- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
#95904256 #316 üzenetére
Udv!
Na ezert szeretem a PHt!
Koszi a Segitsegeteket
Sajna telefonon nem tudtak segiteni igy autoztam eggyet.Neztek nagyot mi a bajom elmagyaraztam a gondomat ,es vagy 10 perc utan visza jott az elado es mondta nincs egy darab sem a PCG 05A sorozatbol tehat a B3 sorozattal vannak tele.
Igy elmaradt a vasarlas, de kb mar tobb mit 100db elment nekik.
Itt tenyleg tomegcikk lett az uj negymagos.Uj konfigokat mar quad procival adjak
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
#95904256 #290 üzenetére
Nem tudom ennek mi lehet az oka. Korrupt vámtisztek, vámtörvények egyéni értelmezése?
Egyetlen egyszer volt egy bosszantó esetem. Az volt életem első külföldről rendelt terméke (dobozos Orion Platinum, zenei szoftver Németországból). Anno 2003-ban, egyébként azért még postával küldtem a pénzt.
Szóval a vámosok eléggé ráültek, náluk dekkolt vagy egy hónapig. Először értesítettek, hogy vámköteles lesz. De én telefonáltam nekik, hogy az nemúgy van, mert mielőtt eldöntöttem, hogy behozatom utánaolvastam a vámtörvényeknek és azt találtam hogy ha magamnak kis mennyiségben rendelem akkor az vámmentes kell, hogy legyen. De még erősködtek hogy én azt nem jól tudom. Aztán szünet. Néhány nap vagy hét múlva jött a csomag, a következő pecsételéssel ''Vámmentes''.
Elméletileg (habár meg kell említeni hogy a vámtörvények elég zagyvák és ellentmondásosak) postai úton behozott cikkekre ugyanazok a szabályok érvényesek, mintha autóddal átgördülsz a határon. Kétlem, hogy bárkit is megvámoltak azért, mert pl. egyetlen dobozos processzor ott figyelt az autóülésen.
[Szerkesztve] -
hunnylander
őstag
válasz
#95904256 #287 üzenetére
Nem, nem. Semélyes felhasználási mennyiség, vámmentes!
Tapasztalatból mondom. Szoktam rendelni külföldről, általában zenei és grafikai 'munkásságommal' kapcsolatos cuccokat kifejezetten spórolási szándék által vezérelve.
Itt [link] egy példa, nézd meg a vásárló nevét és tarózkodási helyét.
Vettem már külföldröl dobozos szoftvereket, AKG fejhallgatót, profi hangkártyát meg ilyeneket. Mind vámmentes volt, értékétől függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged