Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gotmogh
csendes tag
PHHU Autó Szépségverseny 32.
Szavazok:
Norbyte - 2p
Daweee93 - 1p
Saabe60 - 1p -
Anulu79
addikt
A találkozók miért nem Invite Only sessionben vannak? Úgy tutu, hogy nem tévedne be idegen.
-
ucli
senior tag
válasz
MutantZombie #5692 üzenetére
Ez aljas volt.
-
MutantZombie
tag
Szavazok:
Gotmogh - 2p
Bluuzia - 1p
Hegyipapa - 1Megjegyzés:
1., Bluuzia kocsijának a színe és a belseje miatt jár a 2 pont, de kocsi alatti fényorgia nagyon nem tetszik, így -10, de mivel most nem nyúlt a képhez, így +9.
2., Az Ucil által berakott első szürke Rapid GT Classic-os járgány tetszik, de arra meg nem lehet szavazni. -
Daw93
senior tag
Szavazok:
Gotmogh - 2p
Bluuzia - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
JulianSinulf
őstag
Sajna én leszakadtam, utána meg már nem engedett vissza, mert állítólag tele voltatok.
Talán a következő vasárnap jobb lesz. -
Mr.Csizmás
titán
-
szTotyy
őstag
Szavazok:
Hegyipapa-Hun - 2p (eleanor miatt, ami a filmtörténelem legszebb autója)
_UCIL - 1p (a linkelt kép nagyon tetszett, de a kocsi se csúnya)
Daweee93 - 1p (valahogy mindig sikerül pontot érő kocsit csinálnod)Rengeteg szép autó volt még, de sajnos csak háromra lehet szavazni.
-
Plata
félisten
válasz
hegyipapa #5672 üzenetére
Az milyen volt már mikor a tali végén elmentünk a kis hegyi tóhoz,erre azon a kis semmi tavon megjelentek a motorcsónakosok.
Rohadt szívós NPC-k voltak,volt amelyik 3-4 fejest is túlélt.
Az poén volt mikor az egyik PH-s lopott egy motorcsónakot a másik meg fejbe lőtte mert azt hitte NPC. -
hegyipapa
senior tag
Szavazok:
Rettenthető - 2p
Norbyte - 1p
Bluuzia - 1p -
hegyipapa
senior tag
-
zsadnok
tag
Szavazok:
Attila.Winter - 2p
Gotmogh - 1p
_UCIL_ - 1p -
pokers
senior tag
Szavazok:
mtamas80 - 2p
szTotyy - 1p
sixpak75 - 1p -
Gawamatsu
senior tag
Szavazok:
sixpak75 - 2p
_UCIL_ - 1p, az a kékes árnyalat ne lenne benne
Bluuzia - 1p -
szTotyy
őstag
válasz
Heller2 #5658 üzenetére
Erről jut eszembe: egy átlagos nap, átlagos órájában, átlagos percének 4 soros chat "szkrínsotja" a GTA onlineban:
Saabe60: Leppppiiiii, de jó, hogy jössz, indítanál egy pp-t, még nem tudok újat kezdeni, meg ki kell mennem, megjött a pizza!
_UCIL_:noob,noob,noob
Lepke77: Persze, mindjárt.
_UCIL_: jajjj, bocs XY*, véletlen volt*az XY helyére bármely játékos neve beilleszthető.
A szkrínsot-ot nem a rosszindulat, vagy sértés ihlette, csupán a valóság és a crew társak köztisztelete és közszeretete! -
-
Heller2
aktív tag
Saabe hajójához közel van, legalább tud nyomni két pp-t is.
-
Anulu79
addikt
Szavazok
mtamas80 - 2p
Hegyipapa-Hun - 1p
Bluuzia - 1p -
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5654 üzenetére
Így van, falut a népnek!!!!!!
-
ucli
senior tag
válasz
MutantZombie #5652 üzenetére
-
MutantZombie
tag
Mivel elég sokan neveztek - és tippelem, hogy lesznek is vasárnap -, így egy elég kommersz, könnyen megközelíthető helyet néztem ki, de cserébe elvileg elférünk:
Persze amennyibe valakinek van kreatívabb ötlete, nyugodtan előállhat vele.
-
ucli
senior tag
válasz
Majkee84 #5650 üzenetére
Hekkerünk elvitt azzal
egy körrea másik utcába és utána kifagyasztotta a Gta-t.
Egyre újabb módszereik vannak, most egy csomó Transaction failed üzenetet kaptam (de pénzt nem, zsugori disznó) amibe belebolondult a gép. Tegnapelőtt meg egy másik csíter elvarázsolta a Hud-omat és utána fagytam meg.
-
Logitech
aktív tag
SC : mtamas80
Autó : Rapid GT ClassicFelhívtam a mechanikot, végignéztem minden garázst, nem láttam hogy meglenne a kocsi, nem is emlékeztem rá hogy megvettem, ezért rendeltem egyet. Kiírta hogy megérkezett, bementem a garázsba ahová azt hittem hogy kértem, és ott volt a feltuningolt verzió. Ha már van, ezt megcsináltam nem feketére.
-
szTotyy
őstag
-
Golden9
veterán
-
ucli
senior tag
-
ucli
senior tag
A nevezési határidő lezárult!
Szavazás indul!Példa:
PHHU Autó Szépségverseny 32
Szavazok:
Béci - 2p
Árpi- 1p
Viktor - 1p -
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #5629 üzenetére
Igen, keddig szokott lenni az akció, mondjuk ezen a héten még nem sikerült elindítani a játékot, csak írta valaki, hogy most kedden nem érkezett semmi új a játékba. Így van egy kis esély, hogy az akciók is változatlanok.
Most meg olvasom a másik helyen, hogy megérkeztek a halloweeni cuccok, úgyhogy esélyes, hogy az akciók is változtak.
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #5623 üzenetére
A múlt héten vettem meg a CEO garázs 2. és 3. szintjét. Eddig nem volt rá szükségem, de most, hogy akciós volt, megvettem mindkettőt, egyszer majd tele lesz, enni meg nem kér. Az első garázs nem tudom mennyi pénz, de szintenként változik az ára (azt már nem tudom sajna, hogy csökken vagy nő szintenként haladva, de az biztos, hogy nem egy árban vannak). Én a két szinten spóroltam kb. fél milliót. Ha jól rémlik a 2. és 3. szint összesen lett volna 1,4 milla körül, de így akciósan 900 ezerbe került.
Érdemes az akciókat figyelni, szerintem már vagy 7-8 milliót összespóroltam a leárazásokkal. -
Anulu79
addikt
Csak 3 millám van azért érdeklődöm a kocsi miatt.
Minden osztályból akarok majd egyet össze szedni. Ha jól tudom akkor ez a Classicba tartozik. Innen nincs gépem úgy tudom. Meg hát még kell vennem is egy CEO garázst meg a lakásnál már csak talán 1 hely van csak.
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #5613 üzenetére
Mindenképpen megéri megvenni, ha tetszik! Igazi klasszikus angol sportautó. De ha akarod, akár megcsinálhatod egy amcsi izomautó kinézetre is (alapból van benne mustang "vér")! Van csicsázási lehetősége bőven.
A vezethetőségét én nagyon szeretem,. jól megy, jól tapad az utakon, nekem nagyon kellemes meglepetés volt az irányíthatósága. -
Anulu79
addikt
Ez a mostani kocsi mennyire jó? Külsőleg tetszik meg, hogy jól lehet alakítgatni de a teljesítményre kíváncsi lennék.
-
ucli
senior tag
válasz
freeknight #5607 üzenetére
Próbáltam”angolosra” csinálni, csak sajnos nem esett az eső.
De a versenyzöld meg az erdő összejött. -
ucli
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest