- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
#95904256 #316 üzenetére
Udv!
Na ezert szeretem a PHt!
Koszi a Segitsegeteket
Sajna telefonon nem tudtak segiteni igy autoztam eggyet.Neztek nagyot mi a bajom elmagyaraztam a gondomat ,es vagy 10 perc utan visza jott az elado es mondta nincs egy darab sem a PCG 05A sorozatbol tehat a B3 sorozattal vannak tele.
Igy elmaradt a vasarlas, de kb mar tobb mit 100db elment nekik.
Itt tenyleg tomegcikk lett az uj negymagos.Uj konfigokat mar quad procival adjak
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
#95904256 #290 üzenetére
Nem tudom ennek mi lehet az oka. Korrupt vámtisztek, vámtörvények egyéni értelmezése?
Egyetlen egyszer volt egy bosszantó esetem. Az volt életem első külföldről rendelt terméke (dobozos Orion Platinum, zenei szoftver Németországból). Anno 2003-ban, egyébként azért még postával küldtem a pénzt.
Szóval a vámosok eléggé ráültek, náluk dekkolt vagy egy hónapig. Először értesítettek, hogy vámköteles lesz. De én telefonáltam nekik, hogy az nemúgy van, mert mielőtt eldöntöttem, hogy behozatom utánaolvastam a vámtörvényeknek és azt találtam hogy ha magamnak kis mennyiségben rendelem akkor az vámmentes kell, hogy legyen. De még erősködtek hogy én azt nem jól tudom. Aztán szünet. Néhány nap vagy hét múlva jött a csomag, a következő pecsételéssel ''Vámmentes''.
Elméletileg (habár meg kell említeni hogy a vámtörvények elég zagyvák és ellentmondásosak) postai úton behozott cikkekre ugyanazok a szabályok érvényesek, mintha autóddal átgördülsz a határon. Kétlem, hogy bárkit is megvámoltak azért, mert pl. egyetlen dobozos processzor ott figyelt az autóülésen.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
#95904256 #287 üzenetére
Nem, nem. Semélyes felhasználási mennyiség, vámmentes!
Tapasztalatból mondom. Szoktam rendelni külföldről, általában zenei és grafikai 'munkásságommal' kapcsolatos cuccokat kifejezetten spórolási szándék által vezérelve.
Itt [link] egy példa, nézd meg a vásárló nevét és tarózkodási helyét.
Vettem már külföldröl dobozos szoftvereket, AKG fejhallgatót, profi hangkártyát meg ilyeneket. Mind vámmentes volt, értékétől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Ford topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest