Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz #96349952 #131 üzenetére

Nem erted. Azt magyarazom, hogy a kihivoan oltozkodo nok nem lesznek nagyobb aranyban eroszak aldozatai, mint a tobbiek. Sot, meglepo modon az ellenkezoje igaz.

• AusWolf

őstag

válasz #96349952 #109 üzenetére

Erre én is kíváncsi lennék. Szégyen, hogy manapság nincs poén, amin nem sértődik meg a fél világ, ahelyett, hogy mosolyognánk egy jót magunkon. :((( Úgy érzem, itt súlyos önértékelési és világképi gondok vannak.

(#108) szupermacs: Hatalmas respect! :) Nekem pl. mindig is voltak női haverjaim. Attól, hogy egy ember a másik nemet képviseli, még nem kell szexuális tárgyként látni.

törölt tag

válasz #96349952 #54 üzenetére

a férfiakban is benne vannak ezek az ösztönök. alfa egyedek ugyanúgy villognak, ez nem női privilégium. csak mi nem a hasizmaink miatt vagyunk irigyek egymásra.

előző munkahelyeken volt belső feszkó a szebb barátnő, nagyobb kocsi, stb miatt, persze a munka természetéből adódóan sok alfa személyiség volt kis térbe zárva, simán elharaptuk egymás torkát a háta mögött szó nélkül, hozzánk képest a női divízió kispályás női zs ligás focicsapat se volt ;]

• wolfman

veterán

válasz #96349952 #54 üzenetére

Na most ezzel az írásoddal szinte tökéletesen egyet értek, végig bólogattam és még meg is mosolyogtam a szöveget, mert jól leírtad. Semmi gonoszság nincs bennem, tisztelem a nőket, csak az amit minden nap látok a munkahelyemen is, az megerősíti ezt. Emellett az a nő aki nincs vezető pozícióban, előfordul, hogy kendőzetlenül is már mondja, hogy mit tenne a másik nő munkatársával, ha tehetné.
    Itt a női kollégák szemrebbenés nélkül kibeszélik a másikat ha az nincs a közelben, de ha az aki nem volt itt, majd egy másik nő/lány nincs itt, akkor azt fogják kibeszélni. Mindig látnak a másikban rosszat, mindig a negatív dolgokat látják, egymásnak sosem lesznek feltétel nélküli támaszai (persze munkatársilag értem).

Régebben jóbarátommal tettünk egy megállapítást, ami mind a mai napig megállja a helyét. Miszerint ha egy vezető vagy főnök valahol egy (nyersen fogalmazva) kövér, elhízott nő, aki nem most lett az, hanem teszem azt kislány kora óta az, akkor ott az alatta dolgozók mind szét lesznek szívatva, az szinte biztos (mindig van kivétel). Van bennük egyfajta utálat a világ felé és visszaadja mindazt amit az iskolában kapott csúfolódás által. Esetenként pökhendik, utálatosak, fenhélyázóak és a többi nőnek 10x-es erővel tud odacsapni és mivel főnök nem is kell kendőzetlenül. Ellenben, a kövér nagymamák kedvesebbek és jobbakat is sütnek. :D

Tudnék mit írni, de inkább nem.

Viszont, hogy a másik nem is kapjon, igaz, hogy a nők érzelmi lények és mindig így döntenek, a férfiak meg logika alapján, ösztönösen, nyersen, így mi férfiak sokkal hamarabb tönkre tudunk tenni egy családot és tudjuk elhagyni a gyereket az anyjával a szabadulás reményében a megoldás keresése helyett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés