- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Te amúgy beszélni kicsi angol? Mert itt nem tényként közlik. Ellenben itt a PH-n
egy házigazda teljes magabiztossággal, tényként közölte. Elég nagy különbség.Én nem követelem a szerző fejét! Uis már megszoktam az évek során, hogy az
állításait fenntartásokkal kell kezelni, esetleg még azt sem elhinni, amit kérdez.
Csak röhej, hogy ha "nem jön be", utána sosem kér elnézést, s tovább folytatja.Szóval AMD "belebegtette", valaki meg tényként leközölte, és ez az AMD sara?
Ha úgy járt volna el, mint a linkelt portál, ahol tökéletesen megmutatják ennek a
"lebegtetésnek" a bizonytalansági faktorát, nem is lenne gond: találgatás sebaj!Egy találgatásnál illene jelezni, hogy találgatás, nem kioktató stílusban odalökni
a fórumozók elé, hogy ez mindig is így volt tervezve, közismert tény, és így lesz!Vagy érted a különbséget, vagy nem. Ennek fényében én a most "belebegtetett"
GPU-ra kiterjesztett "megatextúrázásra" csak látványosan legyintek egy nagyot
sejtvén, hogy ebből sem lesz forradalom... Igen, az a 8800GTX az forradalmi volt
a maga idejében. (Akkor még bőven ATI kártyáim voltak. Tán pénzem se volt rá.)Sorolhatnám azokat a víziókat, amik nem jöttek be. S csak egyetlen céljuk volt,
hogy vegyél AMD hardvert... Én egész addig vettem, amíg azt érte meg venni ill.
amíg versenyképesek voltak: ár/teljesítmény pl. ha árérzékeny vagy. Részemről
azt szeretném, ha megint azok lennének! (Öreg nV kártyáim vannak, amikor az
idejük lejárt, jó lenne, ha nem csak egyfélét lehetne választani...) De, ha a Prey
miatt vártam volna a Vegára, hallgatva a helyi szakira, félre lettem volna vezetve!Az ilyesmit kicsiben az aprón üzletrontásnak minősítik, és moderálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest