Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Tyberius #138 üzenetére
Ha megnézed, az A64 azonos órajelen, 32biten másfélszer olyan gyors kb. mint egy AXP. Na ezért fejlesztettek, és ezért érték be komolyan az Intelt
Ha pedig az AMD nem áll neki 64bites procikat gyártani, még sehol nem lenne eza téma... nem olyan egyszerű átállni újabb technológiákra, mivel visszameőlegesen több évre biztosítani kell a kompatibilitást a szoftverekkel. Nem egyszerű feladat...
-
orbano
félisten
Ha te csilivili izének nevezed azt, hogy a kernel főbb komponensein kívül mindent nulláról kezdve átírtak az orpendszerben, akkor részvétem. Szerintem könyvet lehetne arról írni, hogy mennyi mindenben korszerűsödik belsőleg a mostani trágya XPhez képest. Kíváncsi vagyok hány mondatot olvastál el eddig a Vistáról. Bár tény, hogy divat fikázni a M$-t is, akármit csinál
Azt meg ne várd, hogy amint kijön a Vista, varázsütésre 64 bites kánaán legyen. A vista is szépen el fog futkorászni 32 biten, észre sem veszed a különbséget majd. Nyilván ad majd egy löketet a dolognak, nem is akármekkorár, de nem ettől lesz hirtelen az AMDnek jó.
Egyébként sem kell az AMD-t félteni, azért ezek az energy efficient procik elég jól fel fognak tudni zárkózni a conroe mellé. Ezt a fél évet pedig a véttén is leüli az AMD egy kis ármérsékléssel. Ha például az EE procik kerülnek majd annyiba mint most a normál, a normál pedig alámegy az intelnek, akkor simán jó lesz nekik és még nagyon is üthetnek az új procijukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest