- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Én az elvakult AMD vérfanboyokat szidtam, aminek lenni nagyon gáz. 2012-2016 között csak AMD VGA-t használtam, és nem tapasztaltam azt a nagyon sok technikai fölényt amiről itt nap mint nap hadoválnak a Prohardveren. Semmivel sem jobbak mint az Nvidia kártyák. Itt a prohardveren félrevezetik az embereket, hogy az Nvidiák milyen buták, nap mint nap ezt olvasni, holott játékokban egyáltalán nem ez megy, és az erősebb Nvidia kártyák jelenleg szénné alázzák az AMD-t.
syler123
A fentebbi rész neked is szól. Egyébként ha hiszed ha nem, van olyan topic ahol nagyon is adnak a véleményemre, és csomó privát üzenetet kapok nap mint nap.
Raysen623
Múltkor valaki belinkelt egy tesztet ott a Nitro 580 225W, az 1080Ti meg 250-260 körül volt.
Mivel ma van anyák napja, és mivel már csak ő él a családomból pedig csak huszonéves vagyok, ezért stresszmentesen szeretném ezt a napot eltölteni. Szerintem értelmetlen lenne tovább egymást sértegetni, élvezzétek a vasárnapot. Szép napot nektek!
Egyébként én bármikor vennék AMD-t ha versenyképes lesz. Én amiatt fikázom az AMD-t, mert itt a prohardveren felmagasztalják jócskán az Nvidia kártyák fölé, ami egy szemen szedett hazugság. Akkor is ezt fogom gondolni, hogyha a következő pár hónapban AMD Vegára váltok ha jól sikerült. Nem értem, hogy az Nvidia tulajokat miért kell nap mint nap szemenköpni a prohardver részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged