- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
Raysen623 #70 üzenetére
Egyetértünk mindenben kivéve a PH elfogulatlanságát.
Épp ez az, hogy itt nap mint nap arról cikkeznek, hogy belekerült az AMD VGA-kba ez és ez a dolog, de a teljesítményben ez nem mutatkozik meg. Jók lennének ezek a helyreigazító cikkek, hogy hiába kerültek bele plusz funkciók az AMD kártyákba, ha a kutya sem használja, és fps számokban ez egyáltalán nem látszik. Lehet, hogy emiatt is olyan gyatra az AMD kártyák fogyasztás teljesítmény mutatója. Vagy pl: a GCN1 is nagy csoda volt, de mire kihasználják azokat a funkciókat már rég a GCN2-3-nál tartunk. A Vega kapcsán én attól félek, hogy hiába van az is korszakalkotóra beállítva bizonyos dolgokban, de megint pofára fogok esni vele, mert azokat a dolgokat csak a Navival, vagy a későbbi AMD VGA-kkal használják ki, vagy addigra készülnek fel rá a szoftverek.
A sértegetést nem rád értettem.
-
deja vu
addikt
Én az elvakult AMD vérfanboyokat szidtam, aminek lenni nagyon gáz. 2012-2016 között csak AMD VGA-t használtam, és nem tapasztaltam azt a nagyon sok technikai fölényt amiről itt nap mint nap hadoválnak a Prohardveren. Semmivel sem jobbak mint az Nvidia kártyák. Itt a prohardveren félrevezetik az embereket, hogy az Nvidiák milyen buták, nap mint nap ezt olvasni, holott játékokban egyáltalán nem ez megy, és az erősebb Nvidia kártyák jelenleg szénné alázzák az AMD-t.
syler123
A fentebbi rész neked is szól. Egyébként ha hiszed ha nem, van olyan topic ahol nagyon is adnak a véleményemre, és csomó privát üzenetet kapok nap mint nap.
Raysen623
Múltkor valaki belinkelt egy tesztet ott a Nitro 580 225W, az 1080Ti meg 250-260 körül volt.
Mivel ma van anyák napja, és mivel már csak ő él a családomból pedig csak huszonéves vagyok, ezért stresszmentesen szeretném ezt a napot eltölteni. Szerintem értelmetlen lenne tovább egymást sértegetni, élvezzétek a vasárnapot. Szép napot nektek!
Egyébként én bármikor vennék AMD-t ha versenyképes lesz. Én amiatt fikázom az AMD-t, mert itt a prohardveren felmagasztalják jócskán az Nvidia kártyák fölé, ami egy szemen szedett hazugság. Akkor is ezt fogom gondolni, hogyha a következő pár hónapban AMD Vegára váltok ha jól sikerült. Nem értem, hogy az Nvidia tulajokat miért kell nap mint nap szemenköpni a prohardver részéről.
-
deja vu
addikt
Pubi tudod én nem szívatom magam azzal a szar amd-vel ami neked van.
Ha nekem matchbox-om van, akkor neked még arra sem telik. Legalább kétszer olyan rossz az AMD-k fogyasztás teljesítmény mutatója, szerinted miért nem rakják bele egy laptopba se az AMD-t? Hát ezért. Elesnek a nagy zsíros megrendelésektől és már évek óta a haláltusáját vívja a cég. De jó lenne ha visszavennél az arcodból elég gyorsan, ne legyél bunkó máskor.
-
deja vu
addikt
Csak a kártyáik rosszak jelenleg, de azok nagyon.
Driverben már nem. Én várom a Vegát egyébként, ha jó áron jó a teljesítménye, és nincs vele szívás beruházok rá, elvégre nem vagyok a pénzem ellensége. De ha esetleg AMD kártyám lesz akkor sem fogok beállni ebbe a prohardveres elvakult amd fanboy táborba, és helyén kezelem a dolgot. Az a technoblabla amit itt nap mint nap lenyomnak, hogy ennyivel meg annyival jobb az AMD, az valahogy mégsem látszik, ezeket nem kell komolyan venni. Sok évig AMD-t használtam és mégsem tudtam kamatoztatni az a jövőbemutató csomó marhaságot amit itt nap mint nap összehordanak.
-
deja vu
addikt
válasz
Raysen623 #14 üzenetére
Azt mondtad kétszer annyiba kerül, de ez irtózatos baromság.
(#14) Raysen623
Ez meg személyeskedés egy amd vérfanboytól aki csak a saját igazát tolja minden topicban, akár igazság akár hazugság. Ez viszont hazugság a részedről, hogy kétszer annyiba kerül, ne verd át az embereket azt javaslom. Rosszindulatú vagy és hazugságokat terjesztesz, hogy kétszer annyiba kerül. -
deja vu
addikt
Te miért írogatsz ilyeneket? A Vega is arra az árszintre fog jönni mint a felsőkategóriás Nvidia kártyák, nem értem miért kerülne kétszer annyiba az Nvidia.
Tehát akkor ~130 ezerért kapunk vízhűtéses HBM memóriás nagy Vegát, mert elvileg vízzel jön. Az 1080TI meg marad ~260 ezer, és majd féláron kapunk ugyan olyan teljesítményű Vegát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Steam Deck
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest