Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenix
tag
Sziasztok!
Átnéztem az első hozzászólást, illetve vissza is olvastam jópár oldalt, de még van bennem bizonytalanság.
Nexus 7-et szeretnék vásárolni és nagyon vonzó a sok GSM bolt ajánlata, viszont pl. a Galaxy S3 topikban rengetegen megszívták már a bolti garanciával (leszarnak, nem hajlandók cserélni semmit, ráadásul általában mókolt, kiütött IMEI-s cuccokat árulnak).
Olvastam pár hsz-ben, hogy most már a boltok is az ASUS-hoz küldenek garanciáztatni, ez mennyire általános?
arukereso.hu-n nézegettem a boltokat, ha esetleg van vkinek tapasztalata, hogy honnan érdemes minél olcsóbban megvenni a készüléket, annak a tanácsát megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Samsung Tab s6 (nem Lite) SM-T860
- Lenovo Tab M8 4th Gen (ZAD00046GR) 2024 tablet - új, bontott csomagolás, 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest