Hirdetés

Hazai pálya – fotós szemmel

A kamerák terminátorai: kalandkamerák a porondonA cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Az idei évből még csak öt hónap telt el, de annyi újdonság és érdekesség érkezett, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket! Itt van például kapásból a HD Hero 3, amelyről még január elején írtunk egy kisebb összefoglalót. A kalandkamerák vitathatatlanul legnépszerűbb márkája, a GoPro gyártja három változatban a masinát: a Hero 3 White Edition a beugró az élvezetekbe, ezt a verziót már 74 700 forintért megvásárolhatjuk. Második a sorban a Hero 3 Silver Edition, ami már valamivel többet tud, ám ára is ennek megfelelően magasabb, pontosan 99 990 forintért tehetjük kosarunkba. Végül a csúcsmodell, a Hero 3 Black Edition Adventure 134 700 forintért vihető haza – cserébe kapunk beépített Wi-Fi modult, 60 méteres mélységig vízálló tokot, távirányítót, kulcstartót, többféle szerelvényt a rögzítéshez, 4K videófelbontást és még számtalan mást.

Ha már a strapabíró kamerákról esett szó, itt van még az Olympus egyik legújabb masinája, a Tough TG-630, amely a japán gyártó strapabíró kompakt fényképezőgépei legújabb generációjának belépőmodellje. Röviden: 5 m-ig vízálló, -10°C-ig fagyálló, törés- és porálló, de a legfeljebb másfél méteres magasságból történő leejtéseket is simán kibírja. Az Olympus Mintaboltban 3 éves garanciával 67 990 forintért többféle színben is megvásárolható.

Méltó kihívója lehet a GoPro HD Hero 3 családnak a Drift Innovation nevű brit cég legújabb terméke, a Ghost, ami már első látásra is más, mint a konkurens készülékek. Érdekes alakjának nem csak esztétikai, hanem praktikus céljai is vannak: így jobb a súlyelosztás az optika és a nagy akku között, de talán valamivel sokoldalúbb a rögzíthetősége is. Szerencsére nem kell Angliába utaznia senkinek, ha ilyen masinát szeretne, ugyanis a hazai képviselettől is megvásárolható 99 000 forintos áron.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés