Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
igaz, bár szerintem a zalman nem konkurens, sokkal harsányabb a kinézete, ami egy bizonyos kor fölött szerintem inkább taszító, mint vonzó.
pár szempontból meg a fractal nagyon ügyes, gondolok itt az alsó, kihúzható porszűrőre: havonta kiszedni a tápot szerintem elég nagy macera ahhoz, hogy ez hatalmas pluszpont legyen, a Midgardnál meg ahogy nézem a táp alá van berakva. ránézésre tipikus svéd cucc (aka svensk design), avagy ultra letisztult/minimalista, kézreáll és pontosan annyit tud, amennyit kell. legalábbis R3 usb3 van itthon, az olyan, ez meg pár dologban tér el attól előnyére.
ár egyébként lehet mozog, R3 usb3mat itt a végén olyan 21-23 körül adták (annyiért szvsz abszolúte bestbuy volt a piacon halk háznak egy q66hoz), az Arc pedig egy hajszállal olcsóbb volt.
hoffman_: gumigyűrű a ventik alá csodát tud tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyenes az Epic Store-ban a Godzilla Voxel Wars
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest