- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
elekresz #1298 üzenetére
GPS + sok fénykép és video meg tudja enni az akku-t gyorsan. Ilyenkor reggeltől estig pont kibírta nekem bármelyik Pixel.
Melegedés volt amikor megjelent a Pixel 6. Több alkalommal sikerült rebootig használni, de ez már nem aktuális kb egy éve. Javítva lett majdnem minden ilyen hiba.
A benne lévő modem pedig... hát igen. Nekem nem volt vele szerencsém... -
Csápájev
őstag
válasz
elekresz #1296 üzenetére
GPS problémát nem vettem észre,szerintem azzal semmi baj.
Aksija olyan átlagos,semmi különös, nem kiemelkedő,de nem is rossz, talán az bosszantó,hogy ennyire lassan tölt, 18w, vicc,már vezeték nélkül kéne ennyivel tölteni
Egyik sim csak e-sim lehet ezt kalkuláld bele,illetve,hogy mely szolgáltatónál vagy az sem mindegy egyelőre, erről sokat írtunk itt.
A fotók kifejezetten jók,talán a legjobbak közé sorolódnak ebben a kategóriában.
Melegedni melegszik,ez igaz, kicsit fura is nekem.
Nincs benne face id, ezt csak azért írom,mert kiránduláskor lehet te ezzel oldasz fel,ha kesztyű van rajtad.
Hívás indításakor nekem általában recseg egyet,aztán utána semmi gond,csak nem tudom mi ez, ismerős valakinek a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest