Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
bubu256 #10135 üzenetére
Sziasztok!
Én jelenleg Balika 5.4.2 (V2) romját használom és a mindennapokban tökéletesen jó leszámítva az apróbb bugokat, pl zenelejátszás akadozása nagyon elégedett vagyok vele.
Viszont most gondoltam, hogy meg kéne próbálnom frissebb V6-ot.
A MIUIHU-s V6-al már többször szemezgettem, de mindig volt valami olyan bug vele ami miatt nem kísérleteztem inkább, főleg az aksi bug ami miatt mindig letettem róla, viszont a legfrissebb kiadásról nem olvastam nagyobb hibákról.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti mit ajánlanátok melyik romot rakjam fel inkább, Balika legfrissebb romját, vagy az 5.7.26-os MIUIHU-t, érdemes áttérni rájuk az 5.4.2-ről?
Illetve még azt szeretném megkérdezni hogy ezek még felmennek MI recoveryvel is?
Bár a biztonság kedvéért inkább twrp fele hajlok mert dioka7 nek sem ment MI recovery alól, és nem akarok kockáztatni...
Viszont ha így is felmegy, akkor maradnék a gyárinál.(Érdekes egyébként pont a hivatalos MIUIHU-s romról gondolná az ember hogy megy MI Recoval is..
)
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Upo
addikt
válasz
bubu256 #10028 üzenetére
Törölni kell. A data partíción kicsi a hely. Ha nagyon kell az app akkor még szoktam olyant, hogy Systemcleanup-al csinálok egy tiszítást. Gmail, youtube, galéria be tud cachelni többszáz megát a datára.
Ha van még elég hely elvileg de mégsem akarja akkor még olyant is lehet, hogy a dalvik cache-t törlöm vele, és kilépésnél nem szabad hagyni hogy újraindítson. Akkor felmegy a program ami kell, de utána azért újra kell indítani, indulásnál végigszámol és újragenerálja a dalvik fájlokat. Ez sokáig tarthat, ha van egy negyed óra ameddig nem kell a telefon, akkor érdemes megcsinálni. -
Canonfan
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bubu256 #8977 üzenetére
Ez az a rom ami a beta csoportnak is van. Kell hozzá a Google Installer mert hiányos (Google Service és Play Store nincs). China developer rom.
Az első a sima Recovery rom, a második a Fastboot rom.Jelenleg ezt használom.
-
sesshou
senior tag
válasz
bubu256 #5409 üzenetére
Ahogy néztem a vissza jelzéseket a fórumon elég sokan panaszkodnak rá hogy az említett dolgok közül egyik sem működik még tökéletesen.
Én jelenleg CM-et használok de sajnos azt kell mondjam ez sem tökéletes ezúton is hálával tudok csak kra1o5 ra amiért fáradtságos munkával csiszolgatja nekünk a cm-et. De van még mit megjavítani.
Ami eddig a legnagyobb gond és nem tudom elmenni mellete hogy pl ma nem tudtam hívni az 1. simről csak hívásokat fogadni. valamint egy bizonyos idő után egyszerűen eldobja az adat kapcsolatot és újra indítás nélkül nem is lehet elővarázsolni
.
Úgyhogy valszeg vissza térek egy kicsit a miui-ra mert azért ezek eléggé olyan problémák amiken nem tudk szemethunyni az amúgy stabil és gyors rendszer ellenére. De azért ígéretes hogy mindkét nagy rom elérhető a telefonra így van választás.
-
-
iassak
csendes tag
válasz
bubu256 #2751 üzenetére
Nekem már megvan egy pár napja az e-digitálos verzió. Kipróbáltam a hívásfogadást 2 zöld, és egy fehér telenoros SIM-el és 3 különböző djuice-os (telenor) SIM-el. Most új fajta SIM-es telenoros netet használok benne. Mindegyik működik. 24-es ROM van rajta. Magyar is, de tele pálcikás appokkal.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bubu256 #2751 üzenetére
Megnézhetem neked, de Telenoros kártya (ismerős) a környékemen nincs. Egy céges T-mobilos fog belecsusszanni, mellette +1 T-s kártyát ki tudok próbálni, de a környékemen max Vodás van, de megpróbálok keríteni egyet és bepattintom a 2. slotba.
Kedden jön a teló, mert hétfőn nem tudom átvenni, utána tudok nyilatkozni róla. -
djula
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest