Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Házimozi haladó szinten
- Monitorkalibráló eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popusi
csendes tag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Most csereltem le egy 10 eves hibatlan Gigabyte X58-as lapot Z390 Designare-re, hibatlanul mukodik ez is. En nem latok rajta semmi minosegi problemat, csak az szurja a szemem, hogy 100 rugoert 4 darab sata kabelt sikerult csomagolni az alaplap melle, semmi mast. Korabban volt Asus-om, azzal is csak annyi gond volt, hogy nvidia alaplapi csipszet volt rajta (emlekszik meg ilyenre mas, vagy en vagyok a legoregebb itt?
) , ami az nvidia driverekkel hibasan mukodott (leszedtem oket igy jo volt minden) de ez nem az Asus sara volt. Amin meg lehetne meditalni sokat, az a lapokhoz adott csodaszoftverek, latszik szinte mindegyiken hogy hardveres ceg csinalta... nem lattam hibatlant...
Egyik ismert gyarto sem tokeletes, mindnek vannak jobban es rosszabbul sikerult tipusaik, kar ezen vitatkozni sracok.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) , ami az nvidia driverekkel hibasan mukodott (leszedtem oket igy jo volt minden) de ez nem az Asus sara volt. Amin meg lehetne meditalni sokat, az a lapokhoz adott csodaszoftverek, latszik szinte mindegyiken hogy hardveres ceg csinalta... nem lattam hibatlant...