Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
#65675776 #61 üzenetére
Istenem...
Az előző hozzászólásoddal együtt, sikerült hoznod a formádat.
Tudod, a halkság és a hűtési rendszer hatékonysága, általában eléggé ütik egymást... A hangszigetelés hőt is szigetel. Ha ez számodra újdonság, az eléggé szomorú (ha halgattál volna...).
Látszik, hogy még soha nem láttál hangszigetelt házat közelről, esetleg működés közben. Egy ilyen ház, plusz két ventivel is halkabb összességében, mint az az ocsmány Casetek. A zaj nagy részét a vinyók adják, nem a ventik (normális ventik esetén). Arról nem is beszélve, hogy ha mégis kellene venti a Casetek-be, a 8 és 9 cm-es versenyzők - adott légszállítás mellett - sokkal hangosabbak, mint 12 és 14 cm-es társaik. -
szab.tam
nagyúr
válasz
#65675776 #61 üzenetére
értem. meggyőztél.
ha jól olvasom a ph-s tesztből, van benne 2 db 8 és 3 db 9 centis ventihely. persze, ezekből a méretekből is kapni már elég halk ventiket, de ugye alapból ezeknek a méreteknek az elsődleges tulajdonságuk a jó hűtés melletti halkság...a hűtési görbéket látom, ok.
de ha a fülemet odatolnám mindkettőhőz, szerintem lenne különbég.de szerintem a házakat illetőleg nekünk alapból nem kéne semmilyen vitába bonyolódnunk, mert nagyon mások az elképzeléseink, elvárásaink....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest