- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Vidéken nem éri meg szerencsétlenkedni a Telekommal. 4-5 ezer között a Telnor 20-50Mbit netet ad ráadásul a huawei routerbe voip telefont is tehetsz és fillérekért beszélhet a nagyi. Hacsak nem valami völgy mélyén lakik, kizárólag mobilnetet használnék, megyeszékhelyen még a digit is rommá veri.
-
GaTToN1
csendes tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy érdemes-e váltani otthoni Telekom internetre. A mostani szolgáltató sajnos monopóliumban volt mostanáig. Telekom 3x gyorsabb sávszélt kínál ugyan annyiért, nem rég építették ki a hálózatot. A kérdésem lényegében annyi lenne csak, hogy stabil, szakadás/laggmentes-e stb. A válaszokat előre is köszönöm! -
cocka
veterán
válasz
gixxer-tomee #118 üzenetére
Hol van annak a pár városnak a listája? Linkeld már légy oly kedves! Köszönöm.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Nagyon jó áron..aha.. Még faszább lenne, ha esetleg elérhető is lenne máshol is, nem csak pár városban.. Szart sem ér, ha nem tudom megrendelni. Nem egy utolso pusztán lakom, mégis csak 1 nyomorult 10Mbites adsl-t tudnának adni. Miközben a kábelszolgáltatóm meg 60Mbit-et. Eléggé sovány eredmény..
-
DoItYourself
addikt
Olvastam a hírt, pár napja felbontották az utcánkban a járdát, ma már visszatemetve az egész. 2db 100-as védőcsövet fektettek le, Hál-Épesek csinálják, ha jól láttam. Az utca egyik oldala telekom kábelnet családi házas, a másik társasházas, digi. X. ker., Gyárdűlő, tájékoztatás nulla, hogy ki/mit/miért épít, kordonszalagon telekommunikációs felirat. Jah, Fertő út is erőteljesen feltúrva.
-
MineFox54
őstag
Ide is jöhetnének basszus... Kecskemét mellett még mindig csak 10mbps-ünk van... 6-7 éve... Talán jövőre kapunk optikát, ezt hallottam egy Telekomos ismerőstől
-
Jose73
tag
Bp 23. ker, tavaly nyáron becsöngetett a DIGI, hogy jönnek, érdekel-e.
Mivel előtte (mióta eszemet tudom) Telekom volt, akiket hiába kérdeztem, hogy a papíron 120 Mb-es (valójában max 70-80) kábelüket mikor cserélik gyorsabbra, leginkább csak kacarásztak ("23 ker? Családi ház, lakóövezet? Kb soha")
Persze, hogy érdekel, két hét múlva már bekötve az 1 Gb (valójában 500-750 Mb között ingadozik, felfelé stabil 200 Mb), 6 forint/perces (minden hálózatba) IP telefon, + TV havi ~8500 körül (sokat telefonálok rajta).Amikor felhívtam a Telekomot, hogy köszi, de ennyi volt, a telefonos nőce kompletten meg volt sértődve ("Igen??? És melyik szolgáltatóra cserél, ha meg szabad kérdezni? És milyen sebességre? Micsoda?? 1Gb??És mennyiért?" stb.
A DIGI-s srác, aki behúzta az optikait, mesélte, hogy már régóta próbálkoztak a környéken, de a "Telekomos maffia mindig betett nekik.", bármit is jelentsen ez.
-
Vigilante
őstag
válasz
xPraetoriaNx #111 üzenetére
Hát itt végig, vagy már 10 éve 5/0,5 volt mindig is. A környéken pár utcában az orbán körül volt már pár éve 30/5-ös net, de csak azon a szűk részén a kerületnek. Zugliget, a zugligeti libegő felett 1 utcával.
Engem is meglepett, amikor a Star Citizen több, mint 20GB-ját lekapta 3 perc alatt.
De főleg a feltöltés, ami brutális változás. Csupán bő 400x gyorsabban dobom fel a dolgokat YouTube-ra.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Vigilante #110 üzenetére
Ebben a legjobb az, hogy a 12. kerületnek is csak bizonyos részein, amit valahogy elfelejtenek közölni... Oké, én abszolút a kerület szélén-csücskében lakom (kinézek az ablakon, Vérmező kb 30 méter, és az már 1. kerület, illetve 4-5 perc séta a Széll Kálmán tér, ami meg már 2. kerület), szóval bármennyire is fáj ezt mondani, az még megmagyarázható, hogy nálam nincs Digi... De nézegettem a "melyik utcában érhető el" listát, és azt kell mondjam, a környéken igen sok utcában nincsenek még, vagy ha igen akkor hiányosan. Meg ahogy látom most visszább is vonultak, pár hete a "velem párhuzamos utcában" már fellelhetőek voltak (hiányosan, de akkor is), erre most az az utca megint nincs feltüntetve, még a legkisebb csomaghoz se, nemhogy a gigabitre... Szóval ez meg már a "false advertising" kategória lehet.
De amúgy igen, én is sok sok évig 10/0,5-ös nettel szenvedtem, már ez a 30/5 is nagy fellélegzés volt... Aztán nemrég voltunk "LANozni" egy jóbarátomnál, ahol 49 mb/s-el töltöttem le (és azért "csak" ennyivel, mert mindhárman töltögettünk egyszerre), majdnem elsírtam magam. (30 megabit az nem egész 4 mb/s)
Te merrefele laksz a kerületen belül, ha szabad kérdezni? Nem konkrét utcaházszám értelemszerűen, csak úgy nagyjából "környék szinten"
-
Vigilante
őstag
Megsúgom eddig 5/0,5 volt havi 5400-al 2 év hűséggel a telefosnál. Szal szerintem pont, hogy mi a XII. kerületiek bőven kiérdemeltük már ezt a netet.
Több, mint 50.000-en élnek ebbe a kerületbe is és fizetünk, mint a meszes, eddig a hulladék netért.
És ebből lett:
Valahogy 2016-ban ez szerintem elvárható. Romániában spec mindenkinek kb 3000 forint körül van a gigabit. Illetve a II. kerületben is a kiépülő DIGI gigabit szintén csak 2400 HUF.
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
válasz
Vigilante #105 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy a digi 1000-es csomagja alsó hangon 4000 Ft 2 év hűséggel és tévé+telefon mellé?
Amiről te itt írkálsz az a 100/50-es legolcsóbb lannet csomagjuk 1 év hűséggel szintén tévé és telefon mellé.
Vagy ez valami urambátyám-féle nem publikus kedvezmény, amit te az 1000-es digidre kapsz?
Szal. csak három eset lehetséges:
1. Elnézted az árat.
2. Elnézted a sebességet.
3. Urambátyám kedvezmény. -
Vigilante
őstag
2400-at fizetek a digi gigabites netéért. Köszi telekom, majd max máskor!
-
vtechun
veterán
900 alatt kb. sose mértem
-
cocka
veterán
válasz
xPraetoriaNx #97 üzenetére
És mi újság van az olyan részekkel, ahol mindhárom nagy elérhető? Ott mi van a szolgáltatók érdekeivel? Nálunk elérhető a Trékom, a Digi meg a UPC is. Most akkor ássam el magam?
Meg a többi kisebb is, de azok nyilván nem rúghatnak labdába. Plusz ott a mobilnet, ami azért jobb időszakokban hozza a 70 megabitet.
És természetesen nem Budapest, csak egy megyeszékhely.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hát megértem hogy ez se túl vicces, de ugyanakkor "a vidék" nem egy egység, szóval innentől ha felmerül a kérdés hogy hol legyen fejlesztés, persze hogy Pest lesz a választott. A lakótelepekkel rendelkező kerületek külön-külön is nagyobb népességgel rendelkeznek, mint a Pesten kívüli települések 95%-a. Hogy konkrét legyek, a 3., 11., 13., 16. kerületek 110.000 fölötti népességgel bírnak, tehát külön-külön is benne lennének a top 10 legnépesebb település listában... Tudod, pénz beszél...
Meg mondjuk szerinted az mennyire idegőrlő, amikor te ott szívsz 10-20 megabites (adott esetben rohadtul instabil) nettel, és aztán adott esetben szó szerint az út túloldalán, vagy a szomszéd háztömbben többszáz megabites, vagy konkrétan gigabites net van, hozzád meg évek óta nem jönnek át?
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Mindig azzal jövünk hogy bezzeg vidéken szalad az internet, s szegény pestiek.Kérdem én miért kell mindennek Pestről szólnia.Akkor mikor a vidéken nem volt csak mobilnet vagy helyi szolgáltató (persze az is korlátozott adatmennyiséggel) akkor senki nem mondta de jó vidéken.
Azt hiszem a vidékiekre is ráfér a fejlesztés,s ha már fejlesztenek,akkor legyen időtálló.
Nekem speciel hiába költöztem új környékre 8 évig nem volt opcióm vagy mobilnet vagy osztozkodom a szomszéddal 20Mbit 2 lakás 4-5 gép tabletek s mobilok. Iszonyú élvezetes volt bármit is megnézni -
FragMaster
addikt
válasz
xPraetoriaNx #97 üzenetére
De jó is lenne pancsolni
Itt a XVIII-ban két buszmegállóra digi gigabit, nekünk meg telekom only és abból is 30/5 max. Gyorsforgalmi vonala.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hát én nagyon remélem hogy összekapják magukat... Mi 1,5 éve köttettük be a 30/5-öt, ami amúgy hivatalosan csak 20/1 lehetett volna (cím szerint 12. kerület, de amúgy az 1. a 2. és a 12. találkozásánál, Széll Kálmán tér - Déli pályaudvar közt), de "volt kapcsolatunk" aki vette a fáradtságot hogy testközelből megnézze a dolgokat, és mondta hogy még ki tudja szuszakolni a Netmánia L csomagot (amit egyébként szépen hoz is, tehát gyakorlatilag is 30/5, nem csak elvileg). És nincs választási lehetőség. Illetve van, csak szarabb. Datanetről váltottunk, atomstabilak voltak (a nem is tudom hány év alatt nem volt annyi probléma velük, mint Telekommal 1,5 év alatt), de náluk meg 10/0,5 volt a max amit kérni lehetett. Digi elkezdett terjedni ebben a kerületben is, de még mindig "pár utcával arrébb járnak csak", sőt, most vonultak vissza kicsit, úgyhogy abban annyira sajna nem lehet bízni.. Szóval vagy elköltözök, vagy imádkozok, hogy Telekom errefele is fejlesszen (ha már állítólag "az elmúlt pár évben hatalmas összegeket ölt a vezetékes infrastruktúra modernizálásába is."). Illetve valamit csinál, mert ELVILEG már az 50/5-ös csomag is elérhető lenne nálunk, (de rákérdezni még nem mertem) de ez még mindig kevéske.
Eközben külpesten, meg Mucsaröcsögén pancsolnak a gigabites netben az emberek.
Nem túlzok, egyszer mérgemben közelebbről megnézegettem a Digi "hol érhető el a szolgáltatás" listáját, és több, alig párezer lélekfős település is fel volt sorolva... Nemhogy a kerületben, de kb a háztömbömben több ügyfél lehetne, csak hát ugye felosztották a területetek egymás közt a szolgáltatók, a plebsz meg cumedárézza a brokit.
-
Soulfly842
addikt
UPC stabil, jó?
Gusztustalan ahogy priorizálja az adatforgalom típusokat. Az a bot/szűrő szerű vacak, amit az utóbbi időben ráengedtek a hálózatra (nekik benne van az ÁSZF-ben az adatforgalom típusok szerinti priorizálhatóság) néha lehetetlenné, vagy nehézkessé teszi még az alapvető oldalak elérhetőségét is. Kábelneten akarnak kisajtolni irreálisan nagy internetet etikus priorizálással sajnos ezt viszont nem lehet megtenni (nem véletlen az, hogy a Telekom az 1000Mb-t csak optikára adja és ED3-ra nem). VDSL-s telekomos internet is stabilabb volt, mint a UPC-nek sokszor az azonos sávszélessége...
Volt nagyobb sávszélességű UPC-s netem is, de mivel mobil eszközökön már csak 4G-t használok ezért okafogyott lett.
(#58) Peppa
NMHH-s szabályzás, hogy időarányos kötbért kell fizetnie az ügyfélnek (az igénybe vett kedvezményeket kell visszafizetni idő előtti felmondás esetén). kb. két éve ez már így működik.
-
movax
őstag
Romániában 39 lej, azaz kb. 2600 forint a gigabites net (Digi, vagyis RCS-RDS), majdhogynem garantált sávszél, nagyon ritkán megy 900 Mbps alá. És már vagy két éve elérhető.
-
cocka
veterán
válasz
enginev3.0 #90 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mely területeken elérhető a szolgáltatás. Nem tudtam, hogy ez bűn.
-
cocka
veterán
válasz
enginev3.0 #88 üzenetére
Szerinted ott még nem kerestem? Természetesen nem találtam meg. Akkora káosz az a weboldal, meg az a településlista, amit meg is találtam természetesen nem a Netmánia 1000-re vonatkozik.
Az ászfben meg néztem, mondom na ez lesz az:
Vezetékes internet szolgáltatási területe (PDF, 0 B)
Megnyitom és:
A szolgáltatással elérhető földrajzi területeket a Szolgáltató határozza meg, és azok körét szabadon változtathatja, ezek felsorolása a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, ezen belül a www.telekom.hu honlapon folyamatosan elérhető.
Ezt fantasztikusan megfogalmazták, kb. úgy, ahogy az összes SMS-üknél is erre hivatkozgatnak. Keresd meg a honlapon. Nem ám konkrét, releváns link.. Az SMS-eikben is annyi szokott lenni, hogy módosult az ÁSZF, adott időponttól további infókat a telekom.hu-n talál. HOL?! Konkrét linkek kellenének mindenhova. Így aztán ha esetleg eltűnik a releváns tartalom, akkor lehet az ügyfélre hárítani a felelősséget, hogy balfasz volt mert nem találta meg, mi márpedig hivatkoztunk a honlapunkra, ahol megtalálhatta volna, ha elég ideig keresi. De hogy ott elvész a kedves ügyfél és valószínű nem feltétlen csak a saját hibájából, az már senkit nem érdekel.
-
cocka
veterán
Hol van a településlista, amiből megtudható, hogy hol érhető el?
Az, hogy egy keresőt odahajintottak az oldal tetejére még nem jelenti azt, hogy tudni fogom hogy hol máshol érhető el.
-
junkpod
veterán
Azt majd reklamálnak hogy a 100-as lanon vagy az 54-es wifin lassú a feszbuk...
-
Jani18
aktív tag
Nekem meg is van
-
tserrof77
őstag
Győr, Digi... 1Gbit 4k / hó... mirőlisbeszélünkkéremszépen???
Jó, igaz, hogy csak a sűrűbben lakott városrészekben, ahol megérte a diginek telepíteni. De akkor is.....
-
cocka
veterán
válasz
kalifa777 #75 üzenetére
Már bocs, hogy így megkérdezem, de mutass már egy konkrét linket, ami 200 megabit/seces Telekomos internetre mutat. Tudomásom szerint a Netmánia 120 megabitig volt elérhető eleddig. Aztán most jött a Netmánia 1000 és az is ott van a Telekom honlapján, de az optikai telekomos netekről nem találok infót.
A 120-as is kábelnet nyilván.
Vagy valamit nagyon benéztem, de én a honlapjukon semmi optikai hálózatot használó netet nem látok.
-
Fücsök007
őstag
2017 végéig ígérték a fejlesztések befejezését a lefedett települések többségében, ebbe benne van az összes önerős, és a GINOP pályázaton nyertes település/kistérség is. Nem akarom védeni a Telekomot, de az egyetlen szolgáltató amely az ország legalább 2/3 részén jelen van, ami messze nagyobb a Digi/UPC/Invitel stb. szolgáltatási területektől. Igen, sok helyen még mindig ADSL2+ hálózatuk van, és csodákra ők sem képesek az elavult hálózataikkal, (a nagy távolság és a nagy háttérzaj rontja le a netet általában) de vegyesen fognak fejleszteni. Általában a kisebb településeken VDSL2 rendszert fejlesztenek, viszont ahol nem, ott általában optikát visznek, ellentétben pl. a UPC hálózataival. Koaxiális vagy HFC hálózatot nem sok helyen csinálnak/csináltak, és ahol VDSL2 rendszert építenek ki, ott később biztosan optikázni fognak, nem építenek ki elavult technológiát a réz alapú rendszereik helyett.
-
madrac
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy nagyon elenyésző hányad az akiknek streaming miatt kell 1000-es net, mert rendszeresen egyszerre mondjuk 40 kliensről néznek full HD filmeket otthonról.... irreális.
Továbbra is tartom, hogy nálunk nagy arányban a warez pörgeti ezeket az iszonyat gyors csomagokat, a másik pedig a parasztvakítás faktor. Nem azzal kéne vernie a mellét a Telekomnak sem, hogy már nekik is van 1 gigabites csomagjuk (igaz alig érhető el egy-egy helyen), hanem hogy a lótrágya adsl technológiát kiváltsák végre mindenhol optikával. Egyelőre ott tartunk, hogy még pár megát is nyögve-nyelősen tudnak teljesíteni adsl-en a főváros belvárosi részén, és semmi látszatja sincs a fejlesztéseknek. De azért mindenki tapsoljon ahhoz, hogy Karakószörcsögön bekötöttek 3 júzert 1Gigás kapcsolatra... Röhej! Gondolom az állami támogatás pörgeti a fejlesztésüket, azért ez a prioritás került meghatározásra. -
Chrys_
addikt
Felénk is 2012 körül ment az optikai hálózat kiépítése, de van olyan kerület, ahol idén húzták ki a kábelt. Kisváros, a belvárosi részen a Telekom, külső kerületekben pedig egy másik szolgáltató épített. Sajnos a T-kom nem engedi egyéb szolgáltatóknak az optikai hálózat használatát (vagy csak nagyon irreálisan magas áron tenné meg, a másik szolgáltató technikusa mondta), nincs rá olyan törvény, mint ami a rézvezetékes telefonvonalak megosztására.
Gondolom a beárazás meg az adott területen elérhető sávszélesség alapján történő kategóriába sorolás révén történik (plusz figyelembe veszik, van-e ott konkurencia). És az is biztosan befolyásolja, amit írsz. -
kalifa777
tag
Még egy egyszerű kérdés: ahol eddig 200 Mbps volt a maximum ott mindenhol 1000 Mbp elérhető?
(Tudomásom szerint nem volt mostanában a házban fejlesztés) -
kalifa777
tag
Köszi bemegyek a jövő héten, mert kíváncsi vagyok mit ajánl. Csak kicsit bosszant, hogy reggel amikor bementem elküldtek, hogy szerver leállás van nem tudnak semmit csinálni, Mikor másodjára ott voltam és rákérdeztem a változásokra nem mondott semmit az ügyintéző. Most mehetek harmadjára.
-
kalifa777
tag
Persze az új tv csatronákat sem reklámozta (pedig direkt rákérdeztem) Ha ezeket tudom akkor lehet másképp döntök.
-
kalifa777
tag
Pont a múlt héten kötöttem újra a hűséget. Az eladó erről egy szót sem szólt
-
Snoop-y
veterán
Nalunk 2-3 eve kezdtek el tolni az optikat. Elotte a kornyeken max kabelnet volt meg ADSL.
Legnagyobb csomag most amit lehet kapni talan 200Mbit a Virgin-tol. (nalunk nem szolgaltatnak)
Igen eleg jok a Mo-i csomagok plusz azert is olyan "olcsoak" nyugati orszagokhoz kepest mert nem felmilliot keres a telefonszerelo meg a helpdeskes ember a vonal vegen...
-
MineFox54
őstag
válasz
GoldhandRent #67 üzenetére
Klassz
, de nyugi a mienk is meghal estefele... Néha még a PH-t sem tölti be. Pedig napközben megvan a 10/1...
-
Chrys_
addikt
Ne legyél ennyire értetlen, nem arról van szó, hogy nem bírom ki, hanem az elérhető max. sebességek közötti különbségekről országonként. Az én netem is max. 30/4 lehetett, és azt nem is írtam, hogy az alap 30/2Mbps, és a +2Mbps feltöltésért további 10€-t kell fizetnem. Ez a gigabit net garantált 300Mbps mellett 10E Ft-ért kb. mindent aláz, legalábbis itt EU-ban. Te meg ezekszerint már EU-n kívül élsz (vagyis folyamatban a kilépés)
-
leviske
veterán
Nem hiszem, hogy csak ez vezérelné az 1000-es csomagok rendelését. Stream szolgáltatások használatánál sem jön rosszul, pláne nagy család esetén. Maga a streaming is divat lett itthon.
Amiért a németeknél nincs ennyire fejlesztve a hálózat az valószínűleg inkább arra vezethető vissza, hogy egy jóval nagyobb területről beszélünk, drágább munkaerővel.
(#61) kymera: Mire leesett, hogy a hajdu-bihar akar lenni...
-
-
fatal`
titán
-
törölt tag
válasz
NetOwner75 #35 üzenetére
Én most szembesültem vele, hogy a T-nél minél később mondod fel a hűség szerződést, annál több kötbért fizetsz. Gondoltam a be nem fizetett havi díjakat fizettetik be, de nem, hanem az eddig érvényesített kedvezményeket...
-
Stanlee
őstag
Engem pl. zavar, hogy amig Mo-n a telekom tolja az uvegszalat, addig itt Nemetorszagban pont o az, aki nem hajlando fejleszteni az ftth-t, inkabb ragaszkodik a vektoringhoz.
Engem kevesbe erdekel a gyors net, szoval van egy fapad xDSL elofizetesunk, ami 20 euroert ad 10/1-es netet. A leggyorsabb net a telekom halozatan most jelenleg 100/40 45 euroert vagy 200/40 50 euroert. A Kabeldeutschland meg ad 45 euroert 400/40-es netet. Ezek a maximum sebessegek Nemetorszagban az orszagos szolgaltatoknal. Termeszetesen az atlagfizeteshez kepest, barmelyiket is nezzuk, nagyon olcsoak, de a sebessegek nem tul magasak. Nekem furcsa, hogy az itteni halozatok mennyire gatyak es igazabol senki nem nagyon akar fejleszteni.
-
pzstm
titán
válasz
enginev3.0 #49 üzenetére
most raktam le...megbeszélik műszakis kollégával...mert technológiailag bírja, de az excelben nekik csak 50Mbit van bepipálva
Visszahívnak még ma este
-
-szp-
aktív tag
válasz
enginev3.0 #47 üzenetére
Az ÁSZF-ben található, kedvezmények nélküli listaár a hivatalos. A helyi kedvezményeket, akciókat, illetve a kapcsolt szolgáltatások miatti kedvezőbb árat nem tudja mindenki igényelni, ezért szokás listaárat megadni az ilyen típusú híreknél.
-
pzstm
titán
válasz
enginev3.0 #44 üzenetére
-
-
leviske
veterán
Tehát akkor azok a körzetek sem kapják meg, ahol EuroDOCSIS hálózat van? Érdekes lépés. Persze mondjuk, ahol a DIGI jelen van konkurenciaként, ott ezen az áron úgysem fog nagy felfordulást okozni.
-
pzstm
titán
válasz
enginev3.0 #44 üzenetére
van nálunk valami elephant kft akik csinálták a pincében a szekrényt és eszközöket hozzá, ők csak annyit hoztak be házba, hogy 50mbit-et tudjanak adni.....
-
pzstm
titán
válasz
enginev3.0 #28 üzenetére
nagyon szerencsés helyen laksz...nálunk valamiért nem megy 50mbit felé, pedig lakásig bejön az optika...
-
Zsidaaj
tag
Igen Telekom..
Budapestol 10 percre 10mega a plafon...
Megveszed.. Felhivod oket bocsi nem jon at a 10, valasz: ennyit bir a rendszer. -
Nyugis
senior tag
Az upc stabil jó.
Ugyan ez a Telekomtól nem várható el.
Oké vegre van igazán gyors net.
Már ha van.
Ha épp van.
Amikor épp nincs műszaki hiba.
Amikor nem esik fúj vagy éppen havazik. -
NetOwner75
csendes tag
Jó döntés, csak kicsit baromi későn. A Digi ahol tudta elhalászta az embereket a jó áraival. A havidíjat meg nem is mondom 2 éves hűséggel.
-
pzstm
titán
optikai hálózat kiépítve, mégis 50megabitet lehet továbbra is csak rendelnem maximálisan....XI. kerület, Budapest, újépítésű társasház...
-
enginev3.0
félisten
Megrendelve!
És olcsóbb lesz a havidíjam mint a mostani 120mbitnél, 1 év hűség mellett
-
Bad Pritt
félisten
válasz
aprokaroka87 #30 üzenetére
Hát az nincs... Pont aktuális lenne az otthoni net, de 120-ról 1000-re kicsit overkill lenne fejleszteni. A mobilos csomagjaik meg túlzás nélkül mintha az előző évtizedből ragadtak volna itt...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Mert talán kicsit nagy a gap 120 meg 1000 között?
Lehetne egy 240-es is akár.
-
Bad Pritt
félisten
A 120-as meg 1000-es Netmania között meg nem lesz semmi?
-
zoli62
addikt
Hány százaléka is a Telekom hálózatának az FTTH,illetve az XDSL-nek az ADSL ?
-
Remek hír, de inkább annak örülnék, ha nem azokon a területeken lenne 1000 mbit ahol eddig is elérhető volt a 200 vagy 100 hanem esetleg ott ahol eddig a 5-10 megás is nagy szám volt esetleg elérhető lenne a 40-60-100 mbit. Invitel területen vdsl netem van, 30 megás net a plafon de ez is 2 hónapja van. Eddig 10 volt a maximum, de mivel optika nem lesz itt meg is rekedtünk. Havi 9 K.
-
kormoskandur
tag
van még mit fejlődni
-
pirey
tag
Ha esetleg valakit érdekel, itt a lista, hogy hol fejlesztenek.
-
Shyciii
veterán
Esetleg az utcátokban valahol nincs egy mini központ? Mert nálunk az utca végén volt ilyen mini központ-féleség amibe befutott a Digi, és volt 2 nap mikor nagyon xar volt, aztán kiderült, hogy náluk semmi gond a központban, ellenben azaz utcavégén egy régi korszerűtlen xar. Miután kicserélték az egész cuccot, utána a 15 kerben már soha nem volt gond.
-
A lényeg országszerte ahol kiépítették...
-
-
madrac
senior tag
Komolytalan cég. Bp. belvárosában dettó nálunk is csak ADSL érhető el, a 20 megás csomagból jó, ha jön 13, feltöltés: 1 mega. Válasz a részükről: ennyit bír.... Vicc.
-
shiftac
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7 üzenetére
Hűségnyilatkozat nélkül is 5K a különbség, a Digi javára. Persze hogy hol érhető el és milyen, arról nincs tapasztalatom, nálam Telekom van.
-
JackeL
tag
Nem tudom bárkinek feltűnt-e az oldalon a céges csomagnál a garantált 3000Mbit/s, kicsit elírták
-
-
.mf
veterán
Szép.
Mindeközben én itt Bp belváros szélén a legnagyobb választható 20/1-es csomagból valós 12~14/0.3~1-et kapok 7200 (mínusz hűség és tripla-csomag kedvezmények) alapáron, miközben a VDSL DSLAM doboz 15 m-re van tőlem, látom az ablakomból, és 30/3 lehetne már két éve, de nem hozzák át az utca túloldalára.
Köszi...Amúgy elég lenne nekem a 20 le is, csak a felt növelhetnék végre legalább 4-5-re, hobbi-fotós vagyok, fényképek feltöltésekor befonhatom a szakállam.
-
togvau
senior tag
LOL egy olyan cég akar gigabitet szolgáltatni, aminek a weboldala 404, és 500 internal server erroroktól hemzseg? Aztán minek? Ahol van konkurencia ott úgy is a konkurencia nyújt többet, ahol meg nincs ott meg bármit megtehetett eddig is a tré.
-
shiftac
aktív tag
Digi 1Gbit/s-es netje jobban megéri. Én elvagyok a 20/1 Mbit/s-es netemmel is.
-
MineFox54
őstag
Én ennek a századáért (10/1 Mbps, garantált 0/0) fizetek 6/10-ed (6e) ennyit náluk... 10 km-re egy 120k-s megyeszékhelytől... Botrány.
Chrys: na ja, persze...
-
Chrys_
addikt
MO-n nagyon jó áron adják a netet. 10E Ft-ért garantált 300Mbps download, nem semmi. Nálnuk németben meg 200Mbps kerül kb. 55-60 EUR-ba Telekom-nál. És ez a néveleges érték, a garantált sebességet nem ismerem. Az én 30Mbps-m is 30EUR-ba kerül, max. 4Mbps upload-dal.
-
DanaL
tag
Hajrá, versenyzés csak a felhasználóknak tesz jót, minél több az alternatíva annál jobban járunk.
És most egy perces néma csönd nekem, ahol egy belvárosi ingatlanon semmilyen kábeles technológia elérhető, és 3 Mbps -es neten vagyok kénytelen szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest