Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddoboz
csendes tag
Jó, nem ugyanazok csinálják, akkor miért kérik számon a nyomtatványkitöltőn, hogy szar benne az ellenőrzés?
Március és december között az a sok ember gondolom az új adótörvényeket vitatja meg
Hűha, a windowsos verzióból meg biztos azért kell évente (sőr gyakrabban) újat kiadni, mert olyan fajinul független a program a függvénydefinícióktól, meg az egyéb változó dolgoktól,
Az időket azért írtam, mert - ellentétben a 2 hetes határidőt emlegető valakitől - szoktam gondolkodni. Az persze benne van, hogy hibás következtetésre jutok néha.
Az os-hoz meg annyi köze van, hogy sztem túl sokat vár el ez a közösség az apehtól. Kérje a beküldendő formátumot és kész. De 1 csomó ember gondolom fáradságos munkáját (ellenőrző fv-ek) sztem túlzás, bár lehet, hogy tévedek.
+ ha os. lenne a kitöltő, akkor még az a pici hivatkozási alap is ugrana, amit eddig jelentett, hogy az abev szerint hibátlan volt. (jó tudom, hogy ez nem volt garancia, de mégis számított sztem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- VGA hiba
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest