Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Látod, ebben egyetértünk. Egyáltalán nem fajsúlyos.
Szabad hazudozni is!
Az a baj, hogy a PH régen elég etalonak számított legalább a magyar piacon.
Visszasírom azokat az időket, amikor nem a magyarázkodásról szólt minden!De itt már évek óta ez megy... Masszív hittérítés, maszatolás, víziók tényként
tálalása, magyarázkodás, ha mégse jött be. De egy bocsánatkérés, vagy egy
tévedés beismerése, na az sosenem.Nekem nem az fáj, hogy sokan AMD
kártyát választanak NV helyett, sőt, tegyék egész nyugodtan, legyen verseny.Az fáj, hogy objektivitás az nulla. A szakmaiságot meg a random technoblala
próbálja alátámasztani. Akkor is, mikor semmi köze az adott témához. Hátha
nem veszik észre... Azért jönne az ember ide szakmai cikkeket olvasni, hogy
tájékozódjon, s nem azért, hogy félretájékoztassák. Akár cikkben, akár utána
a cikkhez kapcsolódó hozzászólások között, kvázi a cikk kiegészítéseként.De annál, hogy te a szerzőt védve is arra bíztatsz, hogy érdemes még jó pár
portált megnézni/elolvasni, nem kell jobb bizonyíték arra, hogy nagy gáz van.
Nem a nosztalgia beszél belőlem, de basszus: rudi, fLeSs, hol vagytok?Abu85: az a "megemlítés" kicsit erősre sikerült... Ha nem vagy biztos benne,
mégis milyen alapon oltod le a hozzászólókat, hogy közismert, mindig is így
volt megtervezve? Neked hozzászólóként is több a felelősséged, pláne ha a
saját cikkedhez szólsz hozzá, kvázi kiegészíted az. Hagyjuk, hiszen most se
azt mondod, hogy bocsi, hogy ekkor és ekkor ezt állítottam, és TÉVEDTEM!Tévedni emberi dolog.
Ha meg találgatás az alapja, ne add el tényként!
-
DigitXT
félisten
Te amúgy beszélni kicsi angol? Mert itt nem tényként közlik. Ellenben itt a PH-n
egy házigazda teljes magabiztossággal, tényként közölte. Elég nagy különbség.Én nem követelem a szerző fejét! Uis már megszoktam az évek során, hogy az
állításait fenntartásokkal kell kezelni, esetleg még azt sem elhinni, amit kérdez.
Csak röhej, hogy ha "nem jön be", utána sosem kér elnézést, s tovább folytatja.Szóval AMD "belebegtette", valaki meg tényként leközölte, és ez az AMD sara?
Ha úgy járt volna el, mint a linkelt portál, ahol tökéletesen megmutatják ennek a
"lebegtetésnek" a bizonytalansági faktorát, nem is lenne gond: találgatás sebaj!Egy találgatásnál illene jelezni, hogy találgatás, nem kioktató stílusban odalökni
a fórumozók elé, hogy ez mindig is így volt tervezve, közismert tény, és így lesz!Vagy érted a különbséget, vagy nem. Ennek fényében én a most "belebegtetett"
GPU-ra kiterjesztett "megatextúrázásra" csak látványosan legyintek egy nagyot
sejtvén, hogy ebből sem lesz forradalom... Igen, az a 8800GTX az forradalmi volt
a maga idejében. (Akkor még bőven ATI kártyáim voltak. Tán pénzem se volt rá.)Sorolhatnám azokat a víziókat, amik nem jöttek be. S csak egyetlen céljuk volt,
hogy vegyél AMD hardvert... Én egész addig vettem, amíg azt érte meg venni ill.
amíg versenyképesek voltak: ár/teljesítmény pl. ha árérzékeny vagy. Részemről
azt szeretném, ha megint azok lennének! (Öreg nV kártyáim vannak, amikor az
idejük lejárt, jó lenne, ha nem csak egyfélét lehetne választani...) De, ha a Prey
miatt vártam volna a Vegára, hallgatva a helyi szakira, félre lettem volna vezetve!Az ilyesmit kicsiben az aprón üzletrontásnak minősítik, és moderálják.
-
deja vu
addikt
Én az elvakult AMD vérfanboyokat szidtam, aminek lenni nagyon gáz. 2012-2016 között csak AMD VGA-t használtam, és nem tapasztaltam azt a nagyon sok technikai fölényt amiről itt nap mint nap hadoválnak a Prohardveren. Semmivel sem jobbak mint az Nvidia kártyák. Itt a prohardveren félrevezetik az embereket, hogy az Nvidiák milyen buták, nap mint nap ezt olvasni, holott játékokban egyáltalán nem ez megy, és az erősebb Nvidia kártyák jelenleg szénné alázzák az AMD-t.
syler123
A fentebbi rész neked is szól. Egyébként ha hiszed ha nem, van olyan topic ahol nagyon is adnak a véleményemre, és csomó privát üzenetet kapok nap mint nap.
Raysen623
Múltkor valaki belinkelt egy tesztet ott a Nitro 580 225W, az 1080Ti meg 250-260 körül volt.
Mivel ma van anyák napja, és mivel már csak ő él a családomból pedig csak huszonéves vagyok, ezért stresszmentesen szeretném ezt a napot eltölteni. Szerintem értelmetlen lenne tovább egymást sértegetni, élvezzétek a vasárnapot. Szép napot nektek!
Egyébként én bármikor vennék AMD-t ha versenyképes lesz. Én amiatt fikázom az AMD-t, mert itt a prohardveren felmagasztalják jócskán az Nvidia kártyák fölé, ami egy szemen szedett hazugság. Akkor is ezt fogom gondolni, hogyha a következő pár hónapban AMD Vegára váltok ha jól sikerült. Nem értem, hogy az Nvidia tulajokat miért kell nap mint nap szemenköpni a prohardver részéről.
-
deja vu
addikt
Pubi tudod én nem szívatom magam azzal a szar amd-vel ami neked van.
Ha nekem matchbox-om van, akkor neked még arra sem telik. Legalább kétszer olyan rossz az AMD-k fogyasztás teljesítmény mutatója, szerinted miért nem rakják bele egy laptopba se az AMD-t? Hát ezért. Elesnek a nagy zsíros megrendelésektől és már évek óta a haláltusáját vívja a cég. De jó lenne ha visszavennél az arcodból elég gyorsan, ne legyél bunkó máskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest