Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
#95904256 #316 üzenetére
Udv!
Na ezert szeretem a PHt!
Koszi a Segitsegeteket
Sajna telefonon nem tudtak segiteni igy autoztam eggyet.Neztek nagyot mi a bajom elmagyaraztam a gondomat ,es vagy 10 perc utan visza jott az elado es mondta nincs egy darab sem a PCG 05A sorozatbol tehat a B3 sorozattal vannak tele.
Igy elmaradt a vasarlas, de kb mar tobb mit 100db elment nekik.
Itt tenyleg tomegcikk lett az uj negymagos.Uj konfigokat mar quad procival adjak
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
válasz
hunnylander #306 üzenetére
Akkor nem nagy kulonbseg lessz a teljesitmenyuk kozott?
Annyi penzt meg ugysem adnek semmilyen prociert -
MegalodonS
őstag
Hetfon vagy Kedden megmondom mi is a kulonbseg 2 CPU vs 4 CPU
!
Konnyu elmeletek es valos felhasznalas utan -
MegalodonS
őstag
válasz
Nikkel15 #292 üzenetére
MIndenkeppen gyorsul hiszen 4 mag az 4 en a 2 procinal is eszreveszem ha 2,4Ghz @ 3.0Ghz feltuningolom akkor a 4 maggal is biztos jobban jar az ember
!
Inkabb akkor ajanlanam, ha tenyleg hasznalsz 100% olyan felhasznalo progikat,jatekokat amik kihasznaljak a 4 magot zenei,dvd,supreme commander,Stalker,es peszre lassan mar kozutalatnak ki kialtott ''Sakk'' progit az igazi!
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
válasz
hunnylander #285 üzenetére
Hat Anglia sem sokkal dragabb azert 170 Font
-
MegalodonS
őstag
Koszi mindenkinek !
Akkkor ezt kell majd venni?
link:[link] -
MegalodonS
őstag
Van 1 szo ''Fejlodes''
Sorolnal sorolnal
Neked amugy miert nem 166MMX van a gepedben es miert dual core procit hasznalsz
Felsorolod a programokat.... es kossunk bele stbstb
Mert TE kihasznalod?
EN legalabb ki, ha meg nem tetszik akkor ne kifogasokat keress hanem nezz korul.
Az AMD ugyan ugy 4 magra utazik mint az Intel megerted ''Fejlodes''
Lehet jatszani ZX Spectrum gepen is csak kicsit maskeppen.
Megkerhetnelek irnal a Quadrol is, mint inkabb belem kotnel?
Meg 1 kerdes mi az a SZO ''Atlagos PC tulaj? ki tartozik oda, miert tartozik oda, es miert lessz valaki csak atlagos felhasznalo???
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
En tobb programot is eszrvettem ahol mintha menne a 2 mag is.A Supreme Commander Stalker, mar hasznalja a tobb procit a Crysis es az Unreal is fogja ugy hogy csepegnek a progik lassan.Marketing szoveg? nem ez a valosag lessz.Ha meg nem a sakkprogim vigan kihasznalja majd,en mar csak az miatt is megveszem
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
Persze a mindig a legujabb a legdragabb is.Az ar ertek az ember penztarcajahoz van szabva.az ár/teljesitmény az a legrosszabb de ezt az emberek nem erdekli ha van ra meg veszi ha nincs ra nem veszi.
En azert veszem meg mert nagyon ''Kedvezo'' az arfekvese, nem is a penz de lehet hogy 250+ fontot mar nem erne meg mert ami most van az is tokeletes.Szerintem meg 1 ev mulva is max 40-60 fontot veszithet az arabol majd.
Kiveve ha nem jon 8 magos meg az AMD is felebred bar ketlem hogy 30% gyorsabbat tudna majd csinalni! -
MegalodonS
őstag
Sajnos ezzel nem ertek eggyett,ne haragudj.A csucskategorias proci az mindig penztarca fuggo ugy mint a porshe,meg a ferrari,akinek van ra megveszi.Nem ertem meg a mai napig hogy aki csucs kategoriat vesz az miert baj ? 999 dollar es akkor mi van!
Vegyuk mar eszre vannak emberek akiknek van penzuk ra,Quadra csucskategoriara es nem csak alapra.Lehet hogy nem olyan ugyes hogy feltuningolja de tudja fut rendesen a negy mag eleg magas orajelen (bar azert ertenek is hozza nem kell felteni oket)
Ha magyarorszagon lenne ra keret hidd el itt sem foglalkoznanak quad 999 dollar hanem inkabb megvennek -
MegalodonS
őstag
válasz
Komplikato #216 üzenetére
Eszembe jutoott a Supreme Commander is kamatoztat a tobb magbol mar de nekem a strategiak alatt is fut mind 2 mag
-
MegalodonS
őstag
Regebben az X2 4800 meg az Opteron procik nyultak a nepet most meg orulnek ha aproert elviszik.Akinek meg van az meg ugy is megveszi az Intel Quad procikat.
A Gamek kozul en csak azt nem ertem hogy nem hasznalja ki a 2 magot a progi megis amikor fut mind 2 mag aktiv de nem fut a hatterben alkalmazas legalabb is nem ilyen jelentos terhelesu alkalmazas.PL BFME
Lehet hogy az eszkozkezelo meg a billl G15 felre imformalna. -
MegalodonS
őstag
Hiaba le sem tagadhato a ''MAGYAR'' virtus.
Ez a topic : Mától tömegcikk a négymagos Intel CPU !
En nagyon szeretnek de vannak akiknek nem teccikhogy ilyet akar venni az ember.Fogadjuk mar el egymast,es aki meg tudja venni az nem bizos hogy egy barom meg nem eri meg stb,stb.
Eddig majdnem vegig a minek,miert,mihasznalja....ment !Lehetne arrol beszelni hogy 1-2 honapon belul jonnek a 4magra optimalizalt jatekok es lehet hogy megeri megvenni.Persze a ''tomegcikk''lehet hogy el tulzott jelzo,de ha megnezem a konfigokat a PHn azert vannak boven 500K+ felettiek, tehat van itt az emberkeknek 1-2 ujdonsagra penzuk.Szoljon vegre arrol amirol kell es ne mondjunk valamire rosszat ha meg nem is volt nekunk olyan meg a kozelunkben sem -
MegalodonS
őstag
válasz
Blackhole13 #182 üzenetére
Szerintem nem mostanaban fog csokkenni az ara esetleg a jovo tavasszal ha vegre valahara felmutat valalmit vegre az AMD
-
MegalodonS
őstag
válasz
horvathkrisz #50 üzenetére
Ja es mikor fog majd megerkezni
Jovo karacsonyra?
Az intek karacsonyra olyat pirit hogy mindenkinek 4 magos proci lessz a gepeben.Ha az AMD iden nem hozza ki, akkor eleg nehez helyzetben lessz mert addig nagyon sok embernek Intel lessz a gepebe.Most attol mert 20% gyorsabb lesszn attol en nem cserelem majd le, de meg is az Intel aki profital es nem az AMD
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
Igen !
En is lassan cserelem a C2D, Quadra mert a sakkprogim 8 procit tud kihasznalni de most csak 2 hasznal fel,mivel csak 2 van benn.Ha 4 lessz akkor 4 fog kihasznalni es igy is csak 50% teljesitmennyel fut majd
Lessz itthon 1 Kasparovkb hasonlo szinten tud majd a gepem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Robogó, kismotor
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged