- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
Topikgazda
Rendeltem ezt a kijelzővédőt amazonról.
Egyelőre nagyon jó. Olyan 90%-os az ujjlenyomat felismerése és az érzékenysége sokkal jobb mint az előzőnek.
Kamera lyuk nincs, a széle viszont fekete, de feltéve gyakorlatilag nem látszik. -
kano
Topikgazda
válasz
AeSDé Team #1738 üzenetére
Én Evo-t használok és nem csalódtam benne. A gyárinál mindenképpen jobb a fogyasztása.
-
kano
Topikgazda
Nincs baj a 6-al sem. 1-2 panasz van rájuk.
Van VoLTE, nincs 5G (de root után az is megoldható).
Voda egy kalap f.s minden tekintetben.
Akksi nekem gyenge a Mi 10T pro után és a fogyasztási adatok is nagyon rosszak (ha nem ragaszkodsz a gyári rendszerhez, akkor ez is javítható). A térerő gyenge a korábbi telefonjaimhoz képest (U11 és Mi 10T Pro), de használható (nekem nem dobálja). Most voltam Sopronban (ahol írták előre, hogy nem tudott valaki telefonálni), nekem nem volt gondom
Igazából egy kicsit elkeserítő, hogy a Google sem tud egy normális telefont összehozni egy normális rendszerrel... Akkor mit lehet várni a többi gyártótól?! -
-
kano
Topikgazda
Használ valaki nem Spigen kijelzővédő üveget?
Milyet?
Köszönöm! -
kano
Topikgazda
válasz
szabi__memo #1511 üzenetére
Elmondom, hogy nem MIUI-t használok.
-
kano
Topikgazda
válasz
Csápájev #1509 üzenetére
Mi 10T Pro:
- 6.67" LCD
- SD865
- 2 simmel
5000 mAh akkuval elmegy 2 - 2,5 napot (7-9h sot).Pixel 6a (aminek állítólag jó az üzemideje) :
- 6,1" ráadásul OLED
- Tensor
- 1 simmel
4410 mAh akkuval 1 nap (kb. 7-9h sot).Nem értem, hogy miért mondom, hogy sz@rul van itt optimalizálva valami.
Nekem ez elég gyengécske.
-
kano
Topikgazda
válasz
szabi__memo #1493 üzenetére
Részt vettél már fejlesztési projektekben? Ebben dolgozom és nem egyszerű.
-
kano
Topikgazda
válasz
szabi__memo #1491 üzenetére
Nincs több meló. Egyszerűen más. Vagy inkább elcs*sztek (vagy utolsó pillanatban észrevettek valami hibát) valamit ebben a teamben aki a 6-os update-et csinálta.
-
kano
Topikgazda
Szívás, aki a Qualcomm Modem miatt várt a 7a-ra.
"UPDATE: Google Pixel 7a will have Exynos Modem
Previously we said that, Pixel 7a will be having Qualcomm WCN6740 (Wi-Fi 6E + BT combo chip) wireless modem instead of Exynos modem.
But rather, just the Wi-Fi 6E and Bluetooth IC will be by Qualcomm, Modem will still be the same Samsung Exynos G5300 used in all pixel 6 and 7 series
So, difference between pixel 7a and Pixel 7:
• NO glass back in pixel 7a
• Different camera sensors
• Different Bluetooth and Wi-Fi chips
• NO UWB (Ultra-Wide-Band) in Pixel 7a
• Different Haptics/Speakers maybe
• NO Dual Light sensor in 7a
• 5W wireless charging in 7a given to charge your buds whereas 20W wireless charging in pixel 7and many more hopefully when pixel 7a will be launched at Google I/O on May,10th
Join @TechLeaksZone for latest tech related leaks and news!"
-
kano
Topikgazda
válasz
MC Pite #1442 üzenetére
A "nálam nem jelentkezik"-kel én nem tudok mit kezdeni. A telegram csoport és kb minden ezzel van tele, hogy nagyon gyenge a modemje, és nálam is ez a helyzet. Az hogy egy samunak kb hasonló, ez a Samu baja. Egy Xiaomi Mi 10T Pronak erősebb a modemje HTC U11-ről nem is beszélve. Attól még szerintem hátrány a melegedés is (ha valaki játszik) és hátrány a gyatra akksi is (az hogy nálam elmegy 2 napig az egyéni preferencia kérdése).
Nem értem, hogy a Google hogy képes egy ekkora sz@rt kiadni a kezeiből, amit gyári androidnak nevezünk. Óriási csalódás a gyári droid szerintem. De az a helyzet, hogy sajnos nincs jobb (illetve custom rom kb mindegyik jobb mint a gyári sw). -
kano
Topikgazda
válasz
juve600 #1437 üzenetére
A rootnak vagy a telefonnak?
Mert a mi telefonnak sajnos vannak hátrányai is:
- Játéknál melegedés.
- Ócska érzékenységű modem (gyenge térerő).
- Gyenge akku.
- Gyári Android nagy fogyasztása.Előnyei:
- Jó hangminőség.
- Frissítések garantáltak (ha éppen nem csúsznak).
- Gyors, szép kijelző.
- Jó fényképező.
- Pörgős rendszer. -
kano
Topikgazda
válasz
szabi__memo #1405 üzenetére
Ahogy olvasom a 6 erősebb akkuban. Kb 1,5 órával tud többet sot-ban.
-
kano
Topikgazda
válasz
szabi__memo #1402 üzenetére
Akkor 6 vagy 6 pro kellene?
És a modemje is komolyan aggaszt... Tényleg gyengusz az ide feltett tesztem alapján.
-
kano
Topikgazda
válasz
ghiottone #1391 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a Nillkin CamShield Pro tok. Imádom, de annyira nehéz leszedni, hogy nem nagyon forszírozom.
Azt gondolom, hogy főleg a szilikon tokok karcolnak. A fickónak szilikon tokja volt és érdekes módon a kamera ki volt vágva rajta. De ezek szerint a széle összekaristolta. És a szélén is lehetett látni a szokásos tok nyomokat (pöttyök). -
-
kano
Topikgazda
Na, maradok a csoportban.
Az eladó 6-os kamera szigetének szélein nagyon sok tok miatti karcolás, kopás volt így elengedtem. Nem volt boldog az eladó és lehet, hogy érdemes is lett volna megvenni 100-ért (1 éves, még 1 év garral), de azok a kopások nagyon gázak voltak. Viszont a mérete nagyon tetszett a 6-nak. Lehet, hogy később beruházok egyre.
-
kano
Topikgazda
válasz
TaylorPro #1350 üzenetére
A vezeték nélküli töltés nem érint annyira. Mi 10T Pro után néha örülök a 6a kicsiségének, de hiányzik is a nagyobb képernyő.
Mit érdemes megnézni rajta, ha használtan veszem? Elvileg 1 éves a telefont és van rá még egy év B-tel-es gar is, de gondolom a 2 év eu-s gar is él, ha a UK régiós a telefon.
Köszönöm! -
-
kano
Topikgazda
válasz
Strabonyec #1342 üzenetére
Nekem most egy Xiaomi Mi10T Pro van és a 6a. Én jobban szeretem a 6a-t. Kijelző sokkal szebb, nincs gond a 60Hz-vel sem. Rendszer sokkal jobb a tiszta droid (de van rá sok rom is). Nem volt gondom a Miui-val sem amíg nem kezdték el korlátozni, hogy csak a saját launcherükben működnek a gesztusok (pl Nova -val nem). Azóta utálom, így mókolt romot használok a Xiaomin is. Önmagában gyorsabb is a tiszta Android. Annyi még negatívum ként, hogy lehetne 2 fizikai simes, mert az esim csak macera.
-
kano
Topikgazda
válasz
Strabonyec #1338 üzenetére
Mikor kellene melegednie? Én mondjuk nem teljesen gyári romot használok, de HentaiOS teljesen gyári egy kis tuninggal. Semmilyen napi tevékenység közben nem melegszik (böngészés, telefonálás, napi appok - nem játék!!).
Olyan helyen lehet hívással probléma ahol nincs már 3G háló. Alapból 1 héten belül jobb a végleges fw amiben már benne lesz a Yettel és voda voLTE támogatás, így ahol lesz 4G háló ott nem fog leváltani 3G-re vagy 2G-re. Ezek miatt a leváltások miatt szakadhat a hívás. Negatívumot annyit tudok mondani, hogy hiányzik az IR nekem (tv távirányítónak való használathoz). -
kano
Topikgazda
válasz
Strabonyec #1329 üzenetére
Milyen napi dolgokra nem jó a telefon? Egyesek szerint gyenge a modem. Nem tudom hol és hogyan lehetne ezt mérni, de nálam nincs ilyen probléma. Melegedés a hétköznapi műveleteknél nincs (nem játszom). GPS-t mondjuk nem nagyon használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest