Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deja vu

addikt

válasz s.bala31 #61 üzenetére

Én az elvakult AMD vérfanboyokat szidtam, aminek lenni nagyon gáz. 2012-2016 között csak AMD VGA-t használtam, és nem tapasztaltam azt a nagyon sok technikai fölényt amiről itt nap mint nap hadoválnak a Prohardveren. Semmivel sem jobbak mint az Nvidia kártyák. Itt a prohardveren félrevezetik az embereket, hogy az Nvidiák milyen buták, nap mint nap ezt olvasni, holott játékokban egyáltalán nem ez megy, és az erősebb Nvidia kártyák jelenleg szénné alázzák az AMD-t.

syler123

A fentebbi rész neked is szól. Egyébként ha hiszed ha nem, van olyan topic ahol nagyon is adnak a véleményemre, és csomó privát üzenetet kapok nap mint nap.

Raysen623

Múltkor valaki belinkelt egy tesztet ott a Nitro 580 225W, az 1080Ti meg 250-260 körül volt.

Mivel ma van anyák napja, és mivel már csak ő él a családomból pedig csak huszonéves vagyok, ezért stresszmentesen szeretném ezt a napot eltölteni. Szerintem értelmetlen lenne tovább egymást sértegetni, élvezzétek a vasárnapot. Szép napot nektek!

Egyébként én bármikor vennék AMD-t ha versenyképes lesz. Én amiatt fikázom az AMD-t, mert itt a prohardveren felmagasztalják jócskán az Nvidia kártyák fölé, ami egy szemen szedett hazugság. Akkor is ezt fogom gondolni, hogyha a következő pár hónapban AMD Vegára váltok ha jól sikerült. Nem értem, hogy az Nvidia tulajokat miért kell nap mint nap szemenköpni a prohardver részéről.

Új hozzászólás Aktív témák