- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Akula #16 üzenetére
Én eddig akárhány ASUS cuccot vettem, mind szar volt, a gariztatásuk megy egyenesen felháborító. Gigával még soha, semmi bajom nem volt.
Nyilván két különböző párhuzamos univerzumban élünk.
Viccet félretéve: én soha nem fogok ASUS-t venni többet, de ha valaki ragaszkodik hozzá, simán összerakok neki egy gépet, akár fullosan az ő termékeikből, mert tisztában vagyok vele, hogy az én tapasztalataim nem jelentik azt, hogy mindig mindenük szar. -
Cathulhu
addikt
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Nem szandekom, hogy egy vegelathatatlan offtopic vitat inditsak/folytassak markapreferenciakrol, de hitetlenkedve latom mindenutt az ASUS istenitest, mikozben a legtulhypoltabb, legtaknyabb minosegu gyarto szvsz, negyed evszazados palyafutasom alatt meg egyszer sem talalkoztam olyan termekukkel, aminek ne legyen valami baja (pedig probaltam kb mindenfelet), a szoftveres tamogatasukrol nem beszelve. Giga lapok kozott is sok a szemet sajnos, de a legelnyuhetetlenebb lapjaim is toluk vannak, tizeneves lapok is siman mennek, mikozben pl MSI-kbol mar egy se uzemel.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Attól hogy belefutsz egy hibás darabba egy adott gyártónál összességében még nem jelent semmit, Asusnál is ugyanúgy kifoghattad volna. (Egyébként ha ilyen szinten sorjásak a lábak annak azért proci behelyezés előtt szabad szemmel is látszaniuk kell.)
Ellenben az Asus lapok sajnos a csúcsot kivéve általában kategórián belül a leggyengébb VRM-mel rendelkeznek, ezt viszont nem tudod kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő