Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kromatika #48 üzenetére
A rács fém, elöl is, felül is. Maga borítás szálcsiszolt alu hatású műanyag csak. A lábak magasságával semmi gond, a szellőzés tökéletes így is, gyakorlati tapasztalat. Ugyanakkor 27 ezerbe szerintem is belefért volna, hogy fém legyen az eleje és a teteje is.
ShellKretor:
Azon csodálkozok el a legtöbb esetben, hogy 70 ezerért nem sok az i7, meg 100-ért a VGA, de húzza a magyar a száját, ha már 10 ezernél több egy ház...
Ámen.
zodo:
Lassú vagy
Sőt, akkor még olcsóbb is volt a 27-hez képest
-
hoffman_
nagyúr
Nem adom fel
Egyébként most, hogy lekerült a földre, nekem is csendben van, éjszaka, teljesen kussban hallani csak valami piszmogást. Szerintem az is benne volt/van, hogy az asztalom felépítésénél fogva még rárak 3 lapáttal a búgásra.
madgie:
Na, legalább ti jól elvagytok akkor
-
-
hoffman_
nagyúr
Nem a ventik, hanem a vinyók csinálják sajnos. A gumibak, ami ott van, nem ér szinte semmit.
bogyo112:
Örülök, hogy elégedett vagy a döntéseddel
Ugyanakkor a Midi tulajok között többen is ismerik a jelenséget, elég ha rákeresel a topicban, ezek szerint a Mini-t nem érinti. Örülj neki
-
hoffman_
nagyúr
Vótmá
Csak itt nem olyan szépek a képek
Köszönjük a tesztet, szuper kis házikó. Nekem is a rezonancia az egyetlen bajom vele, az idegtépő, még nem találtam rá jó megoldást, de dolgozom rajta, ha olyanom van. Ugyanakkor pár hete lekerült a gépház a földre, és így észre se lehet venni - csak akkor volt zavaró, ha az asztalon volt, tőlem 50 centire, de akkor nagyon.
mod:
Most már lehet, hogy nem ezt venném, de nem a hibái miatt, hanem azért, mert brutálisan kibővült a mezőny, ahol ez a ház játszik, amikor én vettem, talán ha 2-3 opcióm volt, most viszont rengeteg a gyönyörű, letisztult, fekete, minőségi ház. De imádom persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest