- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"mit értesz fixen rögzített alatt? hogy nem lehet az egész keretet beforgatni, vagy valami mást? mert kiszedni ki lehet."
Azt értem alatta, hogy a használat során is a képen látható pozícióban van a HDD keret.
Ez pedig finoman szólva sem jó a rendszer hűtése szempontjából, mert az alsó-első ventilátor által keltett levegő nem tud olyan hatékonysággal a ház hátulja felé áramolni, és a merevlemez(eke)t is kevesebb levegő éri.
(Ráadásul a több "akadály" miatt, hangerő szempontjából sem szerencsés.)A szerelés szempontjából praktikus, és valóban szerencsés, ha így "kifordítható" a keret, de azt követően lehessen a házzal párhuzamosan beállítani.
-
törölt tag
Az utolsó grafikon mindenféle házhűtés nélküli eredmény, és abban bizony csúnyán leveri a mai mezőnyt az a nyolc éves konstrukció. Láthatóan akkor értelmes tervezés volt a hangsúly, nem izomból (azaz legalább féltucatnyi ventilátorral) oldották meg a problémát. Bizonyítva, hogy nem attól lesz jó a szellőzés, hogy televerjük a gépet mindenféle hatalmas ventilátorokkal, és az egészet csirkehálóval borítjuk. Akkor már akár ez:
-
törölt tag
Nekem mindkettő elérhetetlen árba van.
Egyébként a Silencio 12-es ventijei amik felháborítóak. Ez már legalább 14, ahol a néma szó előfordul ott ez a minimum, ha már venti nélkül úgy se menne.Lehetne faragni az árán kis átalakításokkal, de hát a többségnek gyártják, meg amúgy ugyanannyit lerántanának róla akkor is ha feleannyiba kerülne nekik előállítani.
-
proci985
MODERÁTOR
R3 van itthon, képek alapján finish nem változott.
ha nem lett rosszabb a minősége, akkor szerintem ennyiért továbbra is a bestbuy silent házak között,
Baltoafarkas: a 450 sokkal olcsóbb, az 550 olcsóbb. más kérdés, hogy én pár hetes munkával és némi iniciatívával meggyőztem hugomat, hogy R3 kell neki. másik oldalról a Cosmosomat viszont nem cserélném
, de azok megint nem egy kategóriában versenyeznek.
ventik tekintetében meg szerintem a CM házventik pl jobbak az ACknél, bár tény, hogy a Cosmosomban nem véletlenül lett cserélve az összes venti jobbakra.
-
proci985
MODERÁTOR
és élőben is szép
.
elfogadható festés (nem csöppös), a tükrös előlap nem gyűjti az ujjlenyomatokat, és az előd R3 is már halk volt. hugomnak olyanja van (én voltam a felbujtó), nagyon meg van vele elégedve.
átgondolt, ügyes, minimalista és az ára is rendben van. egyébként felül és oldalt nyitható, bát szerintem ez inkább nagyon halk, aktív ventikkel az igazi. ami Neked meg már nem lenne jó
kromatika: szerintem csináltak egy felmérést és kiderült, hogy az R3mat senki nem használta külső radival. akkor meg minek a lyuk rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest