- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igazad van, persze van, akinek ez is infó, hogy a Pixel képeit , kényelmét végül csak az iphone-ban találták meg, a pixel idegesítő hálózati sz.rságai nélkül. Szerintem sokan járnak csak ide, csak úgy, hogy vásárlás előtt benéznek , nem olvasnak vissza 2 oldalt se, és mennek tovább, na, nekik ez infó pl
Én meg vszeg valamelyik tepsi Samuval fogok vígasztalódni, ha már minden tornyot lekapcsolt az a rohadék vodafone, és sehol nem lesz egy gramm térerőm sePersze, ha valaki megkérdezi tőlem, mit vegyen, ha ilyen szép képeket akar, akkor én is azt fogom mondani, hogy , ha van guba, akkor vegyen almát inkább, és le van tudva a gond 5-6 évre, pedig imádom a pixelt
A sok panaszkodás pedig a szerelemre, és a csalódottsgára utal, mint az asszony, szereted akkor is, ha idegesít, csak fáj
-
Cyborg
őstag
válasz
Cannabis7 #102 üzenetére
Igazából 100 volt az elvi határ anno, de, ahogy nőtt a felhasználási terület, hogy mennyi mindent csinálok már telefonon(...meg ahogy romlott a HUF
), úgy toltam ki a keretet két éve is a Pixel 4A-ra, asszem akkor 128e volt németből. Manapság szinte 100 alatt már normális telefont nem is kapsz, ráadásul mind péklapát
Nem érdekel a műanyag ház, meg a hátlapi olvasó, gyors, kézre áll, az a lényeg. Ráadásul könnyen szerelhető a 4A, egy kijelző csere pikk-pakk megvan, szerencsére még nem kellett. Remélem ezt a vonalat is örökli a A6.
Mi volt a zenfone 8-cal, hogy olyan gyorsan visszavitted? Nem , mintha érdekelne a telefon maga, csak pusztán kíváncsiság.
-
Cyborg
őstag
Az igaz, csak onnan az egyszerű magyar halandó nem tudja haza postáztatni🙂
Ahogy nézem a teszteket, úgy látom, hogy a plusz aksit elviszi a tensor étvágya, így nem nagyon változott az üzemidő 4A-hoz képest
Nagyon hiányzik széles látó kirándulások alkalmával, de még mindig nem tudom, mire lenne érdemes váltani.
-
Cyborg
őstag
Honnan rendeltétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest