Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MutantZombie
tag
-
bluuzia
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #4093 üzenetére
Mindig 3 képet tettem be, csak úgy mint jó páran rajtam kívül. Most meg lett +1 bónusz.
Remélem azért ez nem olyan nagy baj.Az utolsónak már csak a linkjét mertem, mert nem hagyhattam ki.
1,5 órát pöcsöltem a fotózással, mire ez lett belőle. Pedig sikerült egy pár jó meg egy valagnyi sz.r is.
-
bluuzia
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 21.
SC: Bluuzia
Autó: Grotti Cheetah ClassicNekem maradt a fehér + nem nagyon érvényesülő króm felni.
Azok a csodálatos '80-as évek.Bónusznak egy kis Miami Vice:
-
Kiskokó
veterán
Hahaha
Tomával mi akkor is heli harcolunk sokszor ha nem vagyunk CEO-ban
Faja volt hirtelen nem is volt eszembe, hogy túl fogjuk élni.
Aztán nézem hogy te is robbantál de túlélted na mondom akkor egy helyre érkezzünk már
Aztán meg a szokásos Sticky a kézbe robbantgatás
Átöltözhetnél már komolyba még a végén megszólnak hogy valami diliházból szökött psychoval lógok -
Segal
veterán
Besz*rás Cactus ugyaninnen szerettem volna a képeket csinálni a kocsiról csak az istennek se találtam a jó szöget. végül feladtam...
MÁS:
Ma megint Saabe-val ökörködtünk a mai program az volt hogy pp alatt menjünk egymásnak helivel. Sikerült elkapni a tökéletes pillanatot
Majd ugyanoda ejtőernyőztünk mivel egy ceoba voltunk túléltük mindketten az égi találkozást -
-
Thoomaster
csendes tag
válasz
Kiskokó #4069 üzenetére
Egyiket se csinálom a mondottak közül.
Egyszerű!
1. Mivel én FHD-n játszom, ezért a felbontás 1920x1080, de mikor a képeket csinálom felviszem 2715x1527-re, és jobb lesz a játék részletessége, még akkor is ha a képernyőm csak a fhd-t bírja, talán a DSR miatt.
2. Az MSAA általában x4-en van, kép készítésekor felviszem x8-ra.
3. Fraps-el készítem a screenshoot-okat, ami BMP-be menti el, mert nem licenszelt változat, ezért nem engedi más formátumba. Tehát nem a Steam-et használom.
4. Feltöltöm a képeket imgur.com-ra, és onnnan ide, a fórumra.Nekem a framing scale off-on van, amúgy, számomra haszontalan.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4076 üzenetére
Jah,ok majd meg kukkolom.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4074 üzenetére
Bocsi de ez olyan kicsi kép hogy nem látom a lényeget.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4070 üzenetére
Azt néztem én is pont ennél a versenynél de nem találtam olyat...
pedig a sima és az advanced beállításokat is átnéztem... -
Kiskokó
veterán
válasz
Thoomaster #4065 üzenetére
Hogy csinálod hogy ilyen jó minőségű marad a kép ?
Nekem a Steam is tökre lerontja de még akkor is ha a tömörítetlen változatot nézem nem azt amit a felhőbe felmentek.
:S -
Segal
veterán
válasz
Thoomaster #4065 üzenetére
Egyszer szopo vegigcsinalni 25 stunt jumpot meg a repulos, rally es sima autoversenyeket vegigcsinalni de erdemes a szinek vegett egy delutant raszanni. Emlekszem anno pokersel letoltunk egyszerre minimum 40 versenyt ugy hogy egyet o nyer egyet en
-
Kiskokó
veterán
válasz
MutantZombie #4061 üzenetére
Nekem a feketében is bejött megy volt egy jó homok szín is rá... de mindenképp a bordót akartam most. Lehet verseny után átszínezem.
-
Thoomaster
csendes tag
PHHU Autó Szépségverseny 21
SC : Thoomaster
Autó : Cheetah Classic
Italian rulesMegj: Ha jól megnézitek, akkor az első képnél, a spoiler elvállik az autó hátsó részétől, ez azért van mert egy jószívű npc nekem jött, de attól még a kép nagyon tetszett, ezért evvel maradtam. Megint rengeteget kínlódtam, hogy megcsináljam az autót, és lefényképezzem, még 2 stunt jumpot is kellett csináljak, hogy az a narancs feloldódjon.
De megérte, nekem nagyon tetszik. Jó választás, bár én inkább a Turismo-t választottam volna.
-
Segal
veterán
válasz
Triathlete #4059 üzenetére
Itt meg en is betartottam a "jatekszabalyokat" es nem lett extrem a fenyezes. A Ferreri azert megis Ferrari.
-
Gawamatsu
senior tag
Ferrari (még ha klón is), pirosban fehérben, kékben és sárgában (esetleg ezüstben) az igazi.
Az ezüst kivételével classic fényezéssel, bárki bármit mond. -
MutantZombie
tag
Hááát, most generálhatok egy új színt, mert noha ahogy az már a megvételkori mini-találkozón is látszott, sikerült ezt a színt kikavarni még anno, de akkor azzal már felesleges indulni, mert van belőle épp elég
-
Kiskokó
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 21.
SC : Saabe60
Autó : Cheetah Classicíme egy újabb "piros" autó
Hogy én mennyit szenvedtem mire kiadta azt a színt nagy nehezen amit elképzeltem. Először az arany csík meg felni volt a kérdés. A csík ment, a felni maradt krómba!
Metált kerestem de LSC ben olyan szép színe volt aztán amikor kivittem hasonlított Dawee-ére de, az én fejemben nem az volt az elképzelés.
Nem találtam a jó színt ezért átraktam az egészet Matt-ba.... körbe is fotóztam de végül így se tetszett... Meglett a jó metál kombó (90%ban ilyet akartam)
Így lett kész a nevezés képe 3.ra -
Segal
veterán
Enyemmel mi nem stimmel? Mert akkor javitom az igenyetek szerint aztan gyozok
AAAA ez igy gyonyoru ha nem ez nyer ugyis BUUUNDAAA -
Anulu79
addikt
válasz
Thoomaster #4023 üzenetére
Ide vezet a kapkodás.
Köszi az infót! Legközelebb jobban figyelek.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete #4050 üzenetére
Hát hallod ez a felni szinte majdnem dettó olyan mint a gyári Testarossa felni.... csak persze GTA-san elvannak baszva a méretei meg a gumi is rajta... ráadásul a szélső perem only króm nem változtatható és más kategóriában nincs benne ez a Five stars felni
szóval morci vagyok érte nem tudom milesz még a felnivel rajta.
A csík is jól áll szerintem is de még azt se tudom marad e vagy sem. nehéz döntések ezek
Ucil : bebaszna az lenne a rendes nevezésem
Freek : tegnap egy random csávónak próbáltam a Nightsahrkját. Nem rossz hangja van neki, elég jól is megy bár Insuval össze kéne mérni valamikor azért.
6 Rakétát kibírt. Ennyit tudok eddig -
ucli
senior tag
válasz
Még kijavíthatná, a nevezése még érvénytelen.
-
freeknight
őstag
válasz
Ó nekem nem pvp miatt kell, arra továbbra sincs jobb az insunál, nem is lesz.
Egyszerűen szeretem a suvokat, a járkálós kocsim is egy hófehér Baller LE
. Ez pedig nagyon tetszik, mert suvhoz képest piszok gyors, jól is kezelhető, és át lehet suhanni vele egy "háborús övezeten" LS belvárosában, mert bírja a rakétákat.
Kivéve, ha pegasusos, akkor nem fog kelleni
Látom, hogy sima garázsból kikérhető magad mellé, akkor remekJa, azt nem írtam, hogy külsőre is bejön nagyon
-
Triathlete
senior tag
válasz
freeknight #4049 üzenetére
És még szar is. Tegnap kiszedtem belőle free roamban pár gyereket. Ucil azt mondta 5rpg-t bír.
Én is vártam de nem vettem meg. Nem is fogom.(#4041) Kiskokó: A csík még jól is néz ki de a felni bazz!
Rendes felnivel k'jó lenne de így elég kotvány. Nem javítod ki?
-
freeknight
őstag
Jéé, tök jó az autó, erre a talira én is nevezek. Az a baj, hogy nekem mindig csak 1 játékra van időm, eddig mass effect andromedát toltam, most meg pont tegnap kezdődött a summer games az overwatchban
Jó lenne kicsit visszatérni a gta-ba is már, most néztem, hogy megjött a nightshark, amit már a gunrunning megjelenése óta várok, de van vagy 300ezer dolcsim, és rengeteget kéne farmolni hozzá
-
Kiskokó
veterán
-
ucli
senior tag
válasz
UnConnecteD #4038 üzenetére
Igen, Cheetah Classic. Szép jószág.
-
Gotmogh
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott
különösen mivel nekem ez az egyik kedvenc autóm bár tudom, nem mindenkinek jönnek be a japán autók. A Mambát meghagyjuk Ucilnak
. Az én választottam a cheetah classic A helyszínt holnap kitalálom.
-
ucli
senior tag
válasz
UnConnecteD #4035 üzenetére
Sajnos már nem lehet szerkeszteni
Egy space kellett volna a ”:” és a ”C” közé. -
ucli
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 21
Gotmogh által választott autó
heeath Classic
Ár: $865.000 a Legendary Motorsportson
A részvétel szabályai:
Két kép a szokásos szögekből + 1 kreatív is lehet ha valaki él vele.
SC nick neved, autó neve.
Példa:PHHU Autó Szépségverseny 21
SC : Gotmogh
Autó : Cheetah ClassicKép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Fontos tudnivalók:
2017.08.12. éjfélig lehet jelentkezni a szépségversenyre. Utána szavazni kinek melyik tetszik. Szavazás: 2017.08.13. 00:01-től 2017.08.15. 18:00-ig. Utána eredményhirdetés.Sok szép gépet és sok szerencsét!
-
ucli
senior tag
Arra kérnék mindenkit, hogy a jövőben így szavazzon:
Határozza meg mindenki az e heti szépségverseny számát az által, hogy megnyitja az
"Aktuális PHHU AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY infó:"
-t, és másolja ki az első sort, ami úgy szól, hogy: PHHU Autó Szépségverseny [aktuális szépségverseny száma].Szavazok:
NÉV1 - 2p
NÉV2 - 1p
NÉV3 - 1pArra kérnélek titeket, hogy a neveket mindenféle előtag és írásjel nélkül másoljátok ki, egyszerűbb kétszer rákattintani, úgy is kijelöli a géped.
A nevet és a pontszámot kötőjellel (-) válasszátok el, úgy egységes és szép, ráadásul nem kell egyesével átbogarászni minden egyes szavazatot, amivel engem mentetek meg a hibaüzenetek áradatától.
A pontszám után írhattok "pont"-ot, vagy csak egy sima "p"-betűt.
Példa:
PHHU Autó Szépségverseny [X]
Szavazok:
Zsolt - 2p
Béla - 1p
Endre - 1pKérném, hogy ezt a példát követve szavazzatok, köszönöm.
-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster #4023 üzenetére
Igen, Ő volt az, hurrogjuk le rendesen (jk)
segal:Gotmogh is szemezett a Mambával, de majd kirakom
-
szTotyy
őstag
jött a bunda, ugrott a mamba.
Anulunak meg több puffin lekvárt!
Gratula a győztesnek! -
Segal
veterán
Szoval akkor f*ngom sincs milyen kocsir fogunk tuningolni de remelhetoleg hamarosan kiderul
Gratula a gyozelemhez! -
Triathlete
senior tag
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Thoomaster #4020 üzenetére
Megjegyezném, hogy nekem 6 pont lett adva, de kivételesen 6-nak is számoltad
-
Thoomaster
csendes tag
Megvan a hiba, mivel Anulu79 nem írta oda a "PHHU Autó Szépségverseny"-hez a "20." - at, ezért a kereső nem adta ki az ő szavazatát is, mert nekem, Gotmogh-nak, és Laraxiornak hiányoznak pontok, tehát Anulu79, vagyis a legeslegelső szavazat maradt ki. Ha tényleg így volt, akkor megértjük.
(#3923) Anulu79:
Máskor légy óvatosabb.Gotmogh: Gratulálok!
Szerk: És tényleg, nekem se adta ki a kereső, Anulu79 szavazatát.
-
bluuzia
senior tag
Megkérjük a számlálóbiztost, ne ilyen látványosan bundázza a versenyeket.
-
Thoomaster
csendes tag
-
Gotmogh
csendes tag
Halkan megjegyzem, hogy nekem 12 pontom van...
-
szTotyy
őstag
Kovácsúr biztos a karakterének külleme miatt kapott ennyi pontot!
Egy Shelby Cobra találkozó nagyon szép lenne! -
Gawamatsu
senior tag
Cinkeléééés
-
-
válasz
Thoomaster #4003 üzenetére
Teljesen jó autó kb. az első háromban volt, amit megvettem. Igaz, controllerrel élvezetesebb.
-
válasz
Hűű de fasza, drága?
Szerk.: ja, grat a nyerteseknek és mindenkinek.
-
ucli
senior tag
Többiek:
Gotmogh 10
mtamas80 9
Daweee93 9
_UCIL_ 7
Saabe60 6
Norbyte 6
Bluuzia 6
Thoomaster 5
Attila.Winter 5
TheLaraXioR 3
hunsegal 2
BENI__GamePlay 1 -
ucli
senior tag
PHHU Autó szépségverseny 20. nyertese:
PH! nick: gotmogh
SC: Gotmogh
Autó: Elegy Retro Custom12 pont, 8 szavazat
Gratulálok a nyertesnek!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Segal
veterán
válasz
Nincs iranyithatatlan kocsi csak bena sofor van
Nagyon jol lehet iranyitani a Mambat csak kanyar elott kell esszel fekezni. Ha megtanulod iranyitani nagyon szepen tudja dobalni a segget
Viszont ez csak az en tippem egyaltalan nem biztos (de az) hogy Kovacs vegul ezt valasztja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest