Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
bbendre #1963 üzenetére
Custom romról váltottam, de a nexus korszakban is factory image-et használtam ha új főverzió jött ki.
Nehéz azért brickelni ezeket a telefonokat.
Az oldalon keresztül is lehet flashelni, én azzal a módszerrel csináltam és ment gond nélkül.A globalt választottam, bár telekomos vagyok.
-
updog
őstag
válasz
bbendre #1922 üzenetére
0 eredmény
Most már csak azt nem tudom hogy ha alzán az elállásnál a "termék hibás" opciót jelölöm, nem-e szívatnak meg úgy mint anno az ip*n, hogy egy nyilvánvalóan rossz cucctól (proci, vagy vga asszem) el akartam állni, és elkotyogtam hogy "mert hibás", rögtön rávágták hogy az garanciális ügy, nem elállás, majd amikor megkaptam a csereterméket, már a hátam közepére se kívántam, de csereterméktől már nem lehet elállni...
-
madmike
őstag
-
rosta11
tag
válasz
bbendre #1741 üzenetére
Lakberendezést fotóznék a mobillal, de látom, hogy nem tudom megspórolni a szerkesztést.
Valaki belinkelte a [link] notebookcheck oldalait. A belinkelt oldalon kijózanítóak az összehasonlító fotók. Főleg az 5xzoom lapon készült fotók, amelyek egy építkezési, vagy ipari torony képeit mutatja. A mobilokkal készített fotók annyira gyengébbek a profi kamera fotójánál, hogy nem is lehet azokat egy lapon említeni. Hiába, a fizika törvényeit nem lehet megerőszakolni. Egy nagy bélyegnyi szenzorral, méretes objektívval készült képet kár is hasonlítgatni a gyufafejnyi, vagy körömnyi szenzor és könnycseppnyi lencse által készített képekkel, akármilyen processzor és szoftver segíti is a mobilt.
-
s4tch
veterán
válasz
bbendre #1717 üzenetére
Köszi. A frissítési ciklust ismerem. A Samsung lenne az egyetlen gyártó, ahol 3-4 évet biztonsággal ki lehet húzni úgy, hogy ne hagyja magára a gyártó a telefont, de náluk épp nincs olyan modell, ami bejön páromnak. (Talán S21 FE, de az nagy lenne.) Mindenesetre azzal számolok, hogy végig nem lesz támogatás a telefon mögött. Az aktuális telefon egy A40, arra sem jön egy ideje semmi.
#1718 Csápájev: köszi, nem gond. Ujjlenyomat elég.
-
juve600
nagyúr
válasz
bbendre #1466 üzenetére
én sokáig miui-n voltam,utána próbáltam ios-t is, és még mindig ez a faék egyszerű stock droid a legjobb...........
ha teljes törlést akarok akkor meg kell várnom hétfőn hogy kijöjjön a stabil update ?
és akkor kilépek a bétából és akkor már a márciusi stabilt teszi fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest