Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
üdv.
csak egy kis tapasztalat vásárlással kapcsolatban:
N5 16gb -osat cserélem 32-esre, gondoltam körbenézek az itthoni boltokban, mert használtan sehol nem akarnak árulni, vagy ha mégis , akkor új áron. Na mindegy a lényeg:
ez az xxl gsm "nagyon" korrekt, leadtam a megrendelést, (99.970ft) erre hívnak hogy akkor küldhetik e, meg hogy ugye láttam ,hogy ezt 1 éves EU -s garival adják valami koreai nyelvűt és csak magát a készüléket, DE tud olyat ajánlani, ami magyar és zsír új dobozos, 110 ért. Mondom akkor kösz, de nem. Mellesleg Én sehol nem láttam ilyet feltüntetve de mindegy. Kapásból telefonálok a következőnek, itt már nem is szöszöltem e-mailezgetéssel, (trendgsm) kapásból kérdezem ,hogy mi a helyzet, hát ugyan ez, de itt már "csak" 106ezer valamennyit mondott a dobozosra (amúgy vágod, 1 töltő meg 1 doboz az xxl -nél 10 ropi ?! vicc ). Oké mondom akkor következő.. hívom partneroGSM -et, ahol kerek 100 volt, azt mondja a srác,hogy bontatlan csomagolásban 1 év garival, holnapra tudja küldeni, milyen színűt szeretnék! hát mondom oké akkor jöhet is 1 fekete. Mellesleg most nézem még a futárral 500-assal olcsóbban is küldik a többiekhez képest.Szóval figyeljetek,hogy mit és honnan rendeltek, mert vicc,hogy mi megy itt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Autós topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest