- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Léghűtés topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Hellwhatever
üzenetére
Biztos kifoghattam volna, ha lett volna ilyen náluk, de nem volt. Ezért vettem utána Asust, mert náluk nem szokott előfordulni, ezt már sokszor bebizonyították. Selejtes sorozatból meg nem veszek másik ugyanilyet próbálkozni hogy hátha az majd másmilyen lesz. Ha ennyire figyelnek a minőségre, mitől lenne más? 100k HUF az nem az az összeg, amit csak úgy kidobál az ember sokszor is, hogy legfeljebb az is megy a kukába.
(#15) Pinky Demon: Ennek valószínűleg az az oka, mint a linuxos vírusoknak: léteznek, de mivel szinte senki nem használja, 1. nem derül ki, 2. a vírusírók se állnak neki megírni, mert nem lesz min terjednie, márpedig nekik az a cél. Ha mindenki Asust vesz, másoknál nem is nagyon van esélye hibának kiderülnie. Kivéve ha valaki olyan balek mint én, hogy 100k-t kidob egy selejtre, amire a gyártó / kereskedő is balek módon nem vállal garit, így az 1. kör után le lehet vonni a konzekvenciát hogy ez bizony lutri, amivel többet nem próbálkozunk. Amúgy Asussal még sose volt bajom, talán pont azért mert abból is csak a felsőkategóriát vettem mindig, és legalább arra ügyelnek. A Giga meg arra se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi