- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
válasz
MegalodonS #319 üzenetére
Az lenne a kérdésem ,hogy xp alatt mennyi magot használ ki a endszer mondjuk egy 4 magos prociból , és ue vista alatt?
-
törölt tag
válasz
MegalodonS #317 üzenetére
Én kértem pár magyar forgalmazótól infót hogy G0 vagy B3 van náluk raktáron.
A válasz háromféle volt:
- most nincs raktáron
- nem tudjuk
- várjak csütörtök-péntekig. -
törölt tag
válasz
MegalodonS #281 üzenetére
Hali MegalodonS!
Mi a helyzet a procival?
Mikor érkezik? -
hunnylander
őstag
válasz
MegalodonS #307 üzenetére
Given the various enhancements that we've reported on, however, it's only reasonable to expect Penryn to be faster than Conroe, clock-for-clock. Whether that's 10% faster, 20% faster, or something else will be made clear in the future. AnandTech - Intel: More Details on Penryn and Nehalem [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
MegalodonS #304 üzenetére
Messze-messze nem annyival, amennyivel drágább lesz.
Föleg, hogy idén lehet, hogy csak az Extreme Edition ($1000?) Yorkfield jön.
65nm helyett 45nm, néhány kisebb-nagyobb architektúrális finomítás és fejlesztés, plusz egy kicsit magasabbra tornászott órajel. De attól még Core 2. -
hunnylander
őstag
válasz
MegalodonS #303 üzenetére
Az Intel termékek forgalmazóinak meg van engedve, hogy máshol vásárolt de garanciális cuccokat kicseréljenek.
Ezenkívül szerintem a magyarországi Intel képviselettől is lehet megoldást kérni és kapni garanciális és nem garanciális problémákra. Kétlem, hogy ne lennének elég segítőkészek. Az ilyen nagy cégek komolyan szokták venni a Customer Support-ot és bőven van is rá keretük. -
ploteus
aktív tag
válasz
MegalodonS #301 üzenetére
Hát, én nem nagyon találtam ilyet. És az sem lenne kizáró ok, ha csungvai számla lenne az?!
-
Oliverda
titán
válasz
MegalodonS #279 üzenetére
70K - Tipikus tömegcikk ár
-
Rusher
őstag
válasz
Hát -10W....az nem sok.....de kiindulva a G0 steppinges procikból biztos jobb valamivel.......
-
törölt tag
válasz
Ez az.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
MegalodonS #272 üzenetére
A G0-ás a jobb azzal készülnek az 1333fsb verziók is!
-
hunnylander
őstag
válasz
MegalodonS #272 üzenetére
Jaj, nem azt!
Ezt: SLACR 05A, ez a G0-ás
A modelnév leolvasható az ablakon kersztül. A PCG szám (a 05A) rá van írva a dobozra.
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
válasz
MegalodonS #258 üzenetére
Sorolnál nekem olyan többszálas programokat ami nem sakkprogram, nem 3d-tervező, nem multimédiás, nem tervező, nem tesztprogram, nem szerveroldali, a winarar-on kívűl olyat amit egy átlagos pc tulaj is használ otthon? Játékok, haha, persze megy a két magon, de nem 100%.-on.
[Szerkesztve] -
Andre1234
aktív tag
válasz
MegalodonS #261 üzenetére
De ironikus nem???
más: Bocsi az off-ért...
[link] -
joshua7
veterán
válasz
MegalodonS #214 üzenetére
Persze.
Egyből 4 magra? Akkor akinek nem olyan procija lesz, mire kijön, az be se töltse? Ez is hülye marketingszövegnek tűnik. Vagy azt akarod mondani, h 4 magra is optimizálva lesz?
-
xlaci
senior tag
válasz
MegalodonS #235 üzenetére
Aha már látom! Amugy én is Britt közalkalmazott vagyok (a bűnös londonban
), de nemsokára megyek haza
egy időre
-
xlaci
senior tag
válasz
MegalodonS #228 üzenetére
Hát én szurkplok az amd-nek jöhetne mér az igazán jó procikkal, az mégjobban vinné le az érakat, és hát akkor az intelnek is kéne valami ütős választ kreálnia
Egyébként hol melózol/laksz? (tudom hogy anglia, azon belül gondolom) -
xlaci
senior tag
válasz
MegalodonS #226 üzenetére
Én nem mondtam hogy nem pénztárcafüggő, inkébb pont forditva, mindig a legdrágább a legjobban pénztércafüggő (mivel minél drágább, annál nagyobb az ár/teljesitmény hányados). Azt sem mondam hogy az baj, ha valaki ilyet vesz, mindenkinek a magánügye, hogy mire költi a pénzét.
-
Komplikato
veterán
válasz
MegalodonS #214 üzenetére
Elvileg az Unreal Engine 3.0 és a Half Life 2 Ep2-ben debütáló új Source is, de ígérgetni én is tudok. (Stalkerre is azt mondták támogatja aztán ... hát elég érdekesen ''működik''.)
-
Rive
veterán
válasz
MegalodonS #196 üzenetére
Lehetne arrol beszelni hogy 1-2 honapon belul jonnek a 4magra optimalizalt jatekok
Nem jönnek. A játékipar ennél sokkal-sokkal lassabban reagál. Min. egy év még, mire az első átfabrikált - nem kifejezetten erre készült, hanem átfabrikált! - játék megjelenik négy magra, és még annyi, mire az optimalizált cuccok is. Jelenleg erre a kaliberre csak azok a programok vannak, amik eleve top level WS cuccokra íródtak. -
Lipton
őstag
válasz
MegalodonS #67 üzenetére
lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged