- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4tch
veterán
válasz
ghiottone #1715 üzenetére
Köszi! Ismerős a nicked
Van ez olyan jó, mint a Pixel 2 volt? Páromnak venném, a jó kamerán kívül a stabilitás és a tartósság a két szempont, aminek meg kéne felelnie. 3-4 évig nem lenne lecserélve.
Illetve még egy apróság: mivel az "5g" elég rövid keresőszó, nem sokat találtam róla a topikban. Olvastam, hogy hivatalosan nem megy. Nem hivatalos módszer létezik?
-
MC Pite
veterán
válasz
ghiottone #1710 üzenetére
Mármint hogy csak a kötelezőt hozza a 7a kényszerből, vagy mi miatt?
Nem sok előnye van, ha nem előrendelésben vettem volna aranyáron a 6a-mat, akkor most kipróbálnám, de nem akarok mégegyszer ekkorát bukni. Akkuidőben (a tesztek szerint) meg vezetéknélküli töltésben van előrébb, kamerában szerintem nüansznyi lesz az eltérés (a mostani is korrekt).
Hogy másik is igazolják e a másfélszer annyi sot-ot, majd meglátjuk, mondjuk nirmálisntérerő mellett 80akkuból 6 óra felett jön ki, az korrekt - de melóban nincs térerőm sokat, úgy feleződik a runtime. Az is elég, de amíg nem nagyobb, addig jöhet plusz üzemidő.Viszont a fekete uncsi, a fehér most nejemé (P6a), a kékes...az is lányos szín belőle mint a korall. Vagy füstszínű tok kell rá
.
Szerk: a kékre. -
kano
Topikgazda
válasz
ghiottone #1391 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a Nillkin CamShield Pro tok. Imádom, de annyira nehéz leszedni, hogy nem nagyon forszírozom.
Azt gondolom, hogy főleg a szilikon tokok karcolnak. A fickónak szilikon tokja volt és érdekes módon a kamera ki volt vágva rajta. De ezek szerint a széle összekaristolta. És a szélén is lehetett látni a szokásos tok nyomokat (pöttyök). -
Csápájev
őstag
válasz
ghiottone #1239 üzenetére
Nem, kifejezetten arra mondta, hogy kérdeztem van-e bármi hátránya az e-simnek a fizikai kártyához képest.
Sajnos nincs Telekomos kártyám,csak tudom hogy ott létezik multi sim, Yettelnél meg nem
Egyelőre agyalok, hogy kérjek -e e-simet, mert még nem biztos, hogy megtartom a Pixelt és akkor újra kártyát kell kérnem,ha a régibe költözök vissza.
Egyébként fejlesztői beállításokban elő lehet hozni, hogy gyorsabban reagáljon,ha valamire rányomok?
Talán animációnak hívták,amit kellett kikapcsolni a másik telefonomon -
bbendre
őstag
válasz
ghiottone #863 üzenetére
Exynos:
"South Korean giant has received so much criticism for its recent Exynos chips that power its flagship phones that it may not manufacture any new chips for its premium phones for the time being and may instead completely rely on Qualcomm."https://www.phonearena.com/news/google-pixel-7-tensor-2-chip-samsung-4nm_id140462
A tensor chip pedig teljesen Exynos ...
-
japunk
aktív tag
válasz
ghiottone #357 üzenetére
Nálam még gcam-mel sem alkot értékelhetőt.
Ez az egyetlen gyenge pontja a telefonnak számomra. Lehet választani a millió kínai gyártó jobbnál-jobb hardveres és funkciós telefonjaiból irtó gagyi kamerával vagy venni egy normális kamerával felszerelt telefont csilliókért.
-
Thom!
veterán
válasz
ghiottone #320 üzenetére
Tudom, a kamera előzetes tesztek szerint semmivel nem jobb mint a i13é.
Szóval ha bugtalanítva lenne a cucc és lenne VOLTE esetleg vowifi akkor best buy lenne itthon.
ujjlenyomat olvasó nem tudom javítva lett-e mert az is katasztrófa állítólag, mondom azok után S21 se valami jó 10/6
-
MC Pite
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest