- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#56573440 #60 üzenetére
Én csak magamból és a közvetlen munka környezetemből tudok kiindulni. Soha az életben nem irigykedtem másra. Sem kocsira, sem fizetésre, sem nőre. Az irigy emberek roppant boldogtalanok lehetnek. A mi társaságunk egész jól kijön egymással, nincsenek ilyen harcok meg csaták. Na jó, jut eszembe, hogy azért ez nem teljesen igaz, van két férfi, akik évek óta finoman fúrják egymást, mert azt hiszik, hogy így tudják legitimálni a saját munkájukat, de ők egyszerűen kicsinyesek és ostobák. Nem tudom, én soha nem éreztem, hogy vetélkednem kellene egy férfival. Utoljára kb. 20 évvel ezelőtt volt ilyen, egy discóban egy csajtól megkérdeztük egy haverommal, hogy melyikünkkel feküdne le. Elvittem a spinét.
De fontosabb dolgokban sosem volt konfrontációm a munkatársaimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged