Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Felénk is 2012 körül ment az optikai hálózat kiépítése, de van olyan kerület, ahol idén húzták ki a kábelt. Kisváros, a belvárosi részen a Telekom, külső kerületekben pedig egy másik szolgáltató épített. Sajnos a T-kom nem engedi egyéb szolgáltatóknak az optikai hálózat használatát (vagy csak nagyon irreálisan magas áron tenné meg, a másik szolgáltató technikusa mondta), nincs rá olyan törvény, mint ami a rézvezetékes telefonvonalak megosztására.
Gondolom a beárazás meg az adott területen elérhető sávszélesség alapján történő kategóriába sorolás révén történik (plusz figyelembe veszik, van-e ott konkurencia). És az is biztosan befolyásolja, amit írsz. -
Chrys_
addikt
Ne legyél ennyire értetlen, nem arról van szó, hogy nem bírom ki, hanem az elérhető max. sebességek közötti különbségekről országonként. Az én netem is max. 30/4 lehetett, és azt nem is írtam, hogy az alap 30/2Mbps, és a +2Mbps feltöltésért további 10€-t kell fizetnem. Ez a gigabit net garantált 300Mbps mellett 10E Ft-ért kb. mindent aláz, legalábbis itt EU-ban. Te meg ezekszerint már EU-n kívül élsz (vagyis folyamatban a kilépés)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stanlee
őstag
Engem pl. zavar, hogy amig Mo-n a telekom tolja az uvegszalat, addig itt Nemetorszagban pont o az, aki nem hajlando fejleszteni az ftth-t, inkabb ragaszkodik a vektoringhoz.
Engem kevesbe erdekel a gyors net, szoval van egy fapad xDSL elofizetesunk, ami 20 euroert ad 10/1-es netet. A leggyorsabb net a telekom halozatan most jelenleg 100/40 45 euroert vagy 200/40 50 euroert. A Kabeldeutschland meg ad 45 euroert 400/40-es netet. Ezek a maximum sebessegek Nemetorszagban az orszagos szolgaltatoknal. Termeszetesen az atlagfizeteshez kepest, barmelyiket is nezzuk, nagyon olcsoak, de a sebessegek nem tul magasak. Nekem furcsa, hogy az itteni halozatok mennyire gatyak es igazabol senki nem nagyon akar fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)