Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ha os. lenne a kitöltő, akkor még az a pici hivatkozási alap is ugrana, amit eddig jelentett, hogy az abev szerint hibátlan volt. (jó tudom, hogy ez nem volt garancia, de mégis számított sztem)"
Meglepo dolgot mondok: az ABEV hatarozottan kivetelnek szamit az ugyviteli programok kozott avval, hogy azt az APEH kesziti el (aki egyebkent egyaltalan nem allit olyanokat, hogy hibatlan lenne, a konkret nyomtatvanyokat is szoktak frissiteni, volt olyan, hogy komoly hiba volt bennuk).
Az meg, hogy "csak egy kicsit hasznalhatatlan", azert eleg nagy gond tud lenni azoknak, akiknek napi nyolc oran keresztul ezt kell hasznalniuk.
-
Csak apróság: ha vki a vállalkozásának az informatikai hátterét open source alapon működteti, ott már bőven nincs szó hobbiról, de inkább van szó üzleti megfontolásról. Nyilván azok, akik ezt csinálják, a rendszer felépítése előtt alaposan átgondolták, mit és miért; az állam pedig nem tehet különbséget olyan alapon, hogy ki miféle infrastruktúrát használ, mert az már versenyellenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő