- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #13691 üzenetére
2009-ben vagy 10-ben történt nem tudom pontosan, egyik este sétálgattam a Balatonparton, és már semmi bolt nem volt nyitva én meg nagyon éhes voltam. Beültem hát egy közeli random vendéglőbe (ma is emlékszem a nevére, de nem fontos) jött a pincér étlappal, amin árak nem voltak. Kértem omlettet 2 tojásból(!) gondoltam csak nem lesz drága. Meg is jött 10 perc múlva a kaja, iszonyat pici adag volt, kb 5 olyat megtudtam volna enni (nálam a rántotta/omlett amúgyis 10 tojásnál kezdődik), semmit nem ittam hozzá meg semmi, csak a 2 tojásos omlett... és jött a számla : 900ft. Hát kicsit meglepődtem, mert még ha 100ftnak veszek egy tojást (akkoriban 30ft volt pedig) akkor is igen durva haszon volt ezen ...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest