Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Minőségileg ma már az AMD-nek jobb drivere van, mint az NV-nak. Mielőtt lerohannál/lerohannátok nézzél utána. Nézd meg például a "Prey optimalizált drivert", tiszta mikro lag az egész játékmenet azzal a driverrel. A hotfixnek hotfixének a hotfixét meg sem említem.
(#47) deja vu
Légyszives ne vetítsd le a saját igényeidet másokra. Attól, hogy neked kevés az 580 teljesítménye, más még maximálisan elégedett lehet azzal a kártyával. -
deja vu
addikt
Csak a kártyáik rosszak jelenleg, de azok nagyon.
Driverben már nem. Én várom a Vegát egyébként, ha jó áron jó a teljesítménye, és nincs vele szívás beruházok rá, elvégre nem vagyok a pénzem ellensége. De ha esetleg AMD kártyám lesz akkor sem fogok beállni ebbe a prohardveres elvakult amd fanboy táborba, és helyén kezelem a dolgot. Az a technoblabla amit itt nap mint nap lenyomnak, hogy ennyivel meg annyival jobb az AMD, az valahogy mégsem látszik, ezeket nem kell komolyan venni. Sok évig AMD-t használtam és mégsem tudtam kamatoztatni az a jövőbemutató csomó marhaságot amit itt nap mint nap összehordanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gitáros topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Driverben már nem. Én várom a Vegát egyébként, ha jó áron jó a teljesítménye, és nincs vele szívás beruházok rá, elvégre nem vagyok a pénzem ellensége. De ha esetleg AMD kártyám lesz akkor sem fogok beállni ebbe a prohardveres elvakult amd fanboy táborba, és helyén kezelem a dolgot. Az a technoblabla amit itt nap mint nap lenyomnak, hogy ennyivel meg annyival jobb az AMD, az valahogy mégsem látszik, ezeket nem kell komolyan venni. Sok évig AMD-t használtam és mégsem tudtam kamatoztatni az a jövőbemutató csomó marhaságot amit itt nap mint nap összehordanak.