Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz enginev3.0 #88 üzenetére

Szerinted ott még nem kerestem? Természetesen nem találtam meg. Akkora káosz az a weboldal, meg az a településlista, amit meg is találtam természetesen nem a Netmánia 1000-re vonatkozik.

Az ászfben meg néztem, mondom na ez lesz az:

Vezetékes internet szolgáltatási területe (PDF, 0 B)

Megnyitom és:

A szolgáltatással elérhető földrajzi területeket a Szolgáltató határozza meg, és azok körét szabadon változtathatja, ezek felsorolása a Szolgáltató ügyfélszolgálatán, ezen belül a www.telekom.hu honlapon folyamatosan elérhető.

Ezt fantasztikusan megfogalmazták, kb. úgy, ahogy az összes SMS-üknél is erre hivatkozgatnak. Keresd meg a honlapon. Nem ám konkrét, releváns link.. Az SMS-eikben is annyi szokott lenni, hogy módosult az ÁSZF, adott időponttól további infókat a telekom.hu-n talál. HOL?! Konkrét linkek kellenének mindenhova. Így aztán ha esetleg eltűnik a releváns tartalom, akkor lehet az ügyfélre hárítani a felelősséget, hogy balfasz volt mert nem találta meg, mi márpedig hivatkoztunk a honlapunkra, ahol megtalálhatta volna, ha elég ideig keresi. De hogy ott elvész a kedves ügyfél és valószínű nem feltétlen csak a saját hibájából, az már senkit nem érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák