- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Hellwhatever #14 üzenetére
Biztos kifoghattam volna, ha lett volna ilyen náluk, de nem volt. Ezért vettem utána Asust, mert náluk nem szokott előfordulni, ezt már sokszor bebizonyították. Selejtes sorozatból meg nem veszek másik ugyanilyet próbálkozni hogy hátha az majd másmilyen lesz. Ha ennyire figyelnek a minőségre, mitől lenne más? 100k HUF az nem az az összeg, amit csak úgy kidobál az ember sokszor is, hogy legfeljebb az is megy a kukába.
(#15) Pinky Demon: Ennek valószínűleg az az oka, mint a linuxos vírusoknak: léteznek, de mivel szinte senki nem használja, 1. nem derül ki, 2. a vírusírók se állnak neki megírni, mert nem lesz min terjednie, márpedig nekik az a cél. Ha mindenki Asust vesz, másoknál nem is nagyon van esélye hibának kiderülnie. Kivéve ha valaki olyan balek mint én, hogy 100k-t kidob egy selejtre, amire a gyártó / kereskedő is balek módon nem vállal garit, így az 1. kör után le lehet vonni a konzekvenciát hogy ez bizony lutri, amivel többet nem próbálkozunk. Amúgy Asussal még sose volt bajom, talán pont azért mert abból is csak a felsőkategóriát vettem mindig, és legalább arra ügyelnek. A Giga meg arra se.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Trollok komolyan
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest