Új hozzászólás Aktív témák

• orbano

félisten

válasz VargaI #146 üzenetére

Ha te csilivili izének nevezed azt, hogy a kernel főbb komponensein kívül mindent nulláról kezdve átírtak az orpendszerben, akkor részvétem. Szerintem könyvet lehetne arról írni, hogy mennyi mindenben korszerűsödik belsőleg a mostani trágya XPhez képest. Kíváncsi vagyok hány mondatot olvastál el eddig a Vistáról. Bár tény, hogy divat fikázni a M$-t is, akármit csinál :))
    Azt meg ne várd, hogy amint kijön a Vista, varázsütésre 64 bites kánaán legyen. A vista is szépen el fog futkorászni 32 biten, észre sem veszed a különbséget majd. Nyilván ad majd egy löketet a dolognak, nem is akármekkorár, de nem ettől lesz hirtelen az AMDnek jó.

Egyébként sem kell az AMD-t félteni, azért ezek az energy efficient procik elég jól fel fognak tudni zárkózni a conroe mellé. Ezt a fél évet pedig a véttén is leüli az AMD egy kis ármérsékléssel. Ha például az EE procik kerülnek majd annyiba mint most a normál, a normál pedig alámegy az intelnek, akkor simán jó lesz nekik és még nagyon is üthetnek az új procijukkal.

Új hozzászólás Aktív témák