- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Hellwhatever #14 üzenetére
Biztos kifoghattam volna, ha lett volna ilyen náluk, de nem volt. Ezért vettem utána Asust, mert náluk nem szokott előfordulni, ezt már sokszor bebizonyították. Selejtes sorozatból meg nem veszek másik ugyanilyet próbálkozni hogy hátha az majd másmilyen lesz. Ha ennyire figyelnek a minőségre, mitől lenne más? 100k HUF az nem az az összeg, amit csak úgy kidobál az ember sokszor is, hogy legfeljebb az is megy a kukába.
(#15) Pinky Demon: Ennek valószínűleg az az oka, mint a linuxos vírusoknak: léteznek, de mivel szinte senki nem használja, 1. nem derül ki, 2. a vírusírók se állnak neki megírni, mert nem lesz min terjednie, márpedig nekik az a cél. Ha mindenki Asust vesz, másoknál nem is nagyon van esélye hibának kiderülnie. Kivéve ha valaki olyan balek mint én, hogy 100k-t kidob egy selejtre, amire a gyártó / kereskedő is balek módon nem vállal garit, így az 1. kör után le lehet vonni a konzekvenciát hogy ez bizony lutri, amivel többet nem próbálkozunk. Amúgy Asussal még sose volt bajom, talán pont azért mert abból is csak a felsőkategóriát vettem mindig, és legalább arra ügyelnek. A Giga meg arra se.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest