- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
válasz
MC Pite #1969 üzenetére
Hát nekem ma nem sikrült leváltania. Pontosabban leváltott de el is némult. Igazából mióta megvan ki van kapcsolva a 2G mert ha engedélyezem elnémül a hivás legtöbbször. Ha sima 4G van beállítva akkor tudok ugyanott telefonálni, ezért gondoltam, hogy nem tud leváltani. Vagy csak rossz a modem benne...
-
juve600
nagyúr
válasz
MC Pite #1901 üzenetére
ma ahogy feltettem töltőre írta hogy adaptív töltés be ( jó gyorsan megtanulta
)
más kérdés :
Messenger üzenetek jönnek este,teló nem megy már a net, pc-n nézem -ott írogatok, reggel net bekapcs telón és fél órán keresztül csipognak az esti üzenetek ..........
ezt a telón tudom kikapcsolni vagy a Messengerben ?
-
aradebil2
senior tag
válasz
MC Pite #1790 üzenetére
Köszi, sajnos lepattantunk, azt mondták ilyenről nem hallottak de aztán egy kolléga odajött és magabiztosan állította hogy a Pixel nem működik a magyar Voda hálózatán (majd talán frissítéssel jó lesz?!), és hogy ő nála már több ilyen is volt (külföldiek Pixelével). Külön bonyolítja a helyzetét hogy flottás/kiemelt ügyfeles a kártya, úgyhogy most megyek a telefonos ügyfélszolgálatnál még egy kört, hátha.
-
rosta11
tag
-
-
NPeete
tag
válasz
MC Pite #1439 üzenetére
Régebbi kommentre, a töltésre reflektálva:
Nálam Huawei AP71 kábellel (ez volt (talán még most is?) a Huawei/Honor gyorstöltést támogató kábele) (4 különbözővel is próbálva!) egyáltalán nem tölt (pár perc után sem) (meg is szívtam az első autós utamon, az AA tök jól működött vele, csak épp nem töltött...)
Vettem a type-c type-c gyári kábelhez egy olcsó Baseus hálózati töltőadaptert, tök jól gyorstölt.
Más: VoWiFi Telekomnál nem működik (pure gyári rom), rootolva menne? -
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #1591 üzenetére
Nekem sem jelent meg, nekem már nincs is hide props, lehet én csesztem el mert magisk restore image előtt rakerestem a frissítésre és egy pillanatra meg is jelent. Utána meg már nem dobta be mikor akartam volna frissíteni, ezért gépről gyorsan felflasheltem a márciusit.
-
kano
Topikgazda
válasz
MC Pite #1442 üzenetére
A "nálam nem jelentkezik"-kel én nem tudok mit kezdeni. A telegram csoport és kb minden ezzel van tele, hogy nagyon gyenge a modemje, és nálam is ez a helyzet. Az hogy egy samunak kb hasonló, ez a Samu baja. Egy Xiaomi Mi 10T Pronak erősebb a modemje HTC U11-ről nem is beszélve. Attól még szerintem hátrány a melegedés is (ha valaki játszik) és hátrány a gyatra akksi is (az hogy nálam elmegy 2 napig az egyéni preferencia kérdése).
Nem értem, hogy a Google hogy képes egy ekkora sz@rt kiadni a kezeiből, amit gyári androidnak nevezünk. Óriási csalódás a gyári droid szerintem. De az a helyzet, hogy sajnos nincs jobb (illetve custom rom kb mindegyik jobb mint a gyári sw). -
elekresz
tag
válasz
MC Pite #1297 üzenetére
Köszönöm!
Külföldi fórumokban böngésztem infók után vadászva, ott jött szembe néhányszor a GPS probléma (bár inkább interferencia esélyes helyeken), rövid akku idő meg összefüggésben volt a 5G és egyéb hálózati hibákkal, főként kezdetben, ekkor melegedést is panaszoltak. (Mintha ezek is megszűntek volna az update-ekkel). Utána több helyen is láttam a hálózati problémákat, amiket hardveresen a benne levő modem miatt írtak, így folyton kicsit eltántorít.
Már a 8T vételekor is az volt eddigi legdrágább telefon, amit vettem (és azóta is tartom, hogy nekem nem ér ennyit egy telefon), de jó lenne nem csöbörből vödörbe.. -
Csápájev
őstag
válasz
MC Pite #1200 üzenetére
Hát én mindig face id-t használtam,ennél egyszerűbb dolog a világon nincs,ránézek - unlock Hogy volte van-e azt hol ellenőrzöm?
Szerintem csak 4g lesz így kapásból,mert nem csináltam semmit,csak a rajta lévő rom frissült,az meg a stabil gondolom.
Még nem volt lelkierőm nekiállni a linkelt programnak. -
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #1104 üzenetére
Nekem is volt 4a, betöltöttem QPST toollal a modem configokat egy ugyanolyan soc-os telefonról amiben benne voltak a Yettel mbn config fájljai, de hiába, nem regisztrált fel a telefon ims-re ezért nem ment a VoLTE sehogy sem. El is adtam utána, mert telefonálás nem nagyon ment vele.
-
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #1019 üzenetére
Szerintem magától is frissül előbb-utóbb, mert mikor én beléptem a Beállítások/Biztonság és adatvédelem menüpontba és megnyitottam a Google Play rendszerfrissítést ott már az újraindítás gombra tudtam csak kattintani és a novemberiről frissült januárra. xda-n írták volt akinek megoldotta, hogy visszament a displax mod-ra, de nekem ugyanúgy nem ment, hiába töröltem a gyorsítótárat a play szolgáltatások, áruház és a walletből. Úgyhogy visszament a 2.4.0 és várok.
-
-
Mclovin
senior tag
válasz
MC Pite #1007 üzenetére
Köszi tippet mindenkinek! Ezek alapján akkor hivatalosan nem megy 4G hívás nálam... még.
Akkor gondolom ha már nem csak bétában lesz, akkor hivatalosan is támogatott lesz a 6A is. Vicc, hogy ilyenekkel kell blöffölni, hogy más telót mondasz + reménykedsz, hogy normális ügyfélszolgálatos dolgozót fogsz ki.
-
winbox
senior tag
válasz
MC Pite #1006 üzenetére
A támogatott telefonról a rendszer automatikusan leveszi a tiltást maximum pár nap után. Ügyfélszolgálatos meg hivatalosan nem veheti le, de addig kell hívni őket amíg olyat fogsz ki, amelyik leveszi, ilyenkor olyan telefont kell mondani amit támogatnak, én így csináltam anno.
-
kano
Topikgazda
Ha volna időm szívesen megcsinálnám, de jelenleg nem tudom mikor lesz rá időm (talán a hét végén). Jó volna még egy hOS flash leírás is. Egyelőre nekem van telefonon, de nem hiszem, hogy marad. Mi 10T Pro után nem látok előrelépést benne (ha csak a kamera nem az).
Szóval nem nem tuti a helye itthon...
-
Csápájev
őstag
Olyan nincs,ami egyszerre tudja a töltést és a jacket?
-
kano
Topikgazda
Az a baj, hogy ha egyszer váltottam e-simre a többi telefonomba nem tudom használni azt a kártyát. Így nem tudom cserélgetni a telefonok között a kártyát. Szívás ez az e-sim. Vajon mi lehet akkor, ha felteszek egy romot, aktiválom az e-simet, majd teljes gyalu és megy fel egy másik rom. Ilyenkor új sim kell?
-
zolka95
őstag
-
cirx
senior tag
Egyértelműen érződik, hogy ő csalódott ebben a készülékben. Én teljesen meg vagyok elégedve vele. Volt nálam Nexus 4, Pixel 3, Pixel 3a XL a repertoárban, de messze ez a kedvenc gugli telefonom. Üzemidőben, kijelzőben, méretben, mindenhogyan veri az előd google telefonokat. MKBHD független tesztjét sem véletlenül nyerte meg fotós kategóriában.
-
winbox
senior tag
Nekem megy a Netflix, most vettem észre, hogy nem is volt rajta a telón, csak tv-n szoktam nézni, Play áruház listázta, letöltöttem, gond nélkül be is léptem, akkor gondolom ez is megjavult
zolka95: Telekom app alapból sírt, hogy rootolt az eszköz és nem indult, beleraktam DenyList-be Magiskban és már megy is.
-
winbox
senior tag
Elvileg igen, van olyan kodek aminek jó a minősége és elmegy 3G-n, de én HD hanggal csak 4G-n találkoztam. Igen, 5G-n majd VoNR lesz a VoLTE helyett, de ez még a jövő zenéje
Először is remélem most már tényleg megkapjuk az első negyedévben a VoWIFI-t, mindig csak tologatják, most már jó lenne.
tatomi92:
Sajnos én sem tudom mitől lehet, pedig mennie kellene.Kérdezd meg a 7-es topikban, másnak írja-e és egyéni a gondod van vagy a Telekomnál van valami hiba.
Látom írtad is -
winbox
senior tag
Nálam ez tiszta/száraz kézre értendő, mert a decemberi frissítésig úgy alig oldott fel. Decemberivel már elég jó lett, de a januárival tegnap meg ma sem hibázott még. Ha koszos vagy nedves igen ugyanúgy fenáll, akkor gyorsabb, ha egyből húzom fel a képernyőt a PIN-hez.
juve600:
Igen, továbbra is minden hívás HD
[kép] -
-
winbox
senior tag
Igen, ezt tudom, hogy a Telekom és a Voda csak olyan csomagban ad 5G-t. Voda most nagyon tolja, de szinte mindnehova az n28-as 5G frekit rakott, 700MHz, ami kb a komolyabb 4G+hoz van közel, így náluk tényleg csak parasztvakítás. Telekom meg n78 mint a Yettel de még kevesebb helyen van. A cégesem Telekom korlátlan hívás és net csomaggal, majd valamikor átrakom a kártyát, ha megyek 5G helyre kíváncsiságból. Előtte majd kilövöm az 5G módosítást, hogy alapból felmegy-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest