Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
- Raspberry Pi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Személy szerint örülök, hogy nem kellett végigpörgetni a szokásos, számomra kissé unalmas hardveráradatot, amiknél 95%-ban csak a tipusszámon változtattak, vagy gyárilag szénnétuningolták közel 5%-kal nagyobb teljesítmény reményében. Általában jobban lekötöttek a kiegészítők, mint az un. nagy durranások. Ami én hiányolok, az a nem-kizárólag-véristvános megközelítés, ha hardveről van szó. Néha lehetne ilyen tesztet is csinálni, ahol egy egy profibb felhasználási kör igényeit vizsgálnátok meg. Mondjuk kommersz közép-felső kat. videokarik teljesítményét videovágásnál, effektezésnél, vagy akár 3D tervezésnél. (tudom, szoktatok betenni grafikonokat pl renderingnél, de az egyrész egy totál szintetikus akármi, másrészt továbbra sem ad nekem infót, hogy egy dedikált pro kártyához képest mit bukik az ember a kommersszel. Ez valahol nekem olyan, mintha pl. a digitcam rovatban csak budget akciókamerák lennének a végtelenségig, helókittivel fűszerezve)
Az összeesküvéselméletes agymenéseket meg nem is értem. A PH sosem állította magáról, hogy önkéntes jótétlélek nőegylet, így nyilván arra lejt a Hazai pálya, ahonnét fent tudják tartani magukat. Ezzel szemben viszont sosem olvastam tőlük obskurus ferdítéseket, csakmert ez lett volna a megrendelő óhaja. De aki egyfajta műszaki prostitúcióval vádolja a lapcsaládot, az nyugodtan indíthat önállóan egy igazi oldalt, ami mentes mindeféle részrehajlásról és egyben helyreáll az univerzum harmóniája is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hardverek mellett a fényképezők világában is sok az érdekesség. Íme, rövid körképünk a hazai helyzetről.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest