- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ehhez a "fém legyen az eleje és a teteje is" témakörön már én is agyaltam de talán a szerelhetőség végett nem lett fém.
Ha jól sejtem akkor azt csavarozni kellene ha levehetőt szeretnénk vagy ajtót tenni mint a Define R4 -re, legrosszabb estben fixre szerelték volna.Így arra jutottam hogy az ajtós verzió kiesett az R4 végett.
Csavarozást hogyan oldanák meg? Belülről, az meg milyen?
Végső esetben maradna a Lian Li féle, adjunk csavart neki kívülről oszt jó napot ami igen gagyi összhatást kell.
(hozzáteszem azon gyártó házai még így is a nem épp pénztárcabarát árukról híresek)Szóval azért műanyag hogy egy mozdulattal letépd az előlapot és pik pakk ki tudod cserélni/áthelyezni a ventiket ill. csap alá tartód és máris tiszta a porszűrő. Ez az én elméletem.

Esetleg az A05N féle pattintós verzió szóba jöhetett volna de gondolom költség hatékonyság okán elvetették az ötletet, mind rögzítés technika ill. a fém és annak megmunkálási díja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő