- Hobby elektronika
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Hát ez érdekes. Itt eléggé sok a hálózat (~15db) és csak 2,4GHz-et tud a router, az 5GHz teljesen szabad.
Gigás nettel se megy többet :/ Ezzel akartam tesztelni mit tud az új szerzeményem, a router, de azt hiszem ezzel nem fog menni.Más: Aki Solid File Explorert használ azoknak szólok, a névjegy menüpont alatt nyomjatok 5x a buildszámra
Nova launcherben is találtam Lab módot, nem tudom pontosan hogyan kell előhívni, de csomó (többek közt debug) lehetőség előjött. Úgy emlékszem miközben meg volt nyitva a Nova beállítások, zenét akartam halkítani és nem csinált semmit. Elkezdtem nyomogatni a hangerőgombokat és valami kombinációra kiírta, hogy új mód elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged