- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #16 üzenetére
Én eddig akárhány ASUS cuccot vettem, mind szar volt, a gariztatásuk megy egyenesen felháborító. Gigával még soha, semmi bajom nem volt.
Nyilván két különböző párhuzamos univerzumban élünk.
Viccet félretéve: én soha nem fogok ASUS-t venni többet, de ha valaki ragaszkodik hozzá, simán összerakok neki egy gépet, akár fullosan az ő termékeikből, mert tisztában vagyok vele, hogy az én tapasztalataim nem jelentik azt, hogy mindig mindenük szar. -
Cathulhu
addikt
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Nem szandekom, hogy egy vegelathatatlan offtopic vitat inditsak/folytassak markapreferenciakrol, de hitetlenkedve latom mindenutt az ASUS istenitest, mikozben a legtulhypoltabb, legtaknyabb minosegu gyarto szvsz, negyed evszazados palyafutasom alatt meg egyszer sem talalkoztam olyan termekukkel, aminek ne legyen valami baja (pedig probaltam kb mindenfelet), a szoftveres tamogatasukrol nem beszelve. Giga lapok kozott is sok a szemet sajnos, de a legelnyuhetetlenebb lapjaim is toluk vannak, tizeneves lapok is siman mennek, mikozben pl MSI-kbol mar egy se uzemel.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Attól hogy belefutsz egy hibás darabba egy adott gyártónál összességében még nem jelent semmit, Asusnál is ugyanúgy kifoghattad volna. (Egyébként ha ilyen szinten sorjásak a lábak annak azért proci behelyezés előtt szabad szemmel is látszaniuk kell.)
Ellenben az Asus lapok sajnos a csúcsot kivéve általában kategórián belül a leggyengébb VRM-mel rendelkeznek, ezt viszont nem tudod kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest