Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Mercutio_ #30 üzenetére
Ráadásul engem speciel egyáltalán nem érdekel a 20k-s kompaktok piaca, főleg hogy gátat lehetne építeni belőlük, annyi van. Kifejezetten díjazom hogy a különleges, tömegből kiemelkedő típusok vannak tesztelve és hírekben megemlítve.
Mellesleg ki ajánlana ilyen készülékeket? Aki ért hozzá biztos nem, így nem is lesznek itt kacatok amíg hozzáértő tesztel. Akinek meg arra kell hogy a facebookra fényképezze magát, úgysem fog utánanézni, megveszi a teszkóban amelyik akciós és kész.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
proxyproxy
csendes tag
válasz Mercutio_ #62 üzenetére
Azért azt te is érzed, hogy nem az iphone a lényeg, hanem a mobilos fotózás, meg az, hogy mennyire nem érdekli már a korábbi piacot, hogy mennyire profi a fotós?
Videó témában nem tudok egyetérteni a forrásoddal. Bár lehet, hogy én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt, de ha valami kizárólag videó formájában jelenik meg, pl. az indexen, akkor eleve ignorálom.
Ha hírekre vagyok kíváncsi, akkor legyen leírva és esetleg fotókkal illusztrálva. Nagyon ritka az az eset, ami mozgókép formájában érdekel. -
proxyproxy
csendes tag
válasz Mercutio_ #65 üzenetére
Hát nem az, hogy az apple szemetére cserélik a DSLR-eket. Hanem a tény, hogy profi fotósok helyett mobillal rohangáló újságírók készítik a képeket. Hogy a blog mit tesz hozzá, az k.ra nem érdekel.
Egyre több helyen hallom/olvasom/látom, hogy a fotóriportereknek rohamosan csökken a munkája. És ez nem most kezdődött, hanem még akkortájt, amikor az első komolyabb gépemet megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök