Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ddoboz

csendes tag

válasz luciferc #93 üzenetére

Jó, nem ugyanazok csinálják, akkor miért kérik számon a nyomtatványkitöltőn, hogy szar benne az ellenőrzés?
    Március és december között az a sok ember gondolom az új adótörvényeket vitatja meg :)
    Hűha, a windowsos verzióból meg biztos azért kell évente (sőr gyakrabban) újat kiadni, mert olyan fajinul független a program a függvénydefinícióktól, meg az egyéb változó dolgoktól,
    Az időket azért írtam, mert - ellentétben a 2 hetes határidőt emlegető valakitől - szoktam gondolkodni. Az persze benne van, hogy hibás következtetésre jutok néha.
    Az os-hoz meg annyi köze van, hogy sztem túl sokat vár el ez a közösség az apehtól. Kérje a beküldendő formátumot és kész. De 1 csomó ember gondolom fáradságos munkáját (ellenőrző fv-ek) sztem túlzás, bár lehet, hogy tévedek.
    + ha os. lenne a kitöltő, akkor még az a pici hivatkozási alap is ugrana, amit eddig jelentett, hogy az abev szerint hibátlan volt. (jó tudom, hogy ez nem volt garancia, de mégis számított sztem)

Új hozzászólás Aktív témák