Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
És emberi lények számára is elérhető, kompakt kamerákról miért nincs szó? Az utóbbi időben a PH is elment abba az irányba, hogy csak a felső, felső közép kategóriáról hajlandó megemlékezni, holott az emberek többsége egyáltalán nem gondolkozik ezekben a készülékekben.
Jó...végülis ezek egyáltalán nem izgalmas újdonságok, csak a konszumer unalom....
Én például szerettem volna tudni, hogy pl. kompakt, super zoom, bridge kategóriában van valami kihagyhatatlan ajánlat?
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Segal
veterán
Mert a puszipajtásokat reklámozzák ha eddig nem tűnt fel...
Nézd meg az akciókamerákat tökéletes példa. Na mik szerepelnek a leírásba??? Na mi? Az összes olyan termék amiről már teszt is olvasható az oldalon vagyis egy partner a számukra. Nyilván visszanyalás tekintetébe ők lesznek reklámozva és nem a konkurencia.
Pedig SZERINTEM vannak a GoPro-knál jobb ár/értékű akciókamerák de hát ha nem érdeke az oldalnak akkor egy szóval sem lesz megemlítve egy cikkbe sem és főleg nem tesztbe.Amúgy meg visszavárunk rudi mert ku.... elegem van már hogy szom,baton tv-kről meg fényképezőgépekről kell olvasni. Cikkeket már csak lenyeltem de legalább a "heti Bibiliánkat" ne vegyétek el. Tudom hogy a Logitech kirándulás végett van de akkor is aki bevállalja az hardverekkel foglalkozzon.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
banhammer
veterán
Szerepelhettek volna a hírekben az olcsó, gazdaságos kamerák is.
Nincs mindenkinek felesleges pár száz ezer forintja, hogy a családi Pistike két éves lett homokozóba hányós bulit ilyen gépekkel örökítse meg a facsé számára.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
MLaca
őstag
elsősorban azokat a termékeket említjük a hazai pályában, melyekkel az oldal maga is foglalkozott, tehát van róla kialakult véleményünk. ezeregyféle fényképezőgép, kalandkamera, tévé, videokártya létezik, ezekről nem tudunk mindről írni, mert egyrészt az adott cikk véges kell legyen, nem lehet 100 oldalon keresztül írni semmilyen témakörről, másrészt - amint már említettem - csak azokról a termékekről szól az ajánló, amit már mi is ismerünk, tehát tudjuk ajánlani.
az olcsó "konzumer" fényképezőgépekkel pontosan az is a baj, amit a kolléga emlegetett, hogy "semmi extra", tehát kapsz mosolygó Pistike módot és lenyomod a kioldót. amint persze adódik olyan gép, ami valamiben nagyon kimagasló, azt - természetesen - elkérjük, leteszteljük. ezen túlmenően azt sem árt szem előtt tartani, hogy a digicam rovat egyszemélyes témakör, s ha egy teszthez választani kell egy nikon d7100 kaliberű fényképezőkép és egy 22 000 ft-os kompakt között, akkor, sajnos, utóbbi fog veszíteni és az időnket az érdekesebb cuccra szánjuk. az idő meg véges, ugye.
köszönöm a figyelmet!
http://mlzphoto.hu/
-
törölt tag
Az olcsó konzumer digitális gépek szerepét fokozatosan átveszik az okos telefonok. (Hasonlóan ahhoz ahogy régebben az olcsóbb karórák szerepét is átvették a mobiltelefonok). Egy jó minőségű közép kategóriás okos telefon kép minősége ma már simán hozza azt amit az alsóbb kategóriás fényképezőgépektől elvárnak a felhasználók. Ezért a fényképezőgép gyártóknak nincs is nagyon más választása mint a közép és felső kategóriát fejleszteni.
-
general
addikt
én kifejezetten örülök egy ilyen, fotós "szemlének" is végre! a hardvereset is olvasom mindig, de a fotós részleg jóval kevésbé támogatott.
azonban én is örültem volna valami új hírnek, bemutatónak, mert ez csak egy összefoglaló volt, olyasmikről, amit már mind olvastunk. oké, ez sem rossz, amolyan visszatekintés, de egy kicsit lehetett volna fűszerezni, tényleg be lehetne mutatni egyéb márkák cuccait is. jöhetne még vaku, állvány, egyéb kiegészítők! pl gyors memórikártya összefoglalót nem nagyon látok sehol, pedig alapvető az is!
nyilván nem kell minden héten, nincs is annyi újdonság, de azért adjon újat azoknak is, akik rendszeresen olvassák a fotós szekciót!respect!
üdv![ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Én megértem hogy téged (nem bántásból) kockát jobban érdekel egy többszázezres gép mint egy kompakt ami lehet hogy tényleg csak a mosolygós Pistike módot tudja de azért nem ártana figyelembe venni a nép akaratát is...
Hidd el pontosan tudom mennyi munka van egy teszt mögött ha megnézed az aláírásom akkor láthatod hogy "odaát" nagyon sokáig én tesztelgettem a mobilokat (ötven valamennyinél untam meg a dolgot) plusz az összehasonlító tesztek. Nem mondom hogy mindegyiket élveztem de azt sem hogy csak azt hoztam volna el ami engem érdekelt. Valahol meg kell találni az egészséges határokat hogy legyen persze felsőkategória is hisz erre is van igény de legyen közép és alsókategória is. Esetleg összehasonlító hogy pl 4-5 gép ami hasonló árba van azok közül melyik az ajánlott és ne haragudj de az 1 emberes dolog az nem kifogás én is egyedül csináltam anno a tesztelést ez egész egyszerűen hozzáállás kérdése vagy akarja az ember csinálni vagy nem. Én is nagyon sokáig csináltam amikor meguntam akkor meg bejelentettem hogy ennyi volt már nem vonz a dolog...
Tehát én maximum ajánlásból azt tudnám javasolni ha van ezzel a digicam témával kapcsolatba valami elképzelés is és nem csak az hogy "jaj de jó ingyen tesztelgethetem a nekem tetsző gépeket" hogy legyen benne alsó és középkategória is meg összehasonlítós is. Mert ez így jelen formába tényleg csak a kockákat vonza és a nagyátlagot abszolute hidegen hagyja erre szerintem tökéletes példa az itteni hozzászólás menyiség és minőség is. Egy átlagos Hazai pálya után pillanatok alatt több tucat van persze ilyen is olyan is de a lényeg megmozgatja az embereket míg itt lényegesen kevesebb és az is negatív ami nem véletlen.
Mégegyszer kihangsúlyozom annak ellenére hogy sohasem tetszett ennek a rovatnak a Prohardverbe olvasztása nem rosszindulatból kárörvcendésből stb írom ezeket a sorokat hanem csak jótanácsból mint kritika amit vagy megfogadsz vagy nem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
A Zéé
addikt
ha valaki nézeget más fotós tesztoldalakat is, igazából a "konzumer" gépek tesztjei egyre inkább kopnak ki mindenhol. Egyszerűen nem történik annyi minden, hogy érdemes legyen sok időt pazarolni rájuk.
Félévente-évente annyi történik csak ott, hogy mindenből jön az egyel magasabb típusszám, nő a megapixel egy picit, nő a zoom egy picit, a képminőség meg jó esetben nem romlik.Aki meg fészbúkra akarja lefotózni Pistikét, ahogy gyalázza a homokvárat a kertben az az esetek 95%-ában vagy telefonozik már úgyis, vagy nem foglalkozik a tesztekkel, hanem becsattog a madaras teszkóba, vagy a médiamárktba, aztán megveszi azt a gépet, ami valamiért éppen megtetszik neki. Az ilyen kategóriában keresgélők elenyésző része az, aki tesztet keres, vagy bejön a kompaktos fórumba kérdezni. Ha nekem kellene ilyen teszteket írni, én se biztos, hogy ezzel a réteggel az új bejelentések megemlítésénél, néha egy-egy "csoport összehasonlító" tesztnél többet foglalkoznék. Aki ebbe tartozik bele, annak persze ez rosszul esik. Ezt elhiszem.
Just a simple Lineman...
-
bolcsodal
addikt
Nem fikázni akartam a tesztet, mert látom hogy van munka benne. Viszont lényegesen nehezebb a szürke tömegből a teljesítményével és nem az árával kitűnő terméket bemutatni, összehasonlítani. Nekem erre lenne igényem és tudom, hogy magánvélemény. Korábban láttam ilyen próbálkozásokat a rovatban, amik elég gyorsan eltűntek sajnos...
(#13) A Zéé: Alulbecsled az ízlésemet és az igényeimet is.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
andris1602
aktív tag
köszönjük a cikket
-
TayRol
nagyúr
pár hónapja nem követem nyomon a milc vonalat, a G6-ról nem tudtam de kíváncsi vagyok rá.
a 6D tényleg belépőkategóriás lenne? simán elfogadnám a nem belépőkategóriás D7k-m helyett.
-
cattus
addikt
Full Frame szinten belépőnek számít. Beugró a Full frame világába.
Do the thing!
-
kromatika
veterán
köszi a beszámolót.
-
parandroid
félisten
"ha egy teszthez választani kell egy nikon d7100 kaliberű fényképezőkép és egy 22 000 ft-os kompakt között, akkor, sajnos, utóbbi fog veszíteni"
Ha az a teszt szempontja, hogy a hétvégi családi túrázásokhoz kell egy nagyon költséghatékony fényképezőgép, amit könnyen zsebre lehet vágni, és nem gáz, ha megcsúszok az erdőben a domboldalon, és legurulok pár métert, a gyerekeknek is oda lehet adni, hogy kattintgassanak, hadd szokják, viszont a telefon nem csinál szép képet, ezért csak kéne valami dedikált hardver, akkor mindjárt nem egyértelmű a tesztgyőztes. Márpedig ez nem egy légbőlkapott, és a valóságtól elrugaszkodott példa. Épp most vettem egy 50 EUR-s kis Panasonic kompaktot épp ilyen célra a meglévő (igaz nagyon alap) DSLR mellé. Fogalmam sincs, hogy jó vásárt csináltam-e, mert ezekről a kis vakarcsokról tényleg nehéz valamit is találni.
Arról nem is beszélve, hogy a magyar rögvaló az, hogy a család, ha már megszületett a gyerek, csak szeretne valami normális(abb) gépet, mégse telefonos képeket kelljen a nagyinak mutogatni, pénz viszont nincs, úgyhogy szakmai szemmel akármennyire megvetendő a belépőszegmens és a konzumer kompakt kategória, tényleg nem ártana mutatni belőle valamit.
Értem én, hogy ez egy szakmai portál, meg hogy kevés a rendelkezésre álló erőforrás, és hogy a megcélzott réteg a (fél)profi fotós, de egy heti piacelemzésnél legalább valami alap iránymutató nem ártana, hogy mire érdemes figyelni, van-e valami szokatlanul kedvező akció, ilyesmik. Ne vegyük el a fotózástól azok kedvét, aki nem hajlandó elkötelezett hobbifotósként foglalkozni vele, csak használni szeretné, és ehhez mértékű anyagi ráfordítást tud / hajlandó csak eszközölni, akármilyen nehlz szívvel mondanát (mondanátok) is a műanyag szutykokra, hogy akár jó vétel is lehet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
Személy szerint örülök, hogy nem kellett végigpörgetni a szokásos, számomra kissé unalmas hardveráradatot, amiknél 95%-ban csak a tipusszámon változtattak, vagy gyárilag szénnétuningolták közel 5%-kal nagyobb teljesítmény reményében. Általában jobban lekötöttek a kiegészítők, mint az un. nagy durranások. Ami én hiányolok, az a nem-kizárólag-véristvános megközelítés, ha hardveről van szó. Néha lehetne ilyen tesztet is csinálni, ahol egy egy profibb felhasználási kör igényeit vizsgálnátok meg. Mondjuk kommersz közép-felső kat. videokarik teljesítményét videovágásnál, effektezésnél, vagy akár 3D tervezésnél. (tudom, szoktatok betenni grafikonokat pl renderingnél, de az egyrész egy totál szintetikus akármi, másrészt továbbra sem ad nekem infót, hogy egy dedikált pro kártyához képest mit bukik az ember a kommersszel. Ez valahol nekem olyan, mintha pl. a digitcam rovatban csak budget akciókamerák lennének a végtelenségig, helókittivel fűszerezve)
Az összeesküvéselméletes agymenéseket meg nem is értem. A PH sosem állította magáról, hogy önkéntes jótétlélek nőegylet, így nyilván arra lejt a Hazai pálya, ahonnét fent tudják tartani magukat. Ezzel szemben viszont sosem olvastam tőlük obskurus ferdítéseket, csakmert ez lett volna a megrendelő óhaja. De aki egyfajta műszaki prostitúcióval vádolja a lapcsaládot, az nyugodtan indíthat önállóan egy igazi oldalt, ami mentes mindeféle részrehajlásról és egyben helyreáll az univerzum harmóniája is.
-
wody21
tag
GoPronál kicsi typo:
"cserébe kapunk beépített Wi-Fi modult" -
aktív tag
Énis hiányolom az olcsó kategóriákat
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
ronson
őstag
Igazából nem arról van szó, hogy sok olcsó gép teszt legyen, csak mondjuk évente 1 nagyobb cikk így nyár előtt, hogy éppen mi a bestbuy és mit érdemes kerülni.
-
Ijk
nagyúr
válasz parandroid #22 üzenetére
Teljesen mindegy melyik 22k-s kompaktot veszed meg. Semmi különbség nincs köztük.
Ilyen összegekből használtpiacon kell kutatni, egyébként meg semmilyen fényképezőt nem vennék újonnan, mert a régebbi szériák ugyanazt tudják töredék áron.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Mercutio_
félisten
Beza, ez kb. olyan, mint, hogy "a 300 forintos halkonzervből A vagy B márkát vegyem" ízlés kérdése, de nincs lényeges különbség.
Egyébként pedig, ha Ph-tag az illető, akkor annyit tegyen meg, hogy benéz a "Milyen kompakt fényképezőt" topicba, elolvassa az utóbbi 100 - majd, ha ott nem kap választ a benne felmerült kérdésre - az első hsz-t, aztán annak megfelelően leírja az igényeit.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szeksziboj
tag
válasz parandroid #22 üzenetére
+1 és (#23) mintAdarab is +1
Ez a jelenség (mármint, hogy a csillivilli gépeken kívül alig van infó a többiről) netszerte eléggé észrevehető.
Az alsó kategória ritkán kerül tesztekbe, elég csak megnézni akeresők első pártucat oldalát, csak árakkal dobálóznak a ezek esetén "teszt" néven.Több okot sejtek a háttérben, pl:
- nincs túl nagy marketingszele
- a 44. képminőségileg zokni szappantartó után elmegy a legtöbb tesztelő kedve ezektől
- adott esetben engem is jobban érdekelne egy Lambo a Trabinál
- sok újabb kiadás butítottabb az első(k)nél (meg persze: tervezett elavulás foreva)
- a fentiek kombinációiMás: Másnak is feltűnt, hogy sok gyártó vagy teszt során felrakott kép nem teljes méretű, változtatás nélküli? Mégis mit képzelnek ezek a marketingesek, ingyen terhelhetik e-szeméttel a zinternetet?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Mercutio_ #30 üzenetére
Ráadásul engem speciel egyáltalán nem érdekel a 20k-s kompaktok piaca, főleg hogy gátat lehetne építeni belőlük, annyi van. Kifejezetten díjazom hogy a különleges, tömegből kiemelkedő típusok vannak tesztelve és hírekben megemlítve.
Mellesleg ki ajánlana ilyen készülékeket? Aki ért hozzá biztos nem, így nem is lesznek itt kacatok amíg hozzáértő tesztel. Akinek meg arra kell hogy a facebookra fényképezze magát, úgysem fog utánanézni, megveszi a teszkóban amelyik akciós és kész.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
szeksziboj
tag
1etértek...
Az egyik kedvencem a "tegyünk bele még pár megapixelt, az kell a parasztnak" c. mondat elhangzása a marketingértekezleten fényképezőgyártóéknál, amit persze tett követ... optika és érzékelő-fejlesztés nélkül...
Az eredményről mindenki szó szerint "képet kaphat" aki manapság venne 10-30e között kompakt gépet... elmosódott részletek, moiré, színhűség akár távoli ismeretének is a teljes hiánya, zajszűrés anomáliáinak egész tárháza, stb stbÉn is vettem anno fain gépet olcsón... ami egy csak kipróbált de drágább cucc volt... na így könnyű mondhatnánk .
A gyártóknak meg kéne próbálkozniuk ezt a belépőszinten hozni, na az művészet, nem egy használt kocsi árából összehozni a tutit[ Szerkesztve ]
-
Marseille199
senior tag
Nem tudom, miért vannak itt egyesek így kiakadva. Egyrészt az olcsó kategóriás kompaktok mind hasonlóan hulladékok, maximum szolgáltatásokban lehet különbség, de jobbára azok is ugyan azok, csak más a nevük. Érdekes módon semmilyen konkurens oldalon nem jellemző a belépő gépek tesztje, itt miért kéne annak lennie? Egy fotós rovat szóljon a fényképezőgépekről, 30 éve sem a smenát meg a sok kétpálcás szovjet gépet lehetett olvasni a fotósmagazinokban, ahogy most sem. És ez így van rendjén. Külföldön sem foglalkoznak a "tucat"gépekkel, meg ennél sokkal nagyobb oldalakon sem, miért kéne Lacának ezzel szenvednie?
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
parandroid
félisten
válasz Marseille199 #38 üzenetére
Amit leírtatok, azt mind értem, tudom, hogy nem kell sokat várni a dologtól minőség dolgában. Én speciel annyit néztem, hogy legalább 2 év garancia, Li-os akku, és SD-kártyahely (mert ilyenből van otthon bőven, meg olvassa a noti mindenféle adapter nélkül). Ezután megnéztem pár online shopot, a helyi 'ichbindochnichtblöd'-ben 50 EUR akció volt a Panára, meg egy hasonlóan szappantartó Canonra, de utóbbi AA akkukat kért volna, amit áradásul külön kell megvenni, így lett a Pana.
De a Hazai Pálya lényege pont az, ha már ez a Ph!-rovat a közvetítő médium, hogy nézzünk meg egy szeletet a piacról, csináljunk egy gyors körképet, hogy hol mi akciós, vagy éppen jó vétel.
A használt gépeket egyébként hagyjuk, az utolsó kompaktom, meg előtte a Pana bridge gépem is pár hónappal a gari lejárta után halt meg, lehet, hogy csak szerencsétlen vagyok, de innét már inkább a garanciára figyelek.
A cikkel semmi gond nem volt, mint említettem is, de még ha a minőséget szem előtt tartjuk, akkor is jöhetett volna, valami költséghatékonyabb javaslat is. Azt azért nem hiszem el, hogy minden bridge gép is hulladék, vagy hogy a MILC-ek is 200e fölött indulnak, vagy kompaktból is a legolcsóbb 130k+, mint az ajánlóban. Jöhetett volna egyébként ajánlat objektívekre is, kéne vennem a Canonhoz előbb-utóbb a kitobi mellé/helyett valami nagyobbat, de hogy 400k-t nem fogok rászánni, az is biztos. Nincs azzal sem semmi baj, ha valaki igen, vagy ha megmutatjátok, hogy mi van a piacon, de a Ph! olvasótáborához képest is marginális az a rész, aki tényleg ilyet fog venni, viszont biztosan sokkal több embert érdekelne, hogy milyen jó ajánlatok vannak éppen hétköznapi felhasználásra is elérhető szinten.
Ismétlem: nem lenne baj a cikkel, ha egyértelművé tennétek, hogy ez igazából a profiknak szól, és ha a t. olvasó rájön, hogy ez nem az a Hazai Pálya, amihez szoktunk, hanem ezúttal valami profiknak szóló kitekintés - de akkor ezt jelezzétek is, légyszi.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ijk
nagyúr
válasz parandroid #39 üzenetére
Ha elolvasod a címet, "Hazai pálya - fotós szemmel"
Sajnos hobbifotósok nem igen kapnak értelmes fényképezőt 100k alatt. Ezek a csúcskompaktok azok, ahonnan el lehet indulni, ott is a mobilitás az elsődleges szempont. Akit érdekel a fotózás csakis nagy érzékelőben gondolkozik, ami az RX100-nál és a Nikon 1-nél kezdődik.
Sajnos az a helyzet hogy rohadt drágák az új fényképezők, 100-200k között egy nagyon alap készüléket kapsz, és akkor nem költöttél kiegészítőkre.
A bridge gépeket meg inkább hagyjuk, parasztvakítás./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Mercutio_
félisten
Ha valaki elment az Oly mintabolt oldalára, akkor ott már 2 kattintás kompakt, vagy a MILC részleg, mindkettőnél kategóriákra bontva megtalálhatja a neki megfelelőt.
Egyébként épp az Oly milc vázak árai brutálisan sokat zuhannak amint kijön az újabb generáció, a használtpiacon 1-2 év garanciás vázakat "gombokért" lehet venni, és képminőségben azért a szappantartók fölött vannak még kitobival is, aztán ha kedve támad apunak "művészkedni" vagy adapter+manuális lencsék, vagy a fényerősebb fixek felé veheti az irányt.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Imifej
senior tag
Ezek a csúcskompaktok, pl FUJI egyre jobban hasonlítanak a régi ZEF ruszki fényképezőmre. Ha így haladunk, nemsokára feldobom a hardverapróra 200 kilóért.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
HuMarc
veterán
Hmm... Jó kis gépek Csak az áruk...
[ Szerkesztve ]
-
Marseille199
senior tag
Annyit még ehhez, hogy igazad van, lehetne egy olcsóbb gépekről szóló kitekintő is, de a hazai pálya általában újdonságokról szól, az meg tényleg nem igazán van a kompaktoknál. Ha meg lenne mondjuk egy kompakt körkép, mit lehetne kiragadni? Ami lenne az meg kevés lenne, mindenki hiányolná valamelyik típust. Ördögi kör.
Szóval ez nem a profiknak szól, annyi, hogy senkit nem érdekel (kb a gyártót sem) a samsung ST72, vagy a nikon coolpix L25 objektívje vagy érzékelője. Ellenben egy új fejlesztésű obi már sokakat igen
Még ha soha nem is lesz ilyenünk
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
MLaca
őstag
no, akkor hogy rövidre zárjam a kérdéskört: NEM lesz kompaktokról szóló sem körkép, sem sima teszt, sem összehasonlító teszt, mert fölösleges időpazarlás. a valamilyen szempontból a tömegből kimagasló termékek be lesznek mutatva (szuperzoomok, strapafényképezők, kalandkamerák stb.), de az ezredik kétpálcás gépről nem fog részletes teszt készülni. sőt, hír sem. aki ilyet szeretne, az szerezze be maga a tesztkészülékeket és a logoutra készítsen cikket róluk.
http://mlzphoto.hu/
-
Segal
veterán
Akár politikusnak is mehetnél...
Elősször igérget meg átgondol aztán meg lóf*sz a seggetekbe engem a többszázezresek érdekelnek a többi meg le van sz*rva.
Amúgy ha már valamibe kiemelkedő dolgokról beszélgetünk akkor várom (ó én hülye inkább várnám a megfelelő kifejezés) a CamOne infinity akciókamera tesztjét mert 2 dologgal mindenképp kiemelkedik a nagyátlag akciókamerákból (led és cserélhető objektív)
Kiváncsi lesz e belőle valami bár lenne rá egy nagyobb összegem hogy nem..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest