Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kiskokó #8098 üzenetére
Örülj hogy tudsz fogyni. Én vagy 10 éve változatlanul ugyan annyi vagyok. És sajnos nem kevés...
Ha sikerül is valamilyen úton módon fogyni mondjuk 5-6kg-ot akkor egy hét vagy max két hét után vissza is jön pedig ugyan annyit mozgok, ugyan úgy eszek mint előtte. És én meg ezt nem értem...
Amúgy szerencsére Én se vagyok gyógyszer mániás. Én is akkor veszek be egy fájdalomcsillapítót max mikor már azt sem tudom mennyi 2+2.
-
Plata
félisten
válasz
Kiskokó #8098 üzenetére
Igazán feltolhatnád már a biciklit.
Nem kéne itt szimulálni.
Tessék jönni fel és tolni a PP-t,le vagyok égve kéne a lóvé.
Nekem meg az a bajom hogy túl sokat híztam,régi 55 kilós verseny súlyom már csak álom 70-76 közt ugrálok most.
Monnyuk régen ha megettem két ökröt meg egy vaddisznót az sem látszott meg rajtam,de ma már 1 francos szendvics is megérződik. -
Kiskokó
veterán
válasz
Heller2 #8097 üzenetére
Hát utoljára este 10 kor hánytam, addig kb óránként pláne ha ittam valamit.
Köszi mindenkinek, úgy néz ki kezd elmúlni.. kórház meg ügyelet ? áátudom faszág de nem vagyok se orvoshoz járós se gyógyszeres. Fejfájásra is akkkor veszek be gyógyszert ha már azt érzem hogy robban a fejem
Kurva jó hogy az elmúlt 1 évben 80ról 70kg ra fogytam... de ez a geci most nem tett jót... 67kg bazdmegLimpiii : mire szedsz gyógyszert ? vagy mi ez ? Nem sokkal vagy fiatalabb, nekem hálistennek olyan bajom nincs ami iatt mindig gyógyszer kellene. Valami fasza multi vitamin kéne ami nem lótabletta méretű
Nem sok vitamint juttatok be testyembe
Ma már láttok online később sztem.
Köszi -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kiskokó #8090 üzenetére
Én arra gondoltam hogy a GTA-ba feltűnt hogy nagyjából olyan a fizika szerűség benne mint a mostani kocsiknál. Az újabb modelleket azokat könnyebb kezelni míg a régi vasakat nehezebb. Ez olyan mint a való életben. A régi kocsik semmi csicsa semmi elektronika. Ergo magadra vagy utalva sok mindenbe. A mostani új csodakocsik meg tele vannak minden féle bizbasszal. Még azzal is mikor fingj hogy neked jó legyen.
A GTA-ban is kb ezt tapasztalom. Tehát nem basztatásnak szántam hanem viccnek.
Amúgy meg ahogy Reaper is írta. Menj inkább el az ügyeletre mert nem lesz jó vége. Én egyszer kaptam el olyan hányásos dolgot hogy már savas nyálszerűséget hánytam csak. És azóta érzékenyebb a gyomrom, mert én hülye nem mentem be a kórházba időbe...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #8088 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz... azt hogy vezetésre alkalmatlan fos még nem mondtam csak erre a kettőre... és próbáld ki egy fűszálban felakad az ültetett bennys kurva fajtája, Kiemelve meg gyök2 vel se tud menni....
(jó tudom nem kell bennysé alakítani)Mi köze a játékbeli vezetéshez a való életéhez?
Ez több sebből is vérzik de értékelem az erőfeszítést hogy basztatnál(sorry csak ma nem vagyok hangulatban.. eddig 4szer hánytam 2szer vért is plusz megy a hasam is mellé) -
Heller2
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #8088 üzenetére
Na ja, én 120-as Skodán tanultam, manuális szivatóval
Fater első autója egy Simca Talbot volt automata váltóval,a a nyolcvanas évek elején, sajnos nem vezettem, csak emlékeim vannak róla.. Elég menő volt itthon akkorBiztos csajozott vele rendesen...
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kiskokó #8086 üzenetére
Érdekes neked minden kocsi használhatatlan fos ami nem hasonlít Audira vagy amit nem Te választasz.
Szerintem vállalható és a Buccaneer is jó volt.
Vagy téged nem tanítottak meg vezetni fiam mindenféle fostos segítségtől mentes, erősen elektronikában mentes igazi autókat?
-
ucli
senior tag
-
Kiskokó
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 52.
SC: Saabe60
Autó: ChinoGondoltam nem veszem meg, helyem sincs sokba is kerül.. aztán találtam egyet a garázsba.
Full fekete volt de végül hozzányúltam.
A crew logo csak mellékesen van rajta. Nem tartozik a nevezéshez, akit nagyon zavarna
Ja és persze használhatatlan fos az utakon úgy mint a "bu-kaka" Buccaner. -
-
szTotyy
őstag
válasz
Wiz Khalifa #8081 üzenetére
"valamiért" ?? A két gondolat között rágyújtottál, azért!
Amúgy Hegyipapa kocsijánál jutott eszembe, hogy a barna szín oly kevésszer van használatban, pedig elég szép is tud lenni.
-
szTotyy
őstag
válasz
Wiz Khalifa #8079 üzenetére
Fú apukám! Szerintem te folyton be lehetsz szívva! Tudsz színeket választani!
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8072 üzenetére
Alszol munka közben?
-
Met
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8072 üzenetére
Az utcán sétálgatsz piros pulcsiban ?
-
Reaper
őstag
válasz
Triathlete #8066 üzenetére
De a FH3 is ilyen, meg ha jól emlékszem a TDU is ilyen volt, amint megnyomtad a fotó billt, a kép kimerevedett, játszhattál az effektekkel, akár a fókuszt is eltolhattad, időjárás, idő, stb, mindennel.
Gawamatsu: Köszi, ez eszembe se jutott tegnap, mondjuk egyedül a Titan Jobot tudom, hogy az pl mindig fix este van
Plata: Én sem értem, pedig be van lőve a veszteség mentesség, és nem sz@r minőségre van a játék se állítva, a screenshot ehhez képest mindig valami elkent rondaság. Próbáltam a snapmaticot is, talán egy minimálisan jobb minőség, de nem sikerült fullhd felbontásút lőni vele.
-
Reaper
őstag
válasz
Wiz Khalifa #8062 üzenetére
Én felmentem gyorsan kiválasztottam a helyszínt, erre besötétedett. Á mondom jó lesz az úgy. Majd a Steames screenshotokat nézve majdnem zöldes színe volt az autónak, így vissza a játékba, ami meg Social Club hiba miatt nem akart indulni. Mire betöltött már jött fel a nap, délben jobb lett volna fotózni, de már nagyon álmos voltam.
Jó lenne, ha lenne rá mód, hogy legalább fotózáshoz te választod meg a körülményeket, mint más autós játéknál. -
Gawamatsu
senior tag
A talin ha lesz, normálisak legyetek, szeretnék jó képeket, de inkább videjót összerakni belöle, már amit enged a RS editor, természetesen lassított felvételeset.
-
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD #8053 üzenetére
És meg is van a nyertes.
Csodaszép ez a kocsi az első képen. -
Anulu79
addikt
Már megijedtem, hogy csak én vagyok olyan "hülye", hogy most fejlesztek gépet amikor mindennek az ára az egekben van.
-
Kiskokó
veterán
válasz
UnConnecteD #8053 üzenetére
Ki gondolta volna hogy te leszel az első nevező
Mindjá jön Reaper is -
Kiskokó
veterán
válasz
Heller2 #8036 üzenetére
Fúh pont a napokban lestem, nem hogy csökkent volna a VGA ára hanem felment.
Nagy mázli volt hogy 85e ért megtudtam venni októberben. A boltokba akkor is 115e körül volt. most meg 153eenyém ilyen
Amúgy én kicsit "csalódtam" az 1060 6Gb-ban. Azt hittem majd a procim faszán ki lesz használva, de amúgy meg tök hamar elfogy a kártya. Igaz win7en DX11 van csak, DX12 vel lehet többet tudna a kártya ?
-
ucli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #8046 üzenetére
Én nem is merném összeszámolni.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
freeknight #8048 üzenetére
Már én is elgondolkodtam hogy eladom és veszek egy PS-t vagy egy Xbox-ot. De ott a PC-s haverokkal nem tudnám tolni na meg ugye fizessek még azért is hogy Online tudjam nyomni... Nem elég hogy drágábbak a gamek rá még pluszba kell költeni.
(#8049) Gawamatsu:
A tápon nem akartam spórolni kivételesen. Mert az az egy amiből ha szart vesz az ember akkor viheti az egészet. Így hát vettem egy olyat ami tudom hogy kiszolgál addig míg meg nem unom a PC-s életet.Házba meg azért vettem ennyiért mert ez minden tekintetbe tetszett. Volt hogy 2 havonta cseréltem a házaim mert hol ez nem tetszett hol az nem. És elegem lett a sok kidobott lóvéból.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
40ért táp és 46-ért ház? Ez aztán a spórolás!
-
freeknight
őstag
válasz
Másfél hónapja, mikor azt hittem tönkrement a vga-m, elkezdtem összeírni, hogy mi kellene egy új gépbe. Mikor már 700k-nál tartottam, inkább berendeltem 70k-ért egy ps4 slimet
Amúgy még csak meg se bántam, kivittem a Last of Us-t, Beyond Two Souls-t (ez kb az univerzum legjobb játéka), most meg a Horizon Zero Dawn-t tolom. Ezekkel pc-n büdös életben nem tudsz játszani, költsél rá bármit.
Talán ha lesz gta 6 online, és a csapat is visszatér, na akkor majd lehet, hogy újítok egy gamer pc-t. Addig sz*pjanak le és inkább az új házba tolom a lóvét
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lyázús
ha belegondolok, hogy a 2016-os black fridaykor vett RX470-esemet 100ért adtam el tavasszal, és 90-ért vettem 1060/6-ost...a 30k-s 2x8 DDR4-3000-ről nem beszélve, csak játszok és nő a gépem értéke
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Heller2 #8043 üzenetére
Aha.
Amúgy nekem is sokba fájt a gépem. És még a VGA-m meg se vettem mert a faszom ki van a sok köcsög bányász emberkétől...
Nekem a gépem így alakult anyagilag. És ezek az árak spórolósba mentek tehát próbáltam ott spórolni ahol tudtam.
Lap: 30.836.- (új)
Cpu: 65.000.- (használt)
Cpu hűtő: 10.000.- (használt)
Ram: 50.310.- (új)
Táp: 39.091.- (új)
Ház: 46.265.- (új)
SSD: 20.000.- (új)
HDD: 35.501.- (új)
Minden egyéb: 29.601.- (egérpad, kábelek a házba, külső ODD, stb...)
Egér: 15.000.- (új)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Összesen: 341.604.-Ha a VGA-t még hozzá veszem meg az új monitort illetve egy rendes billentyűzetet akkor már többnél fogok járni (kb akkor 720k-nál fogok járni) mint amennyit ér a mostani kocsim... Geci... Most hogy bele gondolok mennyit elbasz az ember egy számítógépre ami gyakorlatilag 5 évig jó teljeskörűen utána kezd elavulni de ha nem is minden szempontból de VGA ügyileg tuti...
-
ucli
senior tag
Reaper0084 által választott autó: Vapid Chino
Ár: $225,000 (Legendary) az átalakítás $180,000-ba kerül
A részvétel szabályai:
Két kép a szokásos szögekből + 1 kreatív is lehet ha valaki él vele.
SC nick neved, autó neve.Példa:
SC : Reaper0084
Autó: ChinoKép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Fontos tudnivalók:
2018.03.18. éjfélig lehet jelentkezni a szépségversenyre. Utána szavazni kinek melyik tetszik. Szavazás: 2018.03.19. 00:01-től 2018.03.20. 18:00-ig. Utána eredményhirdetés.
Sok szép gépet és sok szerencsét!
-
Reaper
őstag
Köszi mindenkinek, meglepett és jól esett
Az eheti autóról most egyeztünk meg a főnökkel, sajnos amit eredetileg szerettem volna, mindkettő volt már, de remélem a mostani is jó lesz -
Heller2
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #8042 üzenetére
-
ucli
senior tag
-
Gawamatsu
senior tag
És mi a heti autó, az nem érdekel senkit?
-
szTotyy
őstag
Gratula Reapernek a győzelemhez; Lepkének meg a kommentjéhez!
-
ucli
senior tag
Többiek:
Saabe60 8
Bluuzia 8
limparka 6
KovacsK85 6
freeknight1991 5
Attila.Winter 5
pokers5 4
Brutality_Syd 4
Brutality_McSico 4
Hegyipapa_Hun 2
_UCIL_ 2 -
Heller2
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #8023 üzenetére
Elég ha én félelemben élek minek riogassam a lakóközösséget , most még visszaköszönnek
-
Heller2
aktív tag
PHHU Autó Szépségverseny 51.
Szavazok:
Saabe60 - 2p
limparka - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Kiskokó
veterán
Szavazok:
KovacsK85 - 2p
limparka - 1p
Hegyipapa-Hun - 1pKöszi a türelmet, ha én nyerek van egy csomó új tali hely ötletem
-
-
ucli
senior tag
Szavazok:
freeknight1991 - 2
Brutality_McSico - 1
Brutality_Syd - 1Majdnem lezártam.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #8007 üzenetére
Mivel kuuurva gyorsan kellet írnom és közben 2en beszéltek hozzám és még a telefonom is csörgött így jött ki
De ha ezt este 10 kor írtam volna akkor meg tesó fáradt lennék azéPill és szavazok csak szeretnék gyorsan megebédelni.
Danke danke -
ucli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #8007 üzenetére
Hagyjad, öreg már szegény.
-
hegyipapa
senior tag
Szavazok:
Reaper0084 - 2p
KovacsK85 - 1p
pokers5 -1p
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest