Aktív témák
-
launcser
senior tag
én hazaértem
kis beszémoló következik:
1. hír: majdnem nyertem egy pénztárcát, csak aszittem az 3 slot van a lapon, és nem 4 (volt egy ilyen teszt, valami nforsz2-es lapot kérdeztek, én még csak olyant láttam amin 3 van :) )
utána jött a meglepetés: tikomio, a sátán asszonya megnyerte a fődíjat, a p4-es lapot (nagy éljenzés közepette)
ph-s érintettség még hogy sátán 3ik lett és a laphoz kapott még kulert meg kábeleket is, kalandor meg 1. lett
nem rossz mi?
kalandor nem tudom miket nyert, sokmindent a kupán kívül
ph-ról több ember volt még, pötyi sörösrekeszes megoldása nem volt rossz elképzelés, viktor egeres megoldása kicsit felháborította az állatvédőket, de az se volt annyira rossz
akikkel találkozni lehetett még: j.bravo, luke, parci, brekk, sz_george, zsoltee, (zsűri tagjait nem is említve), nemazazatus is ottvolt többen mondták de én csak negyed3-ra értem oda
amúgy 14 gép volt összesen kiállítva, úgy láttuk, ötleteket lehetett meríteni sokat, és ezért már megérte
meg a társaság! :)
majd lessétek a cikket ami lesz! pécsiek fényképeztek sokat
na én ennyiben foglaltam gyorsan össze, de ez annál sokkal több volt
Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest