Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
Megkezdtem az akku cserét !
-
szuladam
aktív tag
Nem tudjátok hogy 5.1 alatt hogy lehet a névjegyzékbe csoportokat létrehozni?
-
HREH
senior tag
Emberek, jól tippelek, hogy megdöglött a teló?
-
aizen92
addikt
semmit nem ér. + az újrahúzás sem. Google valamit hegeszt. ti meg engedélyeztétek neki, hogy nyugodtan folytathat adatcserét.
Ez amúgy érdekes. Én az első install után, letiltok mindent a telepítési varázslóban, ami adatcserét biztosítani a google szervereivel. kb 2-3 ilyen opció is van.
Lehet, hogy ezeket next-next-elitek és nem olvastátok el? Lehet ezért kommunikál ennyit a szerverrel....
Nálam soha nem volt ilyen Nexus 4-en és Nexus 5-ön, csak verzió váltás előtt 1 héttel ( max 1 napra ), de akkor az mindenkinek. -
Korábban írtam, hogy elég ramaty állapotú a telóm hátlapja; csúnyán kidörzsölte a Spigen tok, ill. korábban valaki amatőr módon szedte le a hátlapot és látszik a feszegetés nyoma :-(
Eddig nem találtam alkatrészt 12 $ alatt, jellemzően 15-20 dodó között mentek, itthon meg 6 0000 Ft-ot kértek érte, azonban tegnap találtam 6,97 $-ért az Alin, egyelőre csak fekete van, de gondolkodás nélkül rendeltem ennyiért. [link]
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Eddig applock-ot használtam és szuperül működött de valamelyik frissítés óta (maga az app vagy 5.1 android) ha olyan appot indítok ami lock-olva van nem azonnal ugrik be, hogy oldjam fel a kódolást hanem vagy fél, egy perc múlva. Addig meg vígan lehet matatni az app-ban.
Tud erre valaki megoldást vagy másik hasonlóan jó progit.?A segítséget előre is nagyon köszönöm!
-
guppy
őstag
válasz
werszomjas #40862 üzenetére
Apollo, sztem legjobb, a 4 közül amit próbáltam, hangban is
(googlié, poweramp, +1)
-
slice14
veterán
Azt huszem most értett meg az újrahúzásra a teló.
Hozzá sem nyúltam egész este. Valami k@rváéra szívja az aksit
Össz-vissz 1ó24p SOT-om van jelenleg benne.
-
HREH
senior tag
Na jó, most kezd betelni a pohár....netezgetek, erre kikapcsol a teló. (stable Cataclysm, r75 Franco) Mondom oké, szokott ilyet néha. Erre kapcsolom vissza, és már a Google feliraton se jut tovább, recoverynél csak a TWRP kék indítóképernyője jön be, de onnan sem megy tovább....bármilyen ötlet, hogy mit csináljak?
Lassan úgy érzem, hogy nagyon komolyan el kell gondolkodnom a telefoncserén, ha ez így megy tovább. -
TTTotya
senior tag
válasz
GrooveHero #40871 üzenetére
Geekbuying-ról rendeltem és kb. 2 és fél hetet vártam rá.
-
TTTotya
senior tag
Nos uraim, ma megjött Xiaomi Piston 3 fülhallgatóm. Azt kell, hogy mondjam megtaláltam a legkényelmesebb agybadugós fülest amit valaha is használtam. Pedig nekem az ilyenek általában kényelmetlenek szoktak lenni a fülem felépítése miatt. Nagyon minőségi, finom kis eszköz ami remekül is szól. Nagyon kellemes a tapintása a gomboknál és a csatlakozónál is. A kábel törés és szakadásgátló bevonatot kapott. A gumiharangok minden hallójárat méretet lefednek. Hangzása teljes és erőteljes, minden tartomány jelen van. A csomagolása is és egyáltalán az egész cucc iszonyúan minőségi és ötletes. Vigyázat hamisítják, leellenőriztem az enyém eredeti. Szóval a Nexus 5+PowerAmp+Xiaomi Piston 3 egy nagyon jó kombináció.
-
G4bi89
senior tag
Azért az M még odébb van... Oké gondolom most az I/O -n bejelentik, de lesz abból ősz is mire kihozzák rendesen egy új Nexus-al karöltve. Ettől még jogos amit írsz, és először a lollipopot kellene megcsinálni
Kamera problémára továbbra is az a megoldás, hogy (főleg zoli romjában ahol alapból be van építve) elveszítek a jogosultságot a skype,viber és társaitól.
Zoli romján nálam továbbra sincs nyoma memory leak -nek, pedig van viber,messenger,opera,shazam,nova launcher,gmail,keep,swarm,pár játék stb... Szóval nem lehet azt mondani, hogy fb,sms,hívás hármasra használom csak.
Ja és a legfontosabb, hogy nem szokásom újraindítani és kilőni az appokat naponta. Az meg, hogy nincs annyi szabad ram, csak akkor baj ha lassú is a rendszer. Ugyanis minél több programot tud memóriában tartani (és minél kevesebb a memória ez miatt) annál jobb.
-
GrooveHero
addikt
válasz
illes0102 #40864 üzenetére
Na arra az official MIUI V6-ra én is.
Nálam is hasonló gondok vannak, mint ( V ) kollégánál, gondolkodom én is a 4.4-ben, bár abból csak stockot használtam. Max lehet dobok fel egy Lolli témát, maga a kinézet bejön, csak ez a leak ne lenne.Jöhetne már az 5.1.1. Voltak hírek, hogy ezen a héten megkapjuk, oszt semmi. A Sony Z3 5.1.1-ről még videó is van. Kiváncsi lennék, hogy gugli hogy áll a mienkkel. Azért ez már neveccség, hogy más telók előbb megkapják, mint mi. Biztos már azt a fostos Android M-et tolják 1000-rel. Igaz, hogy eddig 1 értelmes verziójú androidot nem tudtak csinálni, amiben ne lett volna hiba. 4.4-ben a kamera démon, sebaj, le van szarva, jön az 5.0. 5.0-ban memory leak, sebaj, le van szar, jön az új Android M. Kezdem unnni.
-
metal01
őstag
válasz
n7player. Full material dizájn és sok beállítási lehetőség.
-
glspeter1
őstag
válasz
poweramp-ot, megéri az árát!
-
illes0102
aktív tag
válasz
Én megvettem a poweramp-ot, miután használgattam a "free" verziót szerintem megérte a pénzt érte, jó beállítások vannak benne
Nálam most Xtrasmooth van fent de a dev átemigrált NExus 6-ra szóval úgy érzem be lesz fejezve a rom fejlesztése
most várakozom az offical Miui 6-ra kiváncsi lennék rá, addig pedig a Chromán gondolkoztam hogy feldobom vagy a Terminust.
-
aizen92
addikt
válasz
Play zene, a gyári.
-
werszomjas
addikt
Ti milyen zenelejátszó programot használtok a telefonon?
Play-en annyi van mint égen a csillag
-
Scooter74
őstag
Euphoria+Franco párosról véleménye van valakinek??
STOCK romal sincs gondom mert 1 óra SOT és 80%-n van az akku.
-
( V )
veterán
válasz
dozsabalint #40858 üzenetére
akkor próbáld meg a SlimKat-et
-
( V )
veterán
válasz
G4bi89 #40854 üzenetére
+ dozsabalint
hát én is azon vagyok (LMY47V V3.0e) és ugyanazokat az appokat és ugyanúgy használom napi szinten mint SlimKat 4.4.4 alatt és borzalmasan szaggat hozzá képest:
- simán lefagy a telo 2-5-7 sec-re gondolokodni egy app bezárásnál
- lassú az UI
- app váltásnál is legalább másodperces lagg
- nem tudok egyszerre 3 appot futtatni anélkül hogy az egyiket ne lőné ki
- üresjáratban csörgött majd beszélgetés nem tudtam lerakni a telót csak miután megszakadt a vonal kikapcsolt a kijelző és megint benyomtam
- nagyon lassú az UI
- a launcher állandóan újra tölt
- kamera bug ezerrel betársult hozzá a vaku is
- és mondtam már hogy rohadt lassú az UI?
- egy sima 720p-s filmet nem tudok megnézni helyi hálózatról anélkül hogy 3szok ki ne lépne magától vagy le ne akadna és kezd el szaggatni ilyen SlimK-n sose volt.
- szabad memória, ha mindent kilövök akkor kb 600mbemellett még többet is fogyaszt mint a KK (1 és negyed óra kijelző netezés és cset + wifi és 30%-on az aksi - LOL) és kis híján megsütötte a telefont amikor beragadt OGT sd másolás közben.
uh nekem az eddigi véleményem a Lolliról hogy húzzanak szépen vissza a gugli tervezők az íróasztalukhoz és akkor jöjjenek elő amikor már nem vmi félkész optimalizálatlan trágyát dobnak ki.
lehet hogy a lájtos usereknek nem tűnt fel a váltásnál különösebben ez, de én széle hosszában kihasználom a telefont és nagyon leromlott a felhasználói élmény a KK-hoz képest.
-
dozsabalint
senior tag
Azért ennyire még a gyári 5.1-en sem rossz a helyzet. Egyetlen gondja az, hogy kb 4-5 naponta újra kell indítani, mert elfogyogat a ram (pzoley romján sokkal jobb a helyzet).
Amúgy sokkal símább, mint a kitkat volt, és szerintem az akksival is jobban bánik. Egy éjszaka alatt 2-3 %-ot eszik nálam, ha nyomatom a kijelzőt, akkor kb 6-7%-ot esik fél óra kijelzőhasználat után, ami kb másfélszer jobb a kitkat-nál. -
marquuard
veterán
válasz
radicspeter1 #40850 üzenetére
Én 2A-es töltőfejjel és eredeti Samsung kábellel töltöm a telefonomat, és nem megy 620mA fölé. Thumbox powerbankomon van 2.1A-es kimenet, azon maximum 500mA jön, még az itthoni legjobb kábellel is.
-
( V )
veterán
válasz
Scooter74 #40851 üzenetére
pedig egyelőre sokkal jobban jársz - én még csak 2 napja vagyok a Pzoley féle "stock" romon, de már tépem a hajam 5.1.1_r1-től is, mert bár a szerencsétlen hiába próbált meg minél több memory leaket kigyomlálni egyszerűen borzalmasan laggos fagyós amit a google kányolt. ugyanolyan trágya mint az 5.0.2 ha nem még rosszabb közelébe se fütyül a SlimKat teljesítményéhez. hiába tetszetős az új dizájn ha napi használatban kibírhatatlan a rendszer lassúsága és rugalmatlansága.
-
Scooter74
őstag
Mondjatok valami jó romot amiben van pie-is és érdemes feltenni.
-
pXeeT
tag
Van [Ccleaner] is, ha ki szetetnéd próbálni.
De szvsz nincs értelme ilyesmit használni. -
huan
őstag
válasz
aizen92 #40838 üzenetére
Köszi!
És a Clea Mnaster helyett van valami hatékonyabb, egyszerűbb alternatíva, vagy nincs értelme ezeknek a "takarító", leállító programoknak? -
aizen92
addikt
chances are it won't work on 5.1 either
if your device won't boot after installation, its likely you can reboot to recoveryAmikor így kezdenek egy alpha állapotú szoftverleirást, az nem alpha, hanem proof of concept nálam. Fel nem tenném....
Hacsak nem akarsz felülni a szopórollerre, tonna újra flashelés, idegeskedés, ijedtség hogy brick,stbstb -
huan
őstag
Használható ax Xposed Stock 5.1-en?
-
-
Robbertho
aktív tag
válasz
arkone #40826 üzenetére
Miért nem rakod fel a legújabbat? Azóta kijött már pár frissítés/javítás.
Többek közt az update service wakelock hibát is javították, amivel gondod van.A probléma éppen abból fakad, hogy a ROM készítője kivette ezt a szolgáltatást, de a Google automatikusan visszakapcsolja. Viszont mivel nincs ilyen menü, valami összeakad. Az újabb verziókban ki van teljesen gyomlálva, nem okoz ébrentartást.
-
-
marquuard
veterán
Azért elég meredek kijelentéseket teszel, mert nálad valami nem oké. Tény, hogy vannak kisebb-nagyobb (legtöbbször szoftveres) problémák, de mondj egy olyan gyártót, aki ezt nem követi el számtalanszor. Nem volt sose se LG G3-am, sem pedig S5-öm, vagy Sony fronton Z szériám, de azért ott is találsz hibákat, sőt elég szembetűnő hibákat. Agyonmoddolt framework/GUI miatt nem egyszer hajlamos megröccenni, van ahol melegedési problémák vannak, recseg a hátlap, szaggat a főmenü, stb. Nyilván a 21. században ekkora technikai fejlődés mellett nem ezt várja el az ember, de lassan feature listára kerülnek ezek a problémák, mert szinte kiküszöbölhetetlen dolgok ezek. A töménytelen javítás következtében majd előjönnek más problémák, később megint javítják őket. Ez egy ördögi kör.
Visszatérve a Nexusra, számomra nagyon rendben van, reakcióideje meg messze lehagyja a hardveresen megegyező riválisait. Előfordulhat szériahiba, mint minden más gyártónál.
-
ndlx
aktív tag
válasz
focvis #40812 üzenetére
Elég szánalom ez a telefon meg az egész google, hogy nem tudja normálisan megcsinálni a nyomorék akkumlátor fogyasztását, egy foshalom az egész, úgy ahogy van.
Nem kéne ligtflow-t használni, ha rendesen megcsinálták volna az értesítést. Beragadnak appok, mostanában a gmail, ami 2 óra alatt nullára meríti, a wifit meg akár kikapcsolom, akár nem, az akku szerint mindig fogyaszt, jó sokat. És még sorolhatnám. 10ezres külső töltő alatt el sem indulok vele.
szánalom. egyetlen pozitívuma, hogy szép.
-
Köszönöm még egyszer a tegnapi helpeket, késő estére mindent újrapakoltam.
Full gyári 5.1 + root.
Pár appot kihagytam, főleg olyanokat amiket nem is használtam.
Érdekes módon most az értesítő LED magától működik, nem kellett a Light Manager hozzá, igaz nem tudom, hogy hol lehet így testreszabni, de ez nem akkora probléma.Nem tiltottam semmit semmi appot le, App Ops-szal sem tiltottam semmit, csak a szokásos Greenify, amit Motorolán is használtam.
Az éjszaka kikapcsolt wifi és adatforgalom mellett 75%-ra esett az akksi, de ezt mindig csinálta és ezt a fos 1,5 éves akkunak tudom be. Előbb-utóbb megjön majd az új és cserélem.
Ami nagyon jó hír az az, hogy reggel óta a rossz akkuhoz képest teljesen normálisnak tűnik a fogyasztás, nem pörgeti abnormális mértékben a Google Play Szolgáltatások, pedig a helyszolgáltatások is be vannak kapcsolva. (kopp-kopp-kopp...)
Persze nem várok 1 napnál hosszabb üzemidőt.
-
bl4ze
veterán
csak szidni kellett a merüléseket, egy újraindítás megoldotta : 27 óra után 82%-on az akku : bluetooth, hely, mobil adat, wifi folyamatosan bekapcsolva. volt kicsi Viber, telefonálás és itt áll az akku.
ha nincsen google piszkálás a háttérben nagyon jó ez a stat, az új akku ég és föld a régihez képest. (közel 2 éves volt, 1.5+) -
YAS-dude
őstag
válasz
///Krisz\\\ #40771 üzenetére
Visszatelepül a szülinapp, nem veszted el. (most raktam új rendszert, onnan tudom)
-
metal01
őstag
EX 2.12-t próbálta már valaki? Cataclysm-el esetleg? Érdemes feltenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest