hogy oda mit kell írnom, vagy hogy hova is kellene kerülnie ennek a fájlnak. -
Roxkex
senior tag
válasz
kriszpontaz #10346 üzenetére
Olyanom (még!) nincsen
De egyszer csak szert teszek rá !
-
Fennec
csendes tag
válasz
kriszpontaz #10284 üzenetére
Oké, de fel is veszi a 2A-t?
Szerk.: rendben.
-
sesshou
senior tag
válasz
kriszpontaz #10082 üzenetére
Szivesem kiprobalnam de ugy hallom hogy ez is zabalja a memoriat es emiatt kilovoldozi az eloterbol az alkalmazasokat. Ha valaki mar probalta ram cafolhatna
-
attilav2
őstag
válasz
Nemcsak a xiaomi.eu csúszik, hanem az en.miui.com is.
Egyébként amit linkeltem 5.7.2-t az url amin közzétették csont ugyanaz (a verziószámot kivéve) amin az en.miui.com-os romok vannak közzétéve, tehát tulajdonképp hivatalos, csak még az en.miui.com-ra (sem) került ki. -
gabe_
őstag
válasz
Ez jó hír, lehet visszatérek kipróbálni a cm 12-ről, úgyis hamarosan megérkezik a rendelt mibandem.
Ahogy olvasom, javítottak valami hibát a miband-képernyőfeloldással kapcsolatban... -
kisza25
félisten
válasz
én szerdától kilépek a klubból, nem volt egy rossz telefon, de azért hibátlan sem, az elejétől szívtam a töltővel, azután a hangszóróval, majd, hogy folyton lemerült 1nap alatt, hogy nem is használtam, tudása, sebessége rendben volt, viszont szerdán megy garba, remélem cserélik, de már rendeltem helyette egy lenovot, az volt a terv eredetileg is, de mondom annyi jót írt róla mindenki kap egy esélyt, most meg a lenovo
-
gabe_
őstag
válasz
kriszpontaz #9424 üzenetére
Szívesen.
Van egy papír a dobozban, amin írja, hogy garanciás ügyintézés esetén az ott leírt számot érdemes hívni először. -
gabe_
őstag
válasz
kriszpontaz #9422 üzenetére
Nekem pont szervizben van, 30 napot mondtak, hogy kész lesz. Mikrofon csere lesz gariban, mert elnémult.
Az edigitalos srác ajánlotta, hogy ha magam postázom föl a szervizbe, akkor csak 15 nap lenne. Ha ők, akkor 30. Szerintem meg csak lusta volt, és rá akart beszélni, hogy magamnak postázgassak... -
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #9089 üzenetére
Kik dolgoznak rajta?! Lemaradtam valamiről?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kriszpontaz #9016 üzenetére
Nálam nem, de ha átállítom akkor ott jól mutatja, de a rendszeridő egy órával több (a képernyőzáron meg még eggyel többet mutat). V6 5.3.6
Szerk: GMT+2-re állítv oké, így ha beállítom manuálisan akkor jó de a képernyőzáron egy órával korábban van.
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #8998 üzenetére
4 féle akkuval jön a Redmi 1S. Próbáld egy másikkal.
(A típusszám ugyan az, de a színe és a betűk rajta más.) -
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #8985 üzenetére
Nem cseszegetett el semmit. Sz@r a kernel.
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #8983 üzenetére
Tedd fel töltőre. 10 másodpercenként ki fog kapcsolni a led.
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #8980 üzenetére
+-10Km Kit zavar?
Szerintem az akkut is dobálja el töltés közben. -
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #8978 üzenetére
És jó a GPS?
Amúgy hiányzik belőle pár dolog ami a Redmi Note 4G romjában benne van.
MiuiHUhoz képest meg... -
sesshou
senior tag
válasz
kriszpontaz #8908 üzenetére
Azon kívül hogy nem említik külön hogy nem Lolipop alapú van nyílvánvalóbb jele is hogy nem az?
-
Roxkex
senior tag
válasz
Szerintem elfelejtették ,hogy 5.0-át mondták :\
-
Aethelstone
addikt
válasz
Szerintem elkéstek. Az unofficial és a L'Pop unofficalok mellett esélytelen....
-
johniee
senior tag
válasz
köszi, jelentkeztem is
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #7454 üzenetére
Jó, a nemhivatalos egyre jobb..nem hiszem, hogy a hivatalos előbb lenne, mint egy jó főzött.
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #7454 üzenetére
Nekem ez arra utal, hogy ha ilyen létezik, akkor a redmi 1s-re is el fog jutni...aztán lehet, hogy nem jól értelmeztem.
-
VD
őstag
válasz
kriszpontaz #6866 üzenetére
A Vagyula féle MIUIHU-ban módosított lockscreen van, amire ki lehete tenni az időjárást. De ez a témákon belül kapcsolható.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
kriszpontaz #6854 üzenetére
Köszi
-
FunkyBoy
tag
válasz
kriszpontaz #6822 üzenetére
Igen, ez már a II!
Nekem volt szerencsém elfogyasztani pár utánzatot majd vettem még nyár elején egy eredetit és azt gondolom, hogy állat! Összehasonlítgattam egyéb jó minőségű fülesekkel és meg voltam lepődve azon amit tud azok mellett is. Ami érdekes volt, hogy érzésem szerint x üzemóra után vált igazán ütőssé. Nekem meglepően bírja a strapát és számomra gyönyörűen szól ezért az árért.
Ja és a mikrofonja is brutál jó.1-2 szó a hamisítványokról:
-Meglepően szépen szólt a Piston I.-es hamisítványom, de a szerelés minősége miatt egy idő után elvérzett a kábeltövek kontakt hibái miatt és a mikrofonos rész is silány volt mert nagyon rossz érzékenysége volt.
-Volt Piston II.-es hamisítványom is, na az aztán minden téren gáz volt, gyakorlatilag a mély hangokra teljes érzéketlenséggel reagált, tehát rondán szólt és hiába adtál rá plusz mélyt pl., szinte semmit nem éreztél az állításokon. A lányom aztán véletlenül kitépte a fülemből és a minőségi bekötésnek köszönhetően el is halálozott. (hála ég)
-
VD
őstag
válasz
kriszpontaz #6822 üzenetére
Az.
-
kszthly
senior tag
válasz
kriszpontaz #6799 üzenetére
Ja, így már értem.
Köszönöm! -
kszthly
senior tag
válasz
kriszpontaz #6797 üzenetére
Vezeték nélkülit hogyan?
-
Easy.2K12
tag
válasz
kriszpontaz #6784 üzenetére
Kiderül mi/mikor/milyen lessz.
Sajnos semmi sem biztosítja azt hogy jobb lessz vagy sem :/ -
Easy.2K12
tag
válasz
kriszpontaz #6751 üzenetére
Kifogás amiben van is valami, de közben sok más helyről is szivarog ki, reméljük rendes forrást adnak ki az a lényeg végülis
-
Aethelstone
addikt
válasz
Azt keresi vagy keresheti, hogy a forráskódok mondjuk kicsit általánosak és gyakorlatilag minimális változatással fordíthatóak más telefonokra is.
Konkrétan mondjuk lehet olyan, hogy
if telefon.tipus == 'REDMI1S' {
// Ez és ez a teendő, ha Redmi 1S telefonon vagyunk...
} else if (telefon.tipus=='REDMI2S') {
// Akkor ez és ez a teendő, ha Redmi 2S telefonon vagyunk, de itt már specifikus kódok vannak vagy lehetnek.
}Ez a pszeudókód lefordul a Redmi 1S és a Redmi 2S telefonon is, jóllehet Redmi 2S telefont mi még nem ismerünk
-
balika011
senior tag
válasz
De van, elég sok infó el van benne szórva az új modellről. Menne van a neve, hw felbontás...
Csak a kinézet meglepi.
Ez az egész csak kifogás.. -
Easy.2K12
tag
válasz
kriszpontaz #6721 üzenetére
Ez rendes forrás lessz vagy amit korábban ha jól emlékszem balika által említett butított verzió lehet ?
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #6676 üzenetére
Ha ez igaz, akkor jön a fucked kernel márciusban.
Azért nevezem fucked kernelnek, mert mert egy talicska szar, épp annyit tud, hogy bootol. Ezt csinálták a mi2 kernelével is, a rendest nem adták ki, csak valami összegányolt fost, amivel sok minden nem megy.
Amint kint lesz, megvan az emberem, (@Quarx) aki összerángat belőle egy használható valamit. -
Zeki
nagyúr
válasz
kriszpontaz #6673 üzenetére
Jobb hír lenne nekem, ha jönne végre az LTE-s verzió, ami a 800MHz-et támogatja.
-
wocsok17
tag
válasz
kriszpontaz #6673 üzenetére
Te mindig olyanokat linkelsz, amihez nincs jogosultságom olvasni...
-
csabba74
csendes tag
válasz
kriszpontaz #6663 üzenetére
Remélem a xiaomishop.com-nál is ezt így gondolják
Idézet az oldalukról: Hardware repair case: For change hardware buyer need pay cost fee. [link]
Na ezért leszek kiváncsi,hogyan fog zajlani az ügy...
Ha lehet,refund-ot fogok kérni -
csabba74
csendes tag
válasz
kriszpontaz #6658 üzenetére
Elöször csak becsikozódott a képernyő,majd néhány újraindulási kisérlet után még bootolt.Később már csak a képen látható jelenséget produkálta indulás helyett,most már azt sem,semmilyen gombra nem reagál,töltést nem veszi fel.Mindezt kb 3 és fél havi használat után,még az eredeti 24-es rom volt rajta,még superuser sem lett telepítve rá.Én hardveres hibára gyanakszom,de persze nem vagyok hozzáértő
Paypal-lal lett fizetve,nem volt raktárkészletük 3 hétig,azért vártam ennyit rá.Kárpótlásul vissza kaptam 10 $-t és egy tempered glass screenprotectort
Előre is köszi a segítséget,ha tudtok... -
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #6511 üzenetére
Szia
Mit tudni a 45.3-ról? Mikorra várható? -
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
kriszpontaz #6485 üzenetére
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #6485 üzenetére
http://androidjunglee.com/lollipop-update-for-xiaomi-redmi-1s-mi-3-note-mi-4.html
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #6447 üzenetére
KB 3 perc az a nagy munka, hogy KK legyen a JBből.
Csak simán leszarják...(Nekik van kernel forrásuk, azzal egy kicsit sokkal könnyebb...)
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
kriszpontaz #6431 üzenetére
A V6 előtt még mindig úgy van, hogy lesz egy 4.4.x alapú V5 ?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #6431 üzenetére
-
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #6427 üzenetére
Es abbol a MIUI alatt milyen kulonbseget fogunk eszrevenni? V5 alatt sem erzem a JB-t, ha nem tudnam, nem jonnek ra soha.
-
stojesz
tag
válasz
kriszpontaz #6415 üzenetére
Olyan nagyon nem értek hozzá, úgyhogy láma kérdés jön: ez a V6 márKitKat vagy még 4.3?
Köszönöm!
-
djula
aktív tag
válasz
kriszpontaz #6417 üzenetére
Az eu romot (és a miuihu-t is) a china romból csinálják, nem a globalból.
Amúgy köszi az infót, várjuk a v6-ot. Kíváncsi leszek, ebben mi lesz a screen lock pinnel -
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #6417 üzenetére
Az nem baj
Nekem speciel a V5-el sincs semmi bajom, úgyhogy "ráér" a V6, de a videók alapján nagyon csecse lesz
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #6415 üzenetére
Ez jó hír. Nekem a CM11 nem jött be
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #6238 üzenetére
Nekem csak a KK kernel miatt kell. A KK V5 utána menni fog stabilan.
Próbáltam főzni és patchelni is, hogy jobban mennyen, de van pár kisebb bajom vele.
Remélem a V6-ban nem lesz benne a sok Mi féle faszság!
A V6 béta kernelét és /system/etc/hw mappáját nem tudod nekem elküldeni / megszerezni? -
bubu256
tag
válasz
kriszpontaz #6191 üzenetére
Meg kell adni az AirDroidban a külső SD elérési útját.
-
Laza...
addikt
válasz
kriszpontaz #6191 üzenetére
Ez lát mindent. A nem Pro verzió csak kisebb fájlokat másol át
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz #6142 üzenetére
gondoltam, hogy valami ilyen helyen kellene lennie, ott is kerestem, de ha belemegyek Kapcsolatokban, nekem ott nincs Beállítások lehetőség, csak Hívások/Névjegyzék
ok megvan, köszi -
pakkerpista
csendes tag
válasz
kriszpontaz #6142 üzenetére
Páromnak tegnap vett telefonba betéve a SIM-et a régi nokiáról mentett számokat egyből beolvasta a kártyáról hála az égnek
Mondjuk lesz mit szerkeszteni, mert rendesen levágta mindnek a végét a karakterkorlát. -
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz #6045 üzenetére
a HTC töltője megadta magát, azt már erről az USB HUB-ról töltöttem, mert azt már nem sajnáltam, mert annak már több baja, nemnagyon lehetett volna tőle,
napi 2-3x kikapcsolt magától, meg a gyári töltővel minden 3.-ra lehetett feltölteni,
most megfaragtam a gyári töltőt és összeragasztottam ipari ragasztóval, remélem így jó lesz és nem kötnek bele, ha ne adj isten gariztatni kell -
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #6001 üzenetére
Igen, a Hongmi az a Redmi, mert a Hong = Red. A Note az nagyobb. Az 1s meg a Snappy-s procis változat.
-
bagkri01
őstag
válasz
kriszpontaz #5998 üzenetére
A note teljesen más az 5,5". A redmit nevezik hongminak, ezáltal a redmi 1s-t, hongmi 1s-nek. Tehát sima redmi/hongmi sima vagy 1s- re kell keresni.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Nah várjá' kolléga! A Note 5.5-ös, a 1s pedig 4.7-es...hogy lehet egyforma az előlap? Vagy én nézek be valamit irgalmatlanul?
-
kano
nagyúr
válasz
Mert kettőt rendeltem és az egyik fent van rajta (barátnőm telőja már) a másik meg tartalékban (ha megvan még valahol)...
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #5994 üzenetére
ööö..néztem már, de ez Note-ra van, nem?
-
kano
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5994 üzenetére
Nekem van egy TG-m, ha esetleg érdekel, de nem Nillkin. Meg kell néznem egyáltalán, hogy hol is van...
-
osztraksajt
őstag
válasz
kriszpontaz #5986 üzenetére
Nagy a szórás még azonos típuson belül is hidd el.
Nekem egy HTC ONE van, ami elvileg a legdurvább gg3-al van szerelve, de konkrétan nem is teljesen egy év után úgy néz ki mint amit lesmirgliztek, minden szar megkarcolja, szerintem be is adom gariba, nem így kéne kinéznie egy karcálló üvegnek. Előtte a a Samsung Wave amin GG2 volt meg 2,5 év alatt szedett össze 1 látható és pár apróbb mikrokarcot. De az ismerősöm 1,5 éves ONE-ján egy karc sincs, pedig esztergálóüzemben dolgozik, a hátlapja már gyakorlatilag szálcsiszolt a sok forgácstól.
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #5980 üzenetére
http://en.miui.com/thread-39439-1-1.html
Azt írja, hogy a Dragontrail a GG2 és GG3 között van...
-
dioka7
senior tag
válasz
kriszpontaz #5932 üzenetére
Hát az elég gáz
Köszi -
G.Peter
aktív tag
válasz
kriszpontaz #5919 üzenetére
És Aethelstone,
Köszi az infót! -
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #5907 üzenetére
Elsőre ráparáztam, mert se kép, se hang. Persze a wipe elmaradt
-
Aethelstone
addikt
válasz
kriszpontaz #5904 üzenetére
45-öst szedtem le. Már fennt is SD-n és kúszik fel a telóra...
-
Dirtyz
őstag
válasz
kriszpontaz #5838 üzenetére
Köszi, küldjem vissza, mint a kolléga, vagy itthoni szerviz is segíthet a problémán?
-
Zeki
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5838 üzenetére
Szia!
Megtudnád érdeklődni, hogy milyen kodek van a gyári internethívásban? Mert az elég gyatra. ILBC vagy G729 jobb lenne. Miért nem állíthatóak ezek? Egy öreg Nokia E52-ben állíthatóak a kodekek. -
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #5739 üzenetére
Sziasztok
Godlike!
Azt is elárulod, hogy a bánatba lehet letölteni ezt? Hiába keresem, én nem találom. A regisztrációm az megvan már az S2-es időkből hozzájuk, a képek le is jöttek, de a program letöltési lehetőségét nem találom. Biztosan én vagyok a vak, de akkor sem. Köszi! -
LantosBerry8
senior tag
válasz
kriszpontaz #5739 üzenetére
Van valami kis kósza híred a 4.4 alapú Miui V5 érkezéséről?
-
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #5696 üzenetére
jBart magátol megoldja.
Nekem az az első lépés minden frissítés után, hogy a thermal-engine-t kernel szinten kiölöm. (Főzött kernel, nem publikus.) Valszeg' nekem ezért nem volt gondom.
-
celeron
senior tag
válasz
kriszpontaz #5695 üzenetére
El is csesztem a telót.. MI recoveryből, próbáltam feltenni a módosított ROM-ot. A signature résznél kiírja hogy fail, aztán kb az MI logót mutatja 10 perce, és annyi..
Pls help! -
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #5703 üzenetére
Ezt én értem, de volt más változás a 43-ashoz képest? Ha igen akkor mi, ha tudsz róla valamit?
-
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #5701 üzenetére
Viszont felmerült bennem egy gyanú. Így most nem csináltunk a 45-ösből egy 43-ast? Vagy volt valami más változtatás is?
-
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #5699 üzenetére
Nem okoz hibát, hiszen ez csak egy config file, amit a telefon az indításnál beolvas. Ugyan ilyen módszerrel szerkeszhető a gps.conf file is, ha valaki akarja. Beírhatók a magyar, vagy EU-s szerverek. A szerkesztéshez viszont root jog kell, mivel a system területen van, és valami normális root file kezelő! Ezért javasoltam a root explorert. Ja, és újraindítás feltétlenül a szerkesztés után, hogy már az új config legyen érvényben!
És még valami. A root explorer meghagyja a régi configot is bak kiterjesztéssel. Tehát vissza is lehet csinálni. -
Gloob
addikt
válasz
kriszpontaz #5686 üzenetére
Sziasztok
Van erre egy másik megoldás is. Működik, most próbáltam ki. Mivel a két conig file a harmadik szekció kivételével ugyan az, ezért nem szükséges semmi más, mint a feltelepített ROM-ban egy root file kezelővel (pl. root explorer) meg kell nyitni a kérdéses file-t szerkesztésre, kitörölni belőle a 3. szekciót, és elmenteni a változásokat. Ez után szükség van a telefon újra indítására, és kész is vagyunk. -
celeron
senior tag
válasz
Köszönöm a választ, kipróbálom. Remélem nem vágom haza
@tachikoma: Igen, tudom hogy a CM11 száguld, és nagyvonalakban minden okés vele. Viszont azért vettem Xiaomit hogy az MIUI-t tudjam használni, így még szenvedek vele kicsit.
Aztán lehet nekem is megy vissza a CM..
-
bosmajor
tag
válasz
Nem sikerült!
Signature error -
válasz
kriszpontaz #5690 üzenetére
"... vérszegény MTK procis selejtet ..."
Ezt meg sem hallottam!
-
bosmajor
tag
válasz
Köszi a tippet!
Nekem nincs melegedési problémám és eddig emiatt nem tettem fel a 45-ös ROM-ot. -
icemad
nagyúr
válasz
Fasza... És ehhez nem bírtak egy kapcsolót csinálni?
Sokból nem tartana, és mindenki boldog lenne.
-
Carline
őstag
válasz
kriszpontaz #5670 üzenetére
Az az egy % nem fogja megváltani az aksi üzemidejét.
Nap végén ígyis-úgyis töltőre megy. Ha komolyabban használom akkor már délutánra. -
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #5647 üzenetére
Szerintem elég hányadék, nem kell bele.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kriszpontaz #5647 üzenetére
Szia!
Jeleznéd a fejlesztőknek, hogy mi használjuk a beépített SIP klienset voip hívásra, de elég gyenge a minősége.
Valszeg a kodek nem okés. Nem lehetne többféle választható kodeket betenni? Vagy benne van, csak nem találom?
Illetve jó lenne, ha egyből a telefonkönyvből is működne, és nem csak a híváslistából újrahívva a számokat. -
balika011
senior tag
válasz
kriszpontaz #5445 üzenetére
Nekem is merül mit a bolond.
Másik két idegesítő bug:
1: A stay awake nem megy, hiába van bekapcsolva, usb bedugva pc-re, mégis elalszik.
2: Ha adb-vel teszek fel appot, valamikor felugrik a telepítő menü, aminek sose kéne. -
wincmd32
tag
válasz
kriszpontaz #5453 üzenetére
köszi
-
wincmd32
tag
válasz
kriszpontaz #5453 üzenetére
akkor én az utobbit töltöttem le..
-
dioka7
senior tag
válasz
kriszpontaz #5445 üzenetére
Oh, köszi. Eddig nem tapasztaltam ilyet, de figyelek ra mostantol. Koszi
-
dioka7
senior tag
válasz
kriszpontaz #5439 üzenetére
A telefon sebessege rendbe jött. Most nem otthon vagyok, ahol minden ejjel toltom a telefont, es a kovetkezö bajom jott elö reggelre: 1 ejjel alatt 49%ot merult az aksi, a parom telefonjan pedig kb 10-15ot. A 10-15 azert van rendben (kb) mert kicsi a 3G tererö es az öve folyamatosan valtogat 2G/3G közt. Az enyemen ki van kapcsolva, es full 2G-s tererö mellett is leszivta vmi az aksit. Hatterben futo folyamatokat mindien esetben kilövöm igy az nem lehetett, valamint egesz ejjel deep sleep-et jelzett. Valakinek ötlet? Mert ez eleg gaz...
Bocs az ekezetek miatt, de tabletrol irok....
-
dioka7
senior tag
válasz
kriszpontaz #5432 üzenetére
Köszönöm a kimeritö valaszt. Meg is csinaltam. Egy kerdes meg: mi az oka annak, hogy a telefonom nagyon durvan belassult, de annyira, hogy a menü akad, es most hogy errol irok, bepotyogok 8-10 karaktert es kb 3mp utan irja ki a kepernyore. Lehet azert mert most sok jatek van a telefonon? Vagy egyeb otlet? Mit tegyek vele, mert ez igy eleg hasznalhatatlan. Koszi a valaszt!
-
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #5427 üzenetére
De igen
Méghozzá egész komoly mennyiség, így még soha nem jártam.
Most már minden OK, lehet visszateszem a 45 romot is.
Köszi a tippet -
Carline
őstag
válasz
kriszpontaz #5423 üzenetére
Igen, pont ott. Már kezdtem aggódni, hogy egy wipe cache kifekteti.
-
gabe_
őstag
válasz
kriszpontaz #5406 üzenetére
köszönöm
-
dioka7
senior tag
válasz
kriszpontaz #5382 üzenetére
Most kezdtem el leszedni a 45-ös ROM-ot, ---> 374MB.
Remélem még jobb lesz a tel -
chriss23
tag
válasz
kriszpontaz #5372 üzenetére
Nekem ma délelőtt megjött OTA-n a 45-ös update.
Érdekes módon, amit itt belinkelt egyik fórumozó, hogy az a beta 45-ös OTA update sehogy sem ment fel a telóre és errorral eldobta magát.
De most már nagy az öröm. -
embe
nagyúr
válasz
Egyébként várható - legalább ígéret szintjén - a 4.4 alapú rom?
-
blac
tag
válasz
Szia!
Ez a 2. sim, telenoros kártya problémát is megoldja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest