Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #24466 üzenetére

    Ez is abszolút megvan. Nem egy "család"hoz mentem én is, ahol apu anyu is nyomatta a szeszt, de hétköznapi szinten is.
    Hátast dobtak ha azt mondtam, hogy 30 ezer, miközben ennél többet ittak/cigiztek el havi szinten. De más volt a prioritás.
    Közben a gyerek meg Celeron CPUval meg 2GB RAMmal akart legújabb címeket futtatni (2020) FullHD-ben és még majdnem én voltam a hibás, hogy miért ilyen drága ez?
    Az átlag magyar (legalábbis itt falunk) alkoholista, tapasztalataim szerint. Apu hazamegy a 3-6 sör alap, aztán eldől, mert holnap is meló. Az asszonyka meg kamillázik h vele ki fog foglalkozni (alig vár valami altesti kalandot, de sose mentem bele ilyen történetekbe) végül valami likőrrel csalódottan ő is álomra hajtja a fejét...
    A gyereknek meg hónapszámra a Celeronnal való játszogatás jut. Mert a gép úgysem számít ... még akkor se ha esténként a szülők mozija. Jah a 460P nem szaggat rajta, meg úgyis elalszanak rajta, szal mindegy. A lányuk meg gyök kettő FPS-el indította el a GTA3-ta mközben GTA5-özni szeretett volna. De legalább már rágyújtott csalódottságában (15 évesen) ...

    Vagy ott volt B. Atilla cimborám (egyik megrendelő) akinél egy Prescott 3GHZ-es P4-el kűzdöttünk még 2012-ben is (gaming volt a cél), költeni nem, de ha lementem cigi (kartonszám) és bor volt mindig volt. Nem tudtam úgy menni h az ne legyen. (legalább megosztotta velem, ami pozitívum). Meg új konyhabútor 600K-ért*, mert az hozza a legtöbb FPS-t. A gépre költés nem ment, a szoftveres optimalizációtól várta a csodát, 1GB RAM és valami sokéves bestbuy kártya társaságában. De volt PC újság DVD mellékletes előfizetés is, amiről már egy program sem futott értékelhetően, de ki volt jelölve a nagy cél, lehetőleg ingyen de tegnapra.

    Abból kijött volna akkoriban egy 2-3rd I7, 16GB RAM, meg egy érdemi VGA, SSDvel és 1-2TB HDDvel, amivel még ma is ellenne. Nem, ehelyett a 3GHZ-es Prescottot kellett foltozgatni.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák