- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Én meg itt PH-n nem találok olyan cikket amiben tényként közlik a megjelenését. Javíts ki ha te találtál. Amennyiben csak egy fórum hsz-ben írta nem hiszem hogy ugyan olyan fajsúlyos lenne mintha a kezdőoldalon futó cikkben közölte volna tényként ezt a dolgot. Pl én ebben a topicban hallottam erről a kijelentéséről először. Mellesleg nem hinném hogy sokan lehetnek azok akik csak egy PH-s teszt vagy Abu85 írásai vagy ahogy te fogalmazol víziói miatt választanának inkább AMD kártyát NV helyett. Feltételezem az itteni fórumozók nagy többsége tudatos vásárló és mielőtt leteszi a voksát valamelyik mellett elolvas és megnéz még jó pár egyéb másik portált is.
-
s.bala31
őstag
Amennyiben a Vega megjelenési dátumára gondolsz azt más külföldi portálok is májusra írták a Prey-el karöltve. Itt van pl ez:
[link]Ezt miért kéne helyreigazítani, ott sem tették. Sőt a fórumban sem követelik a szerző fejét emiatt. Az AMD sara amiért belebegtették ezt az esetleges megjelenési dátumot és mégsem voltak képesek tartani azt.
-
s.bala31
őstag
Nem hinném hogy itt az lett volna a téma hogy mennyi AMD mobil VGA kerül laptopokba ami mellesleg egy folyamatosan zsugorodó piac. Tehát ha becsődöl az AMD nem valószínű hogy a laptop piac miatt fog.
A korábbi beképzelt, pökhendi stílusban előadott fikázásaidra, nem érzem "bunkóságnak" egy kis trollkodással reflektálni. Az anyagi helyzetedre nem tettem megjegyzést de te a válaszodban már azonnal azzal kérkedsz mint egy óvodás. A fenyegetésed hogy gyorsan vegyek vissza az arcomból meg tényleg vérciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest